פורסם 2016 בינואר 259 שנים אני רוצה להתקין לינוקס על הwindows בעזרת virtualbox או תוכנה אחרת. האבל שאני יוכל לגשת לקבצים דרך הסייר של הwindows למשל להתקין rutorrent על הלינוקס ולגשת לקבצים דרך הwindows
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מחבר אני צריך לגשת לתקיית הdownlond של המכונה הורטואלית דרך הwindows זה אפשרי ?
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מה שאני יודע שאפשר לעשות זה לעשות mount לתיקיה מהמחשב המקומי, כך שתיקיית הdownload שאתה שומר עליה בעצם תהיה תיקיה קיימת במחשב שלך. לא בדקתי אם אפשר לעשות באופנים אחרים. אבל למה לך כל זה? להריץ לינוקס רק בשביל תוכנת טורנט?
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מחבר ציטוט של yonizaf מה שאני יודע שאפשר לעשות זה לעשות mount לתיקיה מהמחשב המקומי, כך שתיקיית הdownload שאתה שומר עליה בעצם תהיה תיקיה קיימת במחשב שלך. לא בדקתי אם אפשר לעשות באופנים אחרים. אבל למה לך כל זה? להריץ לינוקס רק בשביל תוכנת טורנט? אני רוצה להתחיל להשתמש בrutorrent זה הרבה יותר נוח. וגם סתם כדי להתאמן. אין לי אפשרות להתקין את הלינוקס על כונן ורטואלי שאני יוכל לגשת אליו מהwindows ?
פורסם 2016 בינואר 259 שנים אבל זה בדיוק מה שאתה עושה... הכונן הוירטואלי הוא במציאות קובץ בדוד. מה שאתה אמור לעשות (וכבר אמרו לך) זה לעשות תקייה משותפת עם הווינדוס ולהשתמש בה כתקיית הורדות
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מחבר ציטוט של Diabetus אבל זה בדיוק מה שאתה עושה... הכונן הוירטואלי הוא במציאות קובץ בדוד. מה שאתה אמור לעשות (וכבר אמרו לך) זה לעשות תקייה משותפת עם הווינדוס ולהשתמש בה כתקיית הורדות יש אפשרות למדריך או להסבר קצר איך אני עושה את זה ספציפית לתקיית ההורדות בלינוקס ?
פורסם 2016 בינואר 259 שנים מחבר ציטוט של Diabetus <שם התוכנה שבה אתה משתמש למערכת הוירטואלית> shared folders אני מצליל לראות את התקייה בלינוקס. את התקייה שבחרתי(רק מהwindows הוא נותן לי לבחור) מה שאני צריך לעשוץ זה הפוך
פורסם 2016 בינואר 259 שנים איזה יופי. עכשיו תקבע את התיקיה הזו כתיקיית ההורדות שלך, ותוכל לגשת להורדות מוינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.