פורסם 2016 בפברואר 239 שנים קיבלתי הודעה מחבר שלי, שכדי לפתוח אותה צריך להכניס כתובת שלי וסיסמא... ברוב טיפשותי הכנסתי, זה היה דרך הסמרטפון.. אחרי שהכנסתי נראה לי שהיה איזה שגיאה או משהו, לא ראיתי שנכנס שם לדף אחר.. בכל מקרה חבר שלי מאר לי שהחשבון שלו נפרץ. מחקתי את ההודעה ההיא.. אני לא רואה שום שינוי בחשבון שלי. איך אוכל לדעת אם שלי נפרץ? תודה רבה
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים אם זו הסיסמה של הג'ימייל אז תשנה אותה מיידית. אתה יכול לראות בג'ימייל למטה בצד ימין (אם זה באנגלית) או בצד שמאל (בעברית) 'פרטים נוספים' שמראה לך בחלון חדש את כל מי שמחובר אליך לחשבון ג'ימייל באותו רגע ומאיזה איזור. אם זו הסיסמה של הג'ימייל אז תשנה אותה מיידית. אתה יכול לראות בג'ימייל למטה בצד ימין (אם זה באנגלית) או בצד שמאל (בעברית) 'פרטים נוספים' שמראה לך בחלון חדש את כל מי שמחובר אליך לחשבון ג'ימייל באותו רגע ומאיזה איזור.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים מחבר ראיתי באמת איזה מחשב לא מוכר מחובר.. שיניתי את הסיסמה שלי עכשיו. מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים מחבר איזה לחץ! מה אני יכול לעשות עכשיו כדי לדעת שלא נגרם לי נזק? אם שיניתי את הסיסמה הוא לא יכול להיכנס יותר?
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים הוא לא יכול להיכנס. אנא בדוק שלא היה לך מידע רגיש כגון סיסמאות למערכות אחרות או חלילה מס כרטיס אשראי. נערך 2016 בפברואר 239 שנים על-ידי zelig192
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים מחבר היו לי סיסמאות לאתרים אחרים, ויש לי חשבון פייפאל... למזלי, גמרתי את המסגרת של הכרטיס כרגע, אז אי אפשר להשתמש... אבל נראה לי שהוא לא יכול לגלות את הסיסמא שלי של הפייפאל מה עוד צריך לעשות? השתמשתי בכרטיס הרבה באינטרנט
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים תשנה סיסמאות לאתרים האחרים. תפעיל בנתייים ציטוט של etal מומלץ מאוד להפעיל two-factor authentication כדי למנוע מקרים כאלה בעתיד
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים https://www.google.com/landing/2step/#tab=why-you-need-it בקיצור בכל פעם שתנסה להיכנס לגמייל ישלח לך סיסמא לנייד בSMS. קצת מעיק אבל שווה את השקט. נערך 2016 בפברואר 239 שנים על-ידי zelig192
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים מחבר חברה תודה, עשיתי אימות דו שלבי... עכשיו כשאכנס לחשבון שלי מהמחשב בעבודה הוא יבקש שוב סיסמא? ועכשיו אני צריך לשנות את הסיסמאות של כל החשבונות שלי? steam uplay origin? הכל?
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים אם השתמשת באותה הסיסמה בשירותים הללו או שהסיסמאות רשומות אצלך במייל כלשהו - אז כן. אם אתה מקבל מייל איפוס סיסמה או התחברות (הרבה אתרים שולחים מייל אישור שהתחברת ממחשב או מיקום חדש) מאתר/שירות כזה או אחר בימים/כמה שבועות הקרובים אז הייתי ממליץ לשנות גם שם את הסיסמה למרות שסיכוי נמוך שפורץ יוכל לאפס לך אותה בלי גישה למייל ציטוט של naki עכשיו כשאכנס לחשבון שלי מהמחשב בעבודה הוא יבקש שוב סיסמא? כן ויבקש ממך לאשר את ההתחברות ב- SMS.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים מחבר הוא יכול להתחבר למשתמש שלי באיביי או אמאזון אם הסיסמה שלי לא הייתה זהה? ומה לגבי הכרטיס? המספר שלו לא רשום לי במייל, החלפתי אותו לא מזמן... השאלה היא, אם הסיסמאות שלי שונות בפייפאל, אמאזון ואיביי הוא יכול להיכנס רק כי יש לו את חשבון המייל שלי?
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים לא. כדי להתבר הוא צריך 1. את המייל שלך 2/א. את הסיסמה או 2/ב. גישה למייל כדי לאפס לך את הסיסמה. אם מנעת ממנו את 2 א+ב אז הוא לא יוכל להתחבר לפחות לא בשירות שמאובטח כראוי. אבל, אם הסיסמה שלך חלשה, או שהסיסמה דלפה איפשהו לרשת (ממליץ להריץ בדיקה ב- https://haveibeenpwned.com ואם הפרטים שלך דלפו איפשהו* ואתה משתמש באותה הסיסמה שדלפה אז דחוף לאפס), אז יש לו את 2/א והוא יוכל להתחבר. בשביל זה אתה צריך לאפס את הסיסמאות לשירותים חשובים. *ברוב רובם של המקרים זה לא הסיסמה שדולפת אלא hash או במילים פשוטות סיסמה מקודדת, אבל ברגע שיש את זה אפשר למצוא יחסית בקלות סיסמה שתחזיר hash זהה ובעצם תאפשר להתחבר כאילו זה הסיסמה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.