עבור לתוכן

הרכבת מחשב גיימינג עד 3K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל בנוסף ישמש להצגת תכני HD ועבודה משרדית קלה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.  אין משחקים מיוחדים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יחוברו למחשב בקרים של XBOX לטובת FIFA 16

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז , יש לי CM690

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 , המחשב ממוקם יחסית קרוב למיטה שלי כ -3 מטר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות/הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור הצפון4

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כשבועיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).כן,יש לי צורך לחבר את המחשב ל 4 צגים (2 טלויזיות + 2 מסכים) לא חייב בו זמנית אבל אם יש כרטיס מסך עם 4 יציאות זה יועיל מאוד.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן חשוב לי היכולת לשדרג את המחשב בעתיד לאותה רמת הדרישות כיום.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על המפרט הזה?

(קנייה באילת)

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H110M-DS2 DDR3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX960 GAMING 2GB OC GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III  1
      כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III 1
      צורבי DVD: צורב פנימי Samsung Slim SN-208FB/BEBE DVD±RW x8 Sata OEM - צבע שחור 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 650W 80+ VS650  1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 3728 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

נערך על-ידי liortaib

פורסם

אתה צריך להיות החלטי לגבי התקציב, אתה רושם 3K עם חריגה של 200~300 ומציג מפרט של 3.7K

לא יודע איך זה עובד עם קניה באילת, רוב הדברים לא קיימים במלאי ואי אפשר לשלם מראש ב-KSP אז

תבדוק את העניין אולי לעשות את ההזמנה שבוע שבועיים מראש.

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H110M-A LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III  1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 3652 שקל
עמוד מוצר

ויתרתי על הצורב, סביר שאתה תוכל להסתדר בלעדיו, אם לא אז תחרוג עוד קצת או שתקנה יד 2, בטח

שלא מומלץ לרדת בנפח ובביצועי ה-SSD בשביל צורב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את מה שאתה אומר...

אבל ה 970GTX אמת שווה את התוספת של 500 שקל לעומת ה 960GTX?

נראלי קצת מוגזם 1600 שקל למחשב בתקציב של 3K-3.5K

נערך על-ידי liortaib

פורסם

זה 1400 שקלים באילת מה שאומר שזה דיל מאוד מאוד משתלם.

באופן כללי ה-960 לא מהכרטיסים המשתלמים בסביבה, וה-970 משתלם הרבה יותר, חזק משמעותית

ועם כמות כפולה של VRAM.

למערכת שיעודה העיקרי הוא משחקים זה לא מוגזם, כי הריי שהרכיב המרכזי שאחראי על רמת הביצועים בגזרה הזו 

הוא כרטיס המסך. מעבר לזה זה תלוי ברמת הביצועים שתרצה לקבל, כך שאם מדובר בקשת משחקים מודרניים ודורשניים

ותעדיף לקבל ביצועים מיטביים לאורך זמן מכובד אז זו מערכת שתעמוד בדרישות, אם אתה מדבר בעיקר על פיפא

ומעבר לזה לא אכפת לך להתפשר הרבה יותר בביצועים אז אפשר לשקול כרטיס מסך זול יותר.

במקרה כזה ברמה האישית לא הייתי בוחר ב-GTX960 במחיר הנ"ל אלא מחפש אופציה שנותנת תמורה טובה יותר לכסף.

פורסם
ציטוט של liortaib

אבל ה 970GTX אמת שווה את התוספת של 500 שקל לעומת ה 960GTX?

תלוי מה תרצה להריץ עליו, באילו הגדרות ולאורך כמה זמן. אם מדובר במשחקי AAA שאתה מתכוון להריץ על הגדרות גבוהות ולא הולך לשדרג במשך שנים - אז כן, כדאי. אם אתה הולך לשחק משחקי אינדי ו/או לא אכפת לך לקזז בהגדרות וגם לא תצפה לביצועים שוברי שיאים בעתיד, אז פחות. 

לגבי אילת, אם אתה לא תושב העיר, תצטרך לודא שכל הרכיבים נמצאים בסניף כשאתה מגיע לשם. הם ישמחו לעשות לך הזמנה מסניף אחר במידה ורכיב כזה או אחר חסר, אבל זה יקח שבוע-שבועיים וטיול נוסף מבחינתך.

פורסם

חייב לחזק את roy, קודם כל 1400 ש''ח ל970 זה שווה כי זה כרטיס שבאזור ה1800-1900.

הוא חזק משמעותית, ועל הצורב תוותר/אל תיקח צורב של סמסונג (טיפה בעייתים)

@Monsi הם לרוב לא מחזיקים מלאי של מחשבים שלמים באילת ויותר טלפונים.

בכל מקרה שאתה באילת הסניף היחיד של KSP שמטפל במחשבים זה נפטון, כל השאר זה רק סלולר.

פורסם

בלגונה לא עושים הרכבה? 

לגבי מחירים - צריך להשוות תפוחים לתפוחים. הכל יותר זול באילת. ראיתי R9 380 ב830 ש"ח לפני כמה ימים, זה גם מאוד מאוד משתלם. תלוי כמה כח עיבוד מחפשים. 

פורסם
ציטוט של Monsi

בלגונה לא עושים הרכבה? 

באילת אף אחד לא מחזיק מעבדה ועושה הרכבה

פורסם
  • מחבר

אין לי צורקך בהרכבה...

בכול מקראה אני עוד כשבועיים וכל חלק שיהיה זמין במלאי אני אקנה וארוויח כמה שקלים ומה שלא אני אשלים ממקום אחר...

עוד שאלה קטנה בנוגע לספק כוח יש איזה ספק שקט ואיכותי שאתם יכולים להמליץ עליו..?

פורסם
ציטוט של nargsi

באילת אף אחד לא מחזיק מעבדה ועושה הרכבה

באמת? אז איך בדיוק אילתיים קונים מחשבים? 

ציטוט של liortaib

אין לי צורקך בהרכבה...

בכול מקראה אני עוד כשבועיים וכל חלק שיהיה זמין במלאי אני אקנה וארוויח כמה שקלים ומה שלא אני אשלים ממקום אחר...

מה שהופך את התקציב לעוד יותר גמיש והתאמת המפרט לתקציב זה (מבחינתנו) לבלתי אפשרית. בלי שתפרט באילו משחקים מדובר אפילו כוון לא נוכל לתת לך. 

ציטוט של liortaib

עוד שאלה קטנה בנוגע לספק כוח יש איזה ספק שקט ואיכותי שאתם יכולים להמליץ עליו..?

יש הרבה. זו שאלה של תקציב ודרישות המערכת. המלצה שלי: תחליט קודם כל על כרטיס מסך ותקציב סופי. משם יהיה אפשר להמשיך. 

פורסם
ציטוט של Monsi

אז איך בדיוק אילתיים קונים מחשבים? 

אין לי מושג, האמת.

מהאתר של KSP

שימו לב! בסניפי אילת אין שירותי מעבדה. רכישת חלקים במחשב זה אינה כוללת הרכבה

לגבי אייבורי אני לא יודע

מאמין שבהצגת תעודת תושב יש קומבינה

פורסם

קצת הזוי, אבל אני מספיק זקן כדי לא להיות מופתע מדברים כאלה... תנחומיי לאילתיים.

פורסם
  • מחבר

ציטוט של Monsi

יש הרבה. זו שאלה של תקציב ודרישות המערכת. המלצה שלי: תחליט קודם כל על כרטיס מסך ותקציב סופי. משם יהיה אפשר להמשיך. 

התקציב הוא 3.2K והכרטיס הוא כמו שהציעו 970GTX

פורסם
ציטוט של liortaib

התקציב הוא 3.2K והכרטיס הוא כמו שהציעו 970GTX

ב-3.2K כרטיס GTX970 ומעבד I5 זה מאוד בעייתי אפילו בשביל אילת.

מה שכן הייתי ממליץ, אך ורק בתנאי שיש לך מישהו מנוסה שיכול לעשות את ההרכבה, זה לרכוש את רוב הרכיבים ב-KSP (מה שיהיה זמין) ואת השאר להשלים או מאייבורי או מחנות אחרת. ספציפית ב-KSP חסר מעבד והוא גם לא יגיע. מחירו בסביבות 850 ש"ח בחנויות ברחבי הארץ. באילת אמור להיות קצת יותר זול. 

Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler

Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI

Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10

Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E

Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III

Antec 620W Active PFC 80+ Neo Eco 620C PSU

מחיר: 2441 ₪

המעבד המתבקש הוא I5 4460 - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13120. תוכל לנסות להשיג אותו בפחות כשתהיה באילת.

מן הסתם, המפרט לא כולל SSD. האם הוא חשוב לך יותר מכרטיס מסך חזק יותר - החלטה שלך. 

`  

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים