עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אבקש את עזרתכם בבחירת הכרטיס מסך הבא שלי

ידוע שכרטיסי המסך מתיישנים דיי מהר , אז לא בא לי להתפרע 700-1000 , יכול לעלות אם ההפרשים קטנים , מעדיף שלא

משחק רק COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE , וקצת מגמגם לי

מפרט המחשב

I7 EXTREME 975 / 333

6GB GSKILL 1333

לוח אם UD3R GIGABYTE

כרטיס מסך ATI 4870X2

תודה

פורסם

שמע הכרטיס שלך לא רע בכלל , באמת.

GTX950 יכול להתאים

פורסם
ציטוט של nargsi

שמע הכרטיס שלך לא רע בכלל , באמת.

GTX950 יכול להתאים

NO WAY... זה לא upgrade נכון.

התחלת טוב, הכרטיס שלו הוא לא מאוד חלש. אבל להחליף כזה ב-950 שהוא רק טיפה יותר טוב - בשביל זה שווה להוציא 750 שקלים על כרטיס שעשוי להמשיך לגמגם?

או GTX960 / R9 380 או שפשוט אין כרטיס שיתאים. @סאונד בראש - אני לא מכיר את המשחק המדובר, צריך לבדוק Benchmarks -  כרגע אין לי זמן, אם בא לך תבקש ואחפש אח"כ.

פורסם

ממש NO WAY..

מה לא רע בכלל? מדובר בכרטיס דינוזאור, עם דרייברים סופר מיושנים, וכרטיס שמראש היה ידוע לשימצה עם בעיות, ותמיכת DX10.1..

מדובר במשחק די ישן, ובכל מקרה אם אתה משחק רק במשחק הזה אז אין טעם להשקיע יותר מידי.

יש לך בסטארט פיסי ב-599 שקלים 7870XT ליבת טהיטי, כרטיס שנושף בעורף של ה-7950\GTX760, אתה תיהיה מבסוט

מהכרטיס ברזולוציה של עד 1080P, יריץ את ה-CS בלי בעיה.

היתרון פה זה נטו המחיר, לצד כרטיס עדכני יותר ממה שיש לך, כמובן שאין טעם להשוואת אותו לכרטיס מודרני שכן אפילו ה-GTX 950

כמדומני נמכר באיזור ה-850 שקלים.

אם אתה רוצה שיפור מקסימלי בתקציב, יש אתה GTX 960 4GB שמחירו התאזן והתייצב היכן שהיה אמור להיות באיזור ה-1000 שקלים.

או ה-R9 280X 3GB ב-1000 שקלים גם כן.

פורסם

אומנם קצת משוחד, אבל אני מוכר בדיוק R9-280X גירסת Vaporx  ב 650 שקל...

פורסם

מייזל טוף, נראה לי שיש לנו פה שידך... :)

פורסם

לצערי השידוך לא יצא לפועל, החתן ראה את הכלה אך לא הסכים לשבור את המיכל מים של הקירור... ?

פורסם

טוב נו...

אז קח GTX960 - או שלדעתי, אם אתה יכול, חכה חודשיים שלושה, תחסוך עוד 500-600 ש"ח וקח איזה 970 זול, מה שיעלה אותך לליגה העליונה.

הם מתחילים להיות זמינים בגרסאות זולות באיזה 1500-1600 ש"ח (ועד שתחסוך יש מצב שכבר תוכל לקבל בסכום הזה יותר דגמים).

כתבתי ומחקתי... בגלל הזמן שעבר שכחתי שאתה רוצה בכלל לשחק משחק אחד ויחיד. אז ההצעה נכונה, אבל לך זה לא מתאים.

עכשיו כתבו לי קצת יותר למטה:

ציטוט של David_K

אם אתה חושב ש"4870X2" ל GTX950 זה לא שדרוג ענקי, כדאי שתבדוק איפה הכרטיס מסך  בטבלת הביצועים.

אז כמו *שכבר כתבתי* זה כן שדרוג, אבל לא נראה לי שזה שדרוג כזה ששווה 750 שקלים. ה-4870x2 יריץ גם היום משחקים על מדיום, ה-950 את רובם על high (לא אולטרה).

זה אכן שדרוג, אבל בשביל 750 הייתי רוצה לקבל יותר...

ה- R9-280X דווקא נראה לי לא רע.

פורסם
ציטוט של E71

NO WAY... זה לא upgrade נכון.

התחלת טוב, הכרטיס שלו הוא לא מאוד חלש. אבל להחליף כזה ב-950 שהוא רק טיפה יותר טוב - בשביל זה שווה להוציא 750 שקלים על כרטיס שעשוי להמשיך לגמגם?

או GTX960 / R9 380 או שפשוט אין כרטיס שיתאים. @סאונד בראש - אני לא מכיר את המשחק המדובר, צריך לבדוק Benchmarks -  כרגע אין לי זמן, אם בא לך תבקש ואחפש אח"כ.

אם אתה חושב ש"4870X2" ל GTX950 זה לא שדרוג ענקי, כדאי שתבדוק איפה הכרטיס מסך  בטבלת הביצועים. אני יכול להגיד לך שנמוך. 

פורסם

כן, די נמוך. אבל עדיין יכול להריץ משחקים על מדיום.

עניתי לך עכשיו, קצת יותר למעלה...

פורסם

תקנה משהו טוב יותר מ950 חבל

פורסם
ציטוט של E71

כן, די נמוך. אבל עדיין יכול להריץ משחקים על מדיום.

עניתי לך עכשיו, קצת יותר למעלה...

דבר ראשון זה כרטיס DX10.1, משחקים היום דורשים תמיכה בDX11 כי כרטיסי הDX10 כבר הלכו מן העולם למי שרציני לגבי משחקים ככה שחברות המשחקים מרשות לעצמן לוותר על זה. 

דבר שני מדובר על ליבה מיושנת, שכבר שנים לא קיבלה עידכון דרייבר אחד ככה שמשחקים מודרניים ירוצו כמו תחת גם אם "Raw Power" יש כמעט GTX480 מבחינת ביצועים, וזה מביא אותי לנושא הבא, תמיכה ב-CF, בגלל שאין דרייברים, אין אופטימזציות אין גם פרופילי CF למשחקים, ובלי CF יש לך שווה ערך ל4870, ככה שנכון להיום אפילו 950 יהיה פי 4 ביצועים (כי CF לא באמת יעבוד לך היום), משחקים שבאמת נדלקים, נראים יותר טוב ויזואלית, ולא צורכים חשמל כמו מייבש כביסה שעובד 24/7. 

פורסם

אני אישית לא מבין על מה יש להתווכח אין בכלל ספק, ה-4870X2 הוא כרטיס ענתיקה, חסר תמיכה, ומלכתחילה היה כרטיס בעייתי.

להשוות את "הכוח הגלום" שלו לכרטיס ביניים מודרני וחדיש זה מיותר ומוזר. זה לא הגיוני בדיוק כמו שלא יהיה הגיוני לומר שאולי

כדאי שיקנה ב-200 שקל עוד 4870X2 משומש ויעשה מערך דו ליבתי כפול כי יש לו לוח מתאים ל-CF. (סתם דוגמה לא יודע אם זה אפשרי בכלל אין לי מושג)

פורסם

בשביל הצחוקים 

1541_14.gif

1541_16.gif

או כן!! כל כך הרבה ביצועים, רק 800W צריכת חשמל !!

פורסם

הצ'יפסר שלי יותר אנרגטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים