עבור לתוכן

מבקש מפרט ב5K למשחקים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Monsi

מסכים האלה מתחילים לרוב מ-27/28" ועד אינסוף... יש גם כמה 24-25" אבל בעיניי בגודל כזה הרזולוציה לא שמישה. בכל אופן אני לא האדם הכי בקיא בנושא מסכי 4K, אתה מוזמן לעשות סקר שוק. עד כמה שאני זוכר המחירים ל-27/8" מתחילים ב2.5K ש"ח לדגמים היותר פשוטים. 

אישית לשימוש אוניברסלי ובלי דרישות מטורפות הייתי הולך על מסך 1080P בעל פאנל IPS/PLS איכותי ב 1000-1200 ש"ח כי המבחר בארץ לא מי יודע מה. בגלל שהתקציב שלך קצת יותר גמיש, אולי כדאי לשקול רכישה בחו"ל. ישנם מסכים קוריאניים טובים מאוד שהתחבבו על כל העולם ובין היתר על כמה מחברי הפורום הזה. אולי @Roy.T יוכל לנדב יותר מידע מאחר ויש לו אחד(?) כזה.  שיהיה בהצלחה!

אתה יכול בבקשה לבנות לי מחשב בKSP או ivory? אני יודע שכבר חפרתי פו לכולם(ובמיוחד לך),אבל אני באמת לא מבין בכל זה, ולא הצלחתי למצוא בדיוק את אותם החלקים בחנויות הנ"ל.האמת אני גם רוצה לקנות דוקה פו,בגלל שאמרו לי שזה רשתות אמינות וזולות.

נ.ב האם הקירור יספיק לכרטיס המסך בקיץ(יש לי איסטוריה לא נעימה עם זה)?

נערך על-ידי Pyron

פורסם

@E71

מסך כמעט תמיד החלק הכי "מוזנח". כשמגיעים אליו כבר נגמר הכסף. אבל זה גם משהו מאוד סובייקטיבי ותמורתו קשה להערכה. אני הייתי מתקמצן להוציא 1600 ש"ח על U2515H כשניתן להשיג "CROSSOVER 27 בפחות. באמת שלא יודע... 

@Pyron

החנויות שהזכרתי לעיל הן אמינות וזולות. פלונטר כבר צריכים לשלם לי משכורת על השבחים שאני מחלק להם והלקוחות שהגיעו בעקבותם. לא הייתי דואג ולו לרגע. KSP ואייבורי קצת יותר יקרים. אבל אם אתה מתעקש: 

ציטוט

34836    מעבד אינטל    ‏Intel Core i5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray‎    1
24445    מאוורר למעבד    ‏Scythe Katana 4 SCKTN-4000 CPU Cooler‎    1
34929    לוחות אם למעבדי אינטל    ‏Gigabyte GA-H170-HD3 LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎    1
35512    זכרונות    ‏HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14‎    1
32009    כרטיסי מסך    ‏Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E‎    1
26512    דיסקים קשיחים    ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎    1
32722    כונני SSD    ‏Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III‎    1
19654    ספקי כוח    ‏SeaSonic 520W Active PFC 80+ Bronze S12II-520 PSU‎    1
25974    מארזים    ‏Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU‎    1
2581    הרכבה    ‏הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי‎    1

סה"כ 5084 ש"ח. 

כרטיס מסך עם קירור מפלצתי וגם קירור למעבד הינו הרבה מעבר למה שמשתמש רגיל באמת צריך. רק כי ביקשת (טוב, לא רק - גם כי אני אוהב את הקירור הזה). 

מארז ניתן להחליף. מבחינת שאר הרכיבים יש להם מבחר קצת פחות מרשים לטעמי. 

פורסם
ציטוט של Monsi

@E71

מסך כמעט תמיד החלק הכי "מוזנח". כשמגיעים אליו כבר נגמר הכסף. אני הייתי מתקמצן להוציא 1600 ש"ח על U2515H כשניתן להשיג "CROSSOVER 27 בפחות. באמת שלא יודע...

אולי תמורתו קשה להערכה כי נגמר הכסף בכל פעם שמגיעים אליו... :)

תנסה להכניס אותו קודם לסדר העדיפויות ואז תראה את ההבדל. ובקשר לגודל, חשבתי על זה לפני שקניתי את שלי - "27 עם FHD אתה מקבל צפיפות פחות טובה לפיקסל מ-FHD 24 אבל יותר שטח. ב-25 גם הגודל עולה וגם הצפיפות עולה. ובתור אחד שכבר 30 שנה נמצא מול מסכים, ה-1440p מאוד מורגש! בעיני זאת פשוט עסקה יותר טובה...

ציטוט של Monsi

@Pyron

כרטיס מסך עם קירור מפלצתי וגם קירור למעבד הינו הרבה מעבר למה שמשתמש רגיל באמת צריך.

המחיר שקיבלת שם יקר רק ב-70 שקל בערך כי לקחת את ה- Carbide 200 הזה, שהוא לא משהו בעיני. בשביל מארז ברמה של ה-NZXT במפרט הראשון שלך היית צריך לשים את ה-230T (למשל), ואז המחיר היה מטפס קצת, עוד 100 ש"ח בערך. בעיני אגב זה שינוי ששווה את המחיר - ונכון, המבחר ב-KSP לא משהו בכלל בנקודה הזו. Ivory קצת יותר חזקים במארזים.

שאר המפרט הוא אותו דבר בערך, ואגב, גם אני הייתי בוחר בקירור הזה...

ובקשר לחנות, זה שפלונטר בשוק 25+ שנה זה נכון, ולא שמעתי עליהם שום תלונה, רק שהם חנות יחידה בתל אביב והאמת שיותר נעים כשקונים ומגיעים לחנות - להגיע לסניף "מסודר" של KSP.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה עזרתם לי מאוד:D

monsi אתה מלאך המחשבים שלי חחח

אני חושב שכבר אזמין את זה השבוע.

פורסם
ציטוט של E71

תנסה להכניס אותו קודם לסדר העדיפויות ואז תראה את ההבדל.

בכלל לא מדובר בי. אני משקפופר זקן שלא רואה הבדל בין סוס לנמלה. :P אבל בגדול אני מסכים, מי שנמצא מול המחשב כל הזמן חשוב שיצטייד במסך איכותי. אני מנסה להזכיר את זה לאנשים (ולעצמי) בכל הזדמנות. 

וגם על אהבתי כלפי KSP הצהרתי יום מפעם אחת. אבל מבחר המארזים שלהם באמת עצוב. רק השבוע בניתי מחשב עבור קרוב משפחה ולמרות שיש לי סניף קרוב לבית עם גישה נוחה וצוות שאני סומך עליו, לא הצלחתי להרכיב את כל המפרט אצלם. שליח מתל אביב בסופו של דבר יצא יותר משתלם. 

ציטוט של Pyron

תודה תודה תודה עזרתם לי מאוד:D

monsi אתה מלאך המחשבים שלי חחח

אני חושב שכבר אזמין את זה השבוע.

אתה מוכן לחזור על עניין המלאך בפני אשתי? אודה לך מקרב לב. :D 

העיקר שתהנה. בהצלחה!

נערך על-ידי Monsi

פורסם
  • מחבר

שלום,

רק רציתי לספר שכבר הזמנתי את המחשב,אבל הבחור בחנות אמר לי שהקירור למעבד לא מספיק חזק וגם ספק הכוח.

monsi החלפתי את הקירור ואת הספק ל:

Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler

SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM

רק רציתי לדעת אם הם עבדו עלי בעיניים או לא?

פורסם

לא יודע אם זה נאמר בכוונה או סתם מחוסר ידע (יותר סביר) אבל גם הספק המקורי וגם הקירור בהחלט מספיקים. 

אבל אל תצטער יותר מדי על הרכישה. שני הרכיבים איכותיים ביותר וקרוב לודאי יוכלו לשמש אותך גם במפרט הבא ולחסוך לא מעט כסף בעתיד.

והעיקר תתחדש ותהנה!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Monsi

לא יודע אם זה נאמר בכוונה או סתם מחוסר ידע (יותר סביר) אבל גם הספק המקורי וגם הקירור בהחלט מספיקים. 

אבל אל תצטער יותר מדי על הרכישה. שני הרכיבים איכותיים ביותר וקרוב לודאי יוכלו לשמש אותך גם במפרט הבא ולחסוך לא מעט כסף בעתיד.

והעיקר תתחדש ותהנה!

טוב, לא נורא

דרך הגב בסוף קניתי גם את המסך שהמלצתה לי ;)

תודה על הכל^_^

פורסם

לא, לא נורא. אילו היו דוחפים לך זבל סיני באותו המחיר, הייתה סיבה להתבאס. בסופו של דבר ספק, קירור והמארז אלה הם הדברים שבסבירות גבוהה יכולים להמשיך אתך הלאה, כאשר את רכיבי הליבה, אין מנוס מלהליף כל כמה שנים. 

על איזה מסך המלצתי? U2515H? אם כך, אז לא אוכל לקחת את הקרדיט, כי רק הזכרתי אותו. אבל E71 המליץ בחום. :D

מסך מעולה. אני בטוח שתהנה ממנו.

פורסם
ציטוט של Pyron

שלום,

רק רציתי לספר שכבר הזמנתי את המחשב,אבל הבחור בחנות אמר לי שהקירור למעבד לא מספיק חזק וגם ספק הכוח.

monsi החלפתי את הקירור ואת הספק ל:

Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler

SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM

רק רציתי לדעת אם הם עבדו עלי בעיניים או לא?

עבדו בעיניים? תלוי איך מסתכלים... לא רימו אותך, זה בטוח. מכרו לך ציוד קצת יותר טוב ממה שביקשת, אבל בסדר גמור.

הקירור מצויין, יותר טוב ויותר יקר מזה שהיה בהצעה. יעשה טיפה פחות רעש (לא שהקודם היה רועש, בכלל לא, זה עוד פחות).

לגבי הספק, הוא די אותו דבר, רק קצת יותר חזק (גם ההפרש במחיר לא אמור להיות גדול).

הייתי מציע שתשמור את שניהם למחשב הבא, רק שנראה שהמחשב הבא יהיה בעוד 6-7-8 שנים לפחות, אז...

ולגבי המסך, היום או מחר כבר תדע מה הוא שווה. היה לך "19, נכון? :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

עבדו בעיניים? תלוי איך מסתכלים... לא רימו אותך, זה בטוח. מכרו לך ציוד קצת יותר טוב ממה שביקשת, אבל בסדר גמור.

הקירור מצויין, יותר טוב ויותר יקר מזה שהיה בהצעה. יעשה טיפה פחות רעש (לא שהקודם היה רועש, בכלל לא, זה עוד פחות).

לגבי הספק, הוא די אותו דבר, רק קצת יותר חזק (גם ההפרש במחיר לא אמור להיות גדול).

הייתי מציע שתשמור את שניהם למחשב הבא, רק שנראה שהמחשב הבא יהיה בעוד 6-7-8 שנים לפחות, אז...

ולגבי המסך, היום או מחר כבר תדע מה הוא שווה. היה לך "19, נכון? :)

אכן כן,מסך 19 אינץ של סמסונג SYNCMASTER 931C

האמת אני כבר שמח מזה שיהיה לי מסך 25 אינץ,שלא לדבר על האיכות שציינתה למסך הנ"לxD

בכל מקרה נבדוק את המחשב כבר בשבוע הקרוב ;)

לא יודע איך הייתי מסתדר בלי העזרה שלכם.

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים