פורסם 2016 בינואר 159 שנים היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 1TB My Book World Edition External Ethernet Hard Drive וזהו השנים עשו את שלהם והבקר לא עובד יותר (הלוח שנמצא בתוך הקופסא שאליו מחובר הכונן) אבל ההארדיסק כן עובד, איך אני מוציא ממנו את המידע?? פירקתי אותו מהבית שלו ושאני מחבר ישירות למחשב הוא מזהה שחובר הארדיסק אבל לא מראה אותו, כנראה בגלל שיטת הקידוד השונהיש למישהו מושג איך אני מוציא ממנו את כל הטרה מידע שיש לי עליו שלא ילכו לי לאיבוד??תודה
פורסם 2016 בינואר 159 שנים מחבר הוא מופיע שם אבל במחשב שלי הארדיסקים אני לא רואה אותו.... העלתי תמונה הוא דיסק 3 כביכול של ה 1 טרה.
פורסם 2016 בינואר 169 שנים מחבר איך מוסיפים אותיות? לחצתי קליק ימני על הכונן וכל מה שמופיע ברשימה זה להסיר אותו, דרך איפה מוסיפים? נערך 2016 בינואר 169 שנים על-ידי modding
פורסם 2016 בינואר 169 שנים מחבר אתה מתכוון לריבועים שמעליהם יש פס כחול? גם בהם זה נותן לי את אותו החלון רק מחיקה....
פורסם 2016 בינואר 169 שנים יש דגמים של WD שהם מוצפנים. בדוק אם הכונן החיצוני שלך גם מוצפן ע״י הקונטרולר שלו. נערך 2016 בינואר 169 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בינואר 169 שנים מחבר הקונטרולר שלו זה הדבר שלא עובד לכן אני מנסה לחבר אותו ישירות למחשב כדי לחלץ ממנו את כל המידע שיש עליו כמו שרשמתי בתגובה הראשית. יש אפשרות לבדוק אם הוא מוצפן בדרך אחרת? או להוריד את ההצפנה?
פורסם 2016 בינואר 189 שנים @Ivan אמר לך, קודם כל תבדוק האם הדיסק שלך מהדגמים בהם הקונטרולר מצפין את המידע. שנית, תנסה לעשות Assign למחיצות הקיימות באמצעות Diskpart.https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc766465(v=ws.10).aspx כמו כן תנסה ליצור מחיצה ע"י Diskpart ל 24MB Unlocated שבתחילת הדיסק ולראות אם זה אפשרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.