פורסם 2016 בפברואר 219 שנים היו הפוכים? לגלקסי 6 היתה בטריה קטנה יותר אבל גם מסך קטן וחסכוני יותר. במבחן הסוללה של gsmarena הוא היה משמעותית מעל הg4. אבל ת'כלס? עם quick charge לרוב האנשים זה הרבה פחות קריטי.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים בדיוק. ה-S6 היה טוב יותר מה-G4 בזמן הסוללה למרות הנפח הקטן יותר. עכשיו כשהנפח שלו אפילו גדול יותר - בכלל לא הייתי רוצה להיות LG כשיתחילו לצוץ תוצאות הבדיקות בפועל..
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים ציטוט של Milford Cubicle מה? אני צריך לחפש את הציטוט המדוייק אבל טענת שהמיליאמפר זה לא הכל. באמת שאני לא רואה חידוש מרעיש במכשיר הזה, נראה מה יהיה עם הגלקסי.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים ציטוט של ag43 כבר כמה דורות שכח העיבוד הוא הרבה מעבר למה שPOWER USER צריך (מלבד אולי משחקים). כל מה שנותר הוא הגימיקים.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים ציטוט של ag43 אני צריך לחפש את הציטוט המדוייק אבל טענת שהמיליאמפר זה לא הכל. באמת שאני לא רואה חידוש מרעיש במכשיר הזה, נראה מה יהיה עם הגלקסי. ברור שזה לא הכל, עובדה שה-S6 היה טוב יותר מה-G4 למרות שהיה לו פחות מיליאמפר. עכשיו ל-S7 יש אפילו יותר (!) (משמעותית!) מה-G5, אז.... בהצלחה ל-LG.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים וואו סמסונג. וואו. סליחה LG, ה"אביזרים המתחברים" שלכם לא מתקרבים..... הגלקסי 7 נראה מדהים, וטוב יותר בכל פרמטר.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים מבאס שיהיו לו 2 גרסאות, וזאת שתגיע לכל העולם מלבד ארה"ב תהיה עם exynos - כלומר ללא רומים מבוססי aosp.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים מה מיוחד בו מלבד הסוללה המשופרת? יש רומים AOSP לEXYNOS פשוט לוקח להם יותר זמן לצאת ויש יותר באגים מוזרים. המגירה לכרטיס הSD לא מבשרת טובות.
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים ציטוט של ag43 מה מיוחד בו מלבד הסוללה המשופרת? יש רומים AOSP לEXYNOS פשוט לוקח להם יותר זמן לצאת ויש יותר באגים מוזרים. המגירה לכרטיס הSD לא מבשרת טובות. אתה מטומטם? או שאתה סתם מגיב בלי שבכלל ראית את ההכרזה?
פורסם 2016 בפברואר 219 שנים מטומטם אתה יודע למי תקרא. בפירוש שאלתי מה מיוחד בו כי לא בזבזתי את זמני על ההכרזה וממה שקראתי הייחוד העיקרי הוא הסוללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.