עבור לתוכן

בעיית פינגים גבוהים לשרתים בחו"ל בעבודה במצב Bridge.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us.

המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון.

בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי.

לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך.

גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה.

פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים ב80 מילי שניות ועולים.

זה קורה בכל שרת שאני מתחבר אליו או עושה אליו פינג.

החלפת פורט במודם (מ 1Gb ל 100Mb) לא עזרה. העברה של המודם למצב PPPoE והגדרת חייגן במחשב האישי שלי הורידה את הפינגים ל13 מילי שניות בארץ (אך לא בחו"ל).

אני חזרתי לעבוד במצב Bridge עקב כך שאני צריך WiFi בבית.

מעניין שבמצב bridge ישנה בעיה יותר חמורה מאשר במצב PPPoE בארץ בלבד. 

נשלח לי עדכון על ידי נציג פיקוק שלטענתם יכול לפתור את הבעיה, אך היא לא נפתרה. 

האם הבעיה היא בkasda או במשהו אחר? בבדיקה מול הkasda במצב bridge כשהוא מחובר אליי למחשב בממשק, לא ראיתי שגיאות על packets.

שינוי הDNS של unblock us (עבודה בלעדיו) לא שינתה כלום.

תודה רבה,

מתן.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

נערך על-ידי matanfr

פורסם

למה שלא בבצע trace עד ליעד לראות איפה זה נופל ?

פורסם

אני עוד לא הבנתי בדיוק את הטופולוגיה שלך.

אתה מחובר לראוטר אדימקס בצורה קווית או אלחוטית?

הראוטר אדימקס משורשר לראוטר אדימקס נוסף בצורה אלחוטית או קווית?

ניסית חיבור ישירות למודם? חיבור ישירות לראוטר הראשי?

פורסם
  • מחבר

מרדכי, בבקשה. צילום מסך של הtracert.

IIIectronic, הטופולוגיה היא קווית נטו, בחיבור של 1Gb גם מהמודם KASDA לראוטר וגם מהמחשב לראוטר (הראוטר מחובר דרך סוויץ' של 1Gb למחשב).

המודם של קסדה מחובר בצורה קווית לראוטר של אדימקס בפורט של 1Gb. מהראוטר הזה משורשר ראוטר נוסף בפורט הLAN לסלון לאדימקס נוסף, גם הוא על פורט של 1Gb.

כפי שרשמתי, ניסיתי חיבור ישירות למודם. בחיבור ישירות למודם-הפינגים לארץ בסדר (לרוב) אך הפינגים לחו"ל לא תקינים.

כשהצלבתי בין הראוטרים (הסלון הועבר לחדר ולהיפך) ההתנהגות היתה אותו דבר, לכן אני שולל בעיה של ראוטר לא תקין.

4.jpg

פורסם

אחרי כל הבדיקות הללו נראה שהאפשרות הבאה היא להחליף את ה-ISP.

פורסם
ציטוט של matanfr

שלום לכולם,

אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us.

המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון.

בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי.

לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך.

גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה.

פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים ב80 מילי שניות ועולים.

זה קורה בכל שרת שאני מתחבר אליו או עושה אליו פינג.

החלפת פורט במודם (מ 1Gb ל 100Mb) לא עזרה. העברה של המודם למצב PPPoE והגדרת חייגן במחשב האישי שלי הורידה את הפינגים ל13 מילי שניות בארץ (אך לא בחו"ל).

אני חזרתי לעבוד במצב Bridge עקב כך שאני צריך WiFi בבית.

מעניין שבמצב bridge ישנה בעיה יותר חמורה מאשר במצב PPPoE בארץ בלבד. 

נשלח לי עדכון על ידי נציג פיקוק שלטענתם יכול לפתור את הבעיה, אך היא לא נפתרה. 

האם הבעיה היא בkasda או במשהו אחר? בבדיקה מול הkasda במצב bridge כשהוא מחובר אליי למחשב בממשק, לא ראיתי שגיאות על packets.

שינוי הDNS של unblock us (עבודה בלעדיו) לא שינתה כלום.

תודה רבה,

מתן.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

היי,

נשמח לבדוק מולך את נושא הפינגים לחו"ל. 

לשם כך, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל: online@bezeqint.net ונציג טכני יחזור אליך בכדי לסייע.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

שלום מתן (מרגיש שאני מדבר לעצמי) ;) ,

כבר הייתי בשיחה מול תומך בכיר שלכם. על פניו נראה שהפינגים השתפרו וירדו ל40 מילי שניות (אבדוק בערב שנית).

יחד עם זאת, יש עוד מקום לשיפור מה13 מילי שניות שהייתי רואה בחיבור בארץ.

netcheif, תודה על התשובה. כרגע אין ספק שאני שומע עליו דברים טובים חוץ מבזק בינלאומי (מה גם שאני איתם למעלה מ8 שנים ואין לי תלונות עד עכשיו) ולכן החשד נופל על המודם. לצערי, אפילו המרחק מארון התקשורת שלי במקום מגוריי לא מאפשר לי אפילו לשדרג חבילה ל100 מגה ולשפר מהירות הורדה ולכן אני די מוגבל גם באפשרויות אחרות. על אנלימיטד אין על מה לדבר כי הם לא פרסו באיזור.

אני אנסה להחליף את המודם בימים הקרובים (על פי פיקוק היבואן של קסדה, יצאה גירסה חדשה של המודם kw5212, בצבע שחור עם חומרה משופרת) ויתכן שזה מה שיפתור את הבעיה.

אעדכן בהמשך.

נערך על-ידי matanfr

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים