עבור לתוכן

התחברות לנטוויז'ן ונתבים של ZyXEL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 

אני שוקל מעבר לחברת נטוויז'ן למסלול של 100Mbps בתשתית DSL (כיום מחובר לבזק בינלאומי). 

הבנתי מנציגת השירות שהם מספקים נתב שנקרא Netbox. מבדיקה קצרה מסתבר שהמכשיר הוא של חברת ADB והדגם VV2220. 

רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר ו/או עם חברת נטוויז'ן. כמו כן האם ניתן לוותר על הנתב ולרכוש נתב אחר באופן עצמאי? 

תודה מראש!

עריכה: הצטרפתי לנטוויז'ן וכעת אני מחפש נתב משולב מודם שיחליף את ה- Netgear VEGN2610 שאני צריך להחזיר לבזק. 
קראתי קצת על הנתבים של ZyXEL וכרגע הדגם שנראה לי רלוונטי הוא VMG3926 (פרטים נוספים כאן).
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה באופן כללי ואולי אפילו עם הנתב הזה ספציפית. 
כמו כן אשמח לקבל הצעות לנתבים אחרים שעונים על הדרישות הבאות: 
4 חיבורי 1Gbit לפחות (מרבית המכשירים מחוברים באופן קווי), תקן AC, חיבורי USB יתרון וכמובן תמיכה ב- VDSL2. 
התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אשמח להוציא פחות. 

נערך על-ידי omershk
עדכון ושאלות נוספות

פורסם

לא מכיר את המודם/נתב הזה באופן ספציפי אבל אם אתה לא לוקח מהם גם שירות טלפוני, אין מניעה שתרכוש באופן עצמאי.  רשימה יש כאן - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. האם יש סיבה (מעבר למחיר) שלא לקנות את ה- Archer C9 בארץ? האם יש חסימה של פיצ'רים/תדרים מסויימים?

פורסם

הסיבה העיקרית היא שאם הוא ייתפס במכס תעבור 7 מדורי גיהנום כדי להכניס אותו לארץ וגם אז לא בטוח שתצליח.

פורסם

בגלל זה מזמינים אותו מאמזון...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של omershk

הצטרפתי לנטוויז'ן וכעת אני מחפש נתב משולב מודם שיחליף את ה- Netgear VEGN2610 שאני צריך להחזיר לבזק. 
קראתי קצת על הנתבים של ZyXEL וכרגע הדגם שנראה לי רלוונטי הוא VMG3926 (פרטים נוספים כאן).
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה באופן כללי ואולי אפילו עם הנתב הזה ספציפית. 
כמו כן אשמח לקבל הצעות לנתבים אחרים שעונים על הדרישות הבאות: 
4 חיבורי 1Gbit לפחות (מרבית המכשירים מחוברים באופן קווי), תקן AC, חיבורי USB יתרון וכמובן תמיכה ב- VDSL2. 
התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אשמח להוציא פחות. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים