עבור לתוכן

ב-LG מאשרים: ה-G5 יגיע עם מסך שיציג מידע באופן קבוע (עודכן)

Featured Replies

• תגובות 52
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

0.98% :)

פורסם
ציטוט של omrij

מבאס שיהיו לו 2 גרסאות, וזאת שתגיע לכל העולם מלבד ארה"ב תהיה עם exynos - כלומר ללא רומים מבוססי aosp.

לאחרונה יוצאים מדריכים למכשירים שונים של פתיחת כל התדרים למודמים של קוואלקום עם QPST.

כלומר, יתכן בהחלט שעוד חצי שנה יהיה מצב שיהיה ניתן לקנות מכשירים פתוחים של ATT בזול, בהנחה שתהיה ידועה אפשרות לפתיחת התדרים וצריבת רום עם עברית מלאה. כמובן שזו ספקולציה בלבד, נחיה ונראה. 

ידועה הסיבה למה הם ויתרו על USB Type C, או לפחות USB 3 כמו שהיה ב S5? לא שזה חסר למישהו במיוחד, סתם מעניין. 

פורסם

בסמסונג הכאב ראש העיקרי הוא הנעילה האיזורית. זו אחת הסיבות הראשיות שבגללן לא קניתי S6.

פורסם

מה אכפת לך מנעילה אזורית? זה רק להפעלה ראשונה ואם אתה קונה את המכשיר בחו"ל אתה יכול לבקש מהמוכר שיפעיל אותו רגע עם סים מקומי.

פורסם

במקרה שלי היה מדובר על מישהו בן 70 שהביא את המכשיר כך שלא רציתי לסבך אותו. בלי קשר זה צעד דוחה מצד סמסונג.

פורסם

אני מוכן להתערב שהמוכרים בארצות ה"זולות" מודעים לזה ומוכנים עם סים מקומי לכל זר שבא לקנות

פורסם
ציטוט של omrij

שמח שזה נשמע לך מופרך, כולה אתר קקיוני כמו gsmarena...

שמח שאתה נותן ל-gsmarena כלכך הרבה קרדיט, אבל בכל אתר יכולים ליפול טעויות / כתבים טיפשים (גם פה באתר יש כמה ביקורות מטופשות לחלוטין ואני מנסה להיות עדין).

הנה לדוגמה משפט מטומטם לחלוטין שקראתי עכשיו ב-gsmarena בעמוד הזה:

http://www.gsmarena.com/heres_an_indepth_look_at_the_galaxy_s7_camera-blog-16796.php

ציטוט

The only thing we're not sure about is what Smart OIS stands for. There's no specific mention of optical image stabilization on the Galaxy S7 and S7 Edge and the less protruding lens could mean it's only Electronic image stabilization (EIS). We'll certainly have to see about that before we pass our final judgement.

טיפשות מביכה ברמות שקשה לתאר במילים...

הכתב הטיפש לא יודע מה המשמעות של "Smart OIS", וטוען שאין הצהרה לגבי מייצב אופטי... אולי כדי שהוא לכל הפחות ישאל את גוגל מה המשמעות של OIS, גם בלי Smart כי ברור ש-Smart זאת מילה שהוא לא ממש מתחבר אליה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים