עבור לתוכן

בחירת נתב חזק 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן

צריך עזרה בבחירת מודם-ראוטר לתשתית בזק באיזור ה-600 ש"ח. (אפשר לחרוג במידת הצורך אם באמת שווה את זה)

מיועד לבית יחסית גדול (2 קומות) בתקווה למקם אותו במרכז הקומה ה-1 על מנת להימנע ממגדיל טווח ככל האפשר.

האם יש משהו חזק יותר מהשאר? משהו שמצטיין בחדירת קירות\תקרה?

תודה רבה.

נ.ב

אין בעיה עם הזמנה מחול רק חייב לעבור מבחינת תקני שידור אין מצב להסתבכויות עם מכס\משרד התקשורת וכו

נערך על-ידי yotam.m

פורסם

קשה להעריך אם נתב אחד יצליח לכסות ביעילות את כל הבית.  זה תלוי במבנה הבית וכמות ההפרעות שיש בסביבה שלך.  אתה יכול לנסות את ה-C7 או ה-C9 של TP-LINK או ה-DIR-880L של D-LINK.

נערך על-ידי Cheif

פורסם
  • מחבר

איי איי צ'יף אתה תמיד משאיר מקום להתלבטויות.

ברור שאין שום ביטחון שהוא יספיק אבל הכוונה לקחת את זה שהכי "שופע" בטכנולוגיית חדירת קירות על מנת שאולי להימנע ממגדיל טווח או לפחות שיהיה לו אות להגביר אם ויחובר אחד כזה.

העדפה בית שלושת אלו בכל זאת?

ה-880L נע סביב ה-1000 קצת נראה לי מוגזם בכל זאת מדובר בראוטר ביתי. האם טוב יותר מהשאר? כמה ההבדלים משמעותיים מה-C7 שעולה כ-600 ש"ח?

פורסם

ה-C7 וה-C9 "שופעים" טכנולוגיות אבל גם מכשירי הקצה צריכים לתמוך בהן ועל הנושא הזה לא פרטת דבר.

פורסם
  • מחבר

צודק טעות שלי.

קודם כל יהיה מדובר על סלולאריים למיניהם איך לא כמובן גם מזדמנים.

2 ניידים ונייח.

לנייח בהתאם אפשר להצמיד כרטיס אלחוטי איכותי (אשמח גם להמלצה) בקשר לשאר הם די מקובעים.

אגב,

טכנולוגיית חדירה של קירות mimo אם אני זוכר נכון קשורה בהכרח למתאמי רשת? זה לא תפקידו של הראוטר באופן בלעדי?

מכיר כרטיסי רשת רגישים יותר ורגישים פחות אבל לא כאלו עם תמיכה בטכנולוגיות ייחודיות.

תודה רבה

פורסם

כאשר נקודות הקצה תומכות ב-MIMO הביצועים והטווח משתפרים פלאים.  ברוב רובם של הטלפונים חכמים התכונה הזו אינה נתמכת כך שהתועלת של נתב מתקדם לא תורגש בהם במלואה.  לגבי מחשב - אם תרכוש מתאם אלחוטי שיש לו יותר מאנטנה אחת (ועדיף חיצוניות) ההשפעה של נתב מתקדם תורגש.  הנקודה היא שהנתבים שאתה מציין תומכים בתקן AC וכרטיסי AC איכותיים הם יקרים ונדירים.  אתה יכול לרכוש את ה-C7 או ה-C9, מה שיבטיח לך תמיכה בתכונות עתידיות, אבל בשלב זה אם ההשפעה על נקודות הקצה לא תהיה גדולה אל תתאכזב.  כאמור, זה גם מאוד תלוי במבנה הספציפי של הבית שלך.  לגבי כרטיס אלחוטי לנייח - תקציב?  מעדיף פנימי (PCI-E) או חיצוני (USB)?

פורסם
  • מחבר

תמיד עדיף USB אלא אם... אתה יודע מחיר כפול ונדירות יוצאת דופן :D

אין לי מושג מה זה אומר יקרים ונדירים מבחינת כסף אבל אני מניח שהכי זול ועדיין תומך בכל מה שהצגת.

פורסם

ב-100 שקל ה-tl-wn8200nd של TP-LINK יתן עבודה.  

פורסם
  • מחבר

עכשיו ששמתי לב לזה ה-C7 הוא לא מודם-ראוטר :(

ציינתי שאני זקוק למודם-ראוטר על מנת להחליף את החר* שבזק מציעים.

רעיונות חדשים במסגרת התקציב או שקל שתיים צפונה?

פורסם

נקודה טובה.  יש כאן כמה אפשרויות - למשל ה-2760 של DRAYTEK או ה-VMG3926 של ZYXEL.  מצד שני אתה יכול ללכת על נתב VDSL פשוט, להפוך אותו למודם נטו ואז לחבר אותו לנתב כמו ה-C7 או ה-C9.

פורסם
  • מחבר

יצא לי לעבוד עם סדרת האיגור של דרייטק מאוד אהבתי את הכמות הענקית של התפריטים והשינויים שאפשר לעשות בממשק שלהם + אפשרות למודם סלולארי כגיבוי.

על Zyxel בחיים לא שמעתי מה גם שהוא עם אנטנות פנימיות :/

השאלה היא איך הדרייטק מבחינת עוצמת שידור ביחס לארצ'ר?

נראה לי בהחלט שמה שייצא לפועל הוא שימוש בנתב של בזק בתור מודם ואחריו ה-C7 בעיקר בגלל המבחר הדל של מודם-ראוטר איכותיים וחזקים.

תודה רבה.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם

עוצמת השידור אינה שונה ושניהם פועלים על פי האמור בתקן הישראלי.  ל-C7 יש יתרון בגלל התמיכה ב-AC, מה שאין ב-DRAYTEK.

פורסם
  • מחבר

המון תודה

אעשה חושבים לגבי העדיפות למודם ראוטר או שנשתמש בציוד של בזק כמודם.

ה-C7 נורא קורץ לא יודע למה :D

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים