עבור לתוכן

S7 Edge / G5 - מי מעניין יותר?

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Diabetus

וקיים בCM עוד מלפני....

אז מה אתה רוצה ממני? למה כשאמרתי שיש פיצ'רים סטנדרטיים שלוקח להם שנים להיכנס לאנדרואיד "ונילה" ניסית להתחכם ולשאול "איזה?" 

• תגובות 550
  • צפיות 79k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מרוב rage אתה כבר מבולבל.לא שאלתי

ואפחד לא מתקין באמת AOSP (מלבד אנשי הנקסוס) הרוב מתקינים משהו שמבוסס על CM (עם כל הפיצ'רים שלו +) או AICP (אחוז קטן מאוד) 

פורסם

אז אתה כנראה לא מסתובב מספיק בפורומים של HWzone... יש פה קהל קבוע של חולי נפש שחושבים שהנקסוס זה המכשיר הטוב בעולם כי הוא מקבל "אנדרואיד נקי".

פורסם

אני שאלתי על החלק של ה"עוד לא קיימים". היתרון של הנקסוס שהוא מקבל עדכוני מערכות הפעלה כמה שנים קדימה בעוד סמסונג זורקת את המשתמשים שלה לכלבים אחרי שנתיים.

פורסם

אני לא רואה בזה שום יתרון. אני מעדיף רום מלא ופונקציונלי גם אם מספר הגירסה שמופיע בחלון ה"אודות" שלו הוא "1", לעומת רום מסורס ועירום שמרגיש כמו גירסת דמו, אבל היי העיקר שבחלון ה"אודות" שלו כתוב שהוא בגירסה "2"....

פורסם

Aosp זה הבסיס לכל הרומים, אין שם פיצ'רים שהם bleeding edge אבל כשהם נכנסים האימפלנטציה שלהם בד"כ טובה יותר מהחלופה של החברות.

היתרון בנקסוס (מלבד זה שהוא מהיר בטירוף יחסית למכשירים מקבילים) זה הקוד המלא שמאפשר לבנות לו רומים עם פיצ'רים נוספים הרבה מעבר לתוחלת החיים של מכשיר מקבילים.

פורסם

קשה לי לחשוב על פרט מיותר יותר מזה.

נערך על-ידי ag43

פורסם

של מה בדיוק? ראית אותי ממליץ על פלאפון כלשהו? כתבתי כבר את דעתי מספר פעמים שהשיפורים בין דורות המכשירים הם מינוריים ואין אף תכונה מנצחת באף מכשיר. אתה לעומת זאת עסוק בלהביא כל פרט מוקרץ על מכשיר ספציפי ומתחמק כשמישהו מגיב לך. על "כל הפוסל במומו פוסל" שמעת?

פורסם

פאנבוי-שלילי, אתה אנטי-סמסונג ומתעלם בבוטות מהעובדה שה-S6 ב-2015 וה-S7 השנה הם by far שני המכשירים הכי טובים שהוצגו בשוק.

בעוד עם ה-S6 היה אפשר לטעון שחסרים לו פיצ'רים שקיימים אצל המתחרים (הגנה נגד מים לעומת ה-xperia, כרטיס זיכרון, סוללה צנועה מדי), עם ה-S7 (ובמיוחד ה-edge) אני ממש לא היחיד שטוען שמדובר במכשיר הכי קרוב לשלמות שנוצר אי פעם.

לטעון שהשיפורים הם מינוריים זה טיפשי כי מדובר בהבדלים שהם בדיוק מה שהיו חסרים ב-S6, מה עוד אתה יכול לבקש שלטענתך יהפוך את השיפור ל"לא מינורי"? (רק אל תגיד "סוללה נשלפת" כי זה יהיה ממש מביך)

איזו "תכונה מנצחת" בדיוק אתה מצפה למצוא במכשיר טלפון? כאמור ב-S7 יש הכל, לא חסר לא כלום. אתה מכיר טלפון טוב ממנו בשוק? בבקשה, שתף. 

ממה בדיוק אני מתחמק?

פורסם

טוב לדעת שיש כזה דבר פאנבוי שלילי. היה לי S3 ששירת אותי נאמנה במשך שלוש שנים ועדיין קיים כמכשיר גיבוי. התלונה היחידה שיש לי על סמסונג כחברה היא שהיא נוטשת את שדרוגי הרום שלמכשירי הפרימיום שלה מהר מאוד.

הטענה שלי היא שרוב מכשירי הפרימיום הקיימים לא מתעלים בתכונה מנצחת כלשהי אחד על השני ובטח לא על הדורות הקודמים שלהם. כל הניטפיקינג בפיצ'רים זניחים כדי להדגיש אחד על השני פשוט מיותרים לדעתי. ברור שצוללן לצורך העניין יעדיף מסך שעובד מתחת למים. האם זה רלוונטי ל99.999% מהקונים - כנראה שלא.

פורסם

אפרופו always on display

https://www.technobuffalo.com/2016/03/01/galaxy-s7-you-need-to-know-this-about-the-always-on-display/

Redditor “andy2na” said that the always-on-display doesn’t currently support notifications from third-party applications. That means you won’t see alerts from Facebook, Hangouts, WhatsApp, Instagram or anything else that isn’t built by Samsung. “Only when you use Samsung apps will they show up (stock mail, messaging, etc),” Andy2na explained.

It’s possible and even likely that Samsung will open this up to third-party developers if it hasn’t already. But it sounds like that always-on-display won’t be very useful for most folks.

מאומת על ידי משתמשים בxda

פורסם

לא באמת חיכיתי שמישהו יכתוב את זה. זה היה ברור

פורסם

כבר עדיף ambient display

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים