עבור לתוכן

באיזה טלפון חווית משתמש הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם
ציטוט של digitalseeker

אין דבר יותר מרגיז מזה שכל פעם שמחברים אוזניות אז הווליום הוא לא נשמר על מה ששמת אלא תמיד על האמצע, ואם מנסים להגביר למקסימום זה נותן לך אזהרה שצריך ללחוץ על אישור.

זה לא רק בS5 ואני לא רואה עם  זה שום בעיה.

אין דבר יותר מתסכל מזה שאתה מוציא את הUSB כי סיימת להטעין והוא מזכיר לך לשים את האטם בחיבור USB.

כי הטלפון נועד להיות אטום ממים,ואתה יכול להוריד אפליקצייה בשביל לבטל אותם.

והכי - אבל הכי הכי מרגיז ! - כאשר הכפתור הלא שימושי הזה בצד שמאל, שנועד כדי לעבור בין תוכנות (שאגב ממש איטי) נלחץ לך באמצע משחק בטעות על ידי היד שמחזיקה את הטלפון.

עכשיו כמעט בכל טלפון יש את הכפתור הזה:LG G4,NEXUS 6P.......

אציין גם שבאייפון אתה לא צריך להיכנס לחייגן כדי לחפש איש קשר....ולא צריך להתקין WIDGET מגמגם בשביל אותה פונקציה בסיסית !

אתה לא צריך להיכנס לחייגן אתה פשוט נכנס לאנשי הקשר,ואתה לא צוריך להוריד שום WIDGET אתה הולך לתפריט ווידג'טים בטלפון ובוחר איש קשר

• תגובות 53
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

d3mo-killer

למה שאני אצטרך להוריד אפליקציה כדי לבטל התראה להדיוטים ? כאילו....נגיד הטענתי את הפלאפון שלי 50000 פעמים....כל פעם הוא צריך להזכיר לי לשים את האטם ? נכון, אני לא חכם במיוחד...אבל עד כדי כך אדיוט ? עד כדי כך אדיוט שאין אפשרות NATIVE לבטל את ההתראה המעצבנת הזאת ?

לגבי זה שיש את הכפתור מולטי טאסק שאגב כפתור מיותר, בכל הפלאפונים - זה רק מחזק את זה שהמלצתי על אייפון.

לגבי זה שלא צריך להיכנס לחייגן, אתה עושה בכוונה ? היש הבדל בין להיכנס לאנשי קשר לעשות חיפוש לבין החייגן ?

כנראה שIOS ממש זר לך - אני אסביר.

באייפון, כאשר אתה בHOME, כל מה שעליך לעשות זה לגרור את הHOME למטה ואתה מחפש...אתה יכול לחפש אנשי קשר, אתר אינטרנט, שיר....בעצם כל דבר.

החיפוש מהיר, אינטואטיבי וגם לא דורש ממך לפתוח שום דבר....אפשר להגיד שאני מתפלא שאין את זה במערכת הפעלה שהומצאה על ידי מנוע החיפוש הידוע ביותר.

הנה תראה איזה יופי - 

מאז שאני בANDROID - אני הכי, אבל הכי הכי שונא לחפש אנשי קשר ביד אחת....לא נח !

אגב, אני ממש לא APPLE FAN, ההפך אני ממש שמח ומעריך את התחרות....יחד עם זאת, לצערי הרב האייפון בעיניי יותר אינטואטיבי ויותר נוח לשימוש.

אלא אם כן, יש תכונות CLOSED GARDEN שמפריעות לך לשימוש היומיומי....למשל יש לי עמית לעבודה שצריך את המכשיר הסלולרי כDOK.

פורסם

לגבי הS5 אני חושב שאתה צודק ושזה מעצבן.וכנראה כמו שIOS זר לי אנדרואיד זר לך כי אתה מקבל כבר על המסך בית או בכל מקום אחר שאתה רוצה וידג'ט של גוגל שעושה את אותו הדבר,(גם בS5)

בקיצור זה עניין של הרגל,בגלל שהתרגלת לחפש אנשי קשר ככה אז לא נוח לך,כמו שאנשים שאוהבים טלפונים עם מסכים קטנים לא יאהבו טלפונים גדולים משום שהם לא רגילים אליהם,אם לא היה לך לפני זה אייפון זה לא היה מפריע לך.

פורסם

אני לא מבין למה GOOGLE, שללא ספק גאונים ! לא עושים משהו מקביל.

כמו שציינתי שזה מתסכל אותי להוריד WIDGET מגמגם בשביל פונקציה שלדעתי הכי בסיסית שיש.

בIOS 4 היא הייתה קיימת (אין לי מושג על גרסאות לפני כי הכרתי את IOS רק באייפון 4) אבל הייתה פחות יעילה כי היית צריך לגלול את הHOME עד הסוף שמאלה...ככה שאם אתה נגיד בHOME השני או השלישי שלך אתה חייב להגיע לHOME הראשון ואז לקחת אחד שמאלה...וגם אז זה יותר יעיל מWIDGET מגמגם.

בקיצור, בעיניי - IOS, בשלב זה, יותר אינטואטיבי ויותר יעיל, ואפילו האפליקציות שאני משתמש בהן עובדות יותר טוב בIOS.

פורסם

למה אתה עדיין חושב שצריך להוריד משהו,אתה מקבל את זה כבר על המסך בית ויכול להוסיף עוד כמה שבא לך לאן שבא לך במסך,והדבר הזה קיים מאז ומתמיד.

הנה דוגמא לאיך זה נראה:

Google_Search_Widget_Hotword_On-630x120. 

פורסם

אני מכיר את הWIDGET הזה...מאוכזב ממנו.

פורסם

גם אני לא מת על זה אבל שתדע שזה קיים....

פורסם

הנה השנקל שלי:

לגבי החיפוש. היה עליו פטנט של אפל, ואחרי מלחמות מטומטמות בבתי משפט גוגל נאלצה להסיר את האופציה הזו, או שהיא מסרסת אותה בכוונה כדי שלא תהיה מוצלחת כמו המקור, ותיתבע על כך.

תכלס' זה חסר גם לי. 

לגבי מערכת הפעלה. בטאבלט שלי אני לא יתפשר על IOS כי חשוב לי להעביר אליו וממנו קבצים. דווקא סלולרי שממילא מקבל את רוב החומר מהמרשתת, (-תמונות, חדשות, סרטונים, מוזיקה..) אין סיבה להתעקש דווקא על אנדרואיד. האייפון פשוט עובד טוב יותר. כן, גם בהשוואה לאנדרואיד 6 או 5 או 4.

אם כי, יש לי טאבלט איכותי ויקר של סמסונג, אומנם הטאץ' וייז מכוער כמו הכבשה השחורה במשפחה, אבל יש פונקציות נחמדות שאינן קיימות באנדרואיד נקי. אז לא תמצא אותי מקטר יותר מידי על זה.

יבואן רשמי. אחד הדברים המצחיקים במדינה שלנו. מכשיר של יבואן רשמי עולה הרבה הרבה יותר יקר, ולממש עליו את האחריות יותר קשה מלתקן לבד. שווה בנפשך: התקלקל לך האייפון חלילה, אתה צריך לנסוע לסניף של סלקום הקרוב לביתך, לקחת מספר, לחכות שעה בתור עם כל העמ'ך הכעוסים, לריב עם הנציג שהקלקול לא נעשה ביוזמתך, ואז להיתקע עם מכשיר חילופי לפרק זמן ארוך, ואז עוד לשלם כסף "דמי השתתפות עצמית". איכשהו, תמיד, אבל תמיד, אתה תצטרך לשלם "דמי השתתפות".

הפואנטה היא, שאם תוסיף למחיר היקר מאוד של המכשיר את האקסטרא ששלמת עליו בגלל היבואן הרשמי, ואת הכסף שעלה לך שעות העבודה שהפסדת בגלל סלקום (-לדוגמא!) תגיע למסקנה המתבקשת:

עדיף לקנות מכשיר סלולרי מיבואן מקביל אמין, כמובן רק לאחר שקראת מספיק ביקורות על השירות בזאפ. תצא מנקודת מוצא שתצטרך לשלם על כל תיקון שהוא, אבל עדיין:

1- חסכת ממון במחיר הראשוני

2- חסכת זמן המתנה ברכישת המכשיר (-אם רכשת ישירות מהספקיות)

3- כשהמכשיר יתקלקל, לא יהיו לך ציפיות מופרזות לגבי איכות הטיפול- כך שלא תתאכזב

4- תחסוך את זמן ההמתנה. רוב ככל החנויות הקטנות נגישות בהרבה מהיבואניות הרשמיות... שזה בכנות, מדהים.

אני מספר לך את כל זה כי הייתי המום לגלות כמה עלוב השירות הניתן בארץ ע"י יבואניות רשמיות. 

בכל מקרה- בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה נתי, סגרת לי פינה בעניין היבואן הרשמי.

ובכלל תודה לכולם, למדתי המון רק מלקרוא מה שכתבתם.

אחרי שנכנסתי לעומק העניינים עם אינספור וידאוים וביקורות שקראתי נסגרתי על שני מועמדים סופיים -

הגלאקסי S6 והLG G4.

יתרונות בולטים של הG4 מבחינתי:

- אפשרות להרחבת זיכרון

- אפשרות להחלפת סוללה

- זול בכ300 שקל

יתרונות בולטים של הS6:

- קטן יותר (5.1 לעומת 5.5)

- יפה ומרשים יותר

חסרון של שניהם, לא נוראי ועדיין:

אין אפשרות ל DUAL SIM

מעבר לכך שאני אנסה להגיע מחר לחנות ולבדוק בעצמי מה מרגיש לי טוב יותר ביד -

מה דעתכם לכאן או לכאן?

איך מערכות ההפעלה שלהם בהשוואה אחד לשני?

שוב תודה!

פורסם

הממשק של סמסונג יותר טוב לפי דעתי

פורסם

יש גלקסי S6 Duos עם סים כפול בגרסה אירופאית עם עברית רשמית, G920FD. היתה תקופה שהוא עלה כמו הרגיל (הזמנתי לחבר את הרגיל והגיע ה Duos). 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

יש גלקסי S6 Duos עם סים כפול בגרסה אירופאית עם עברית רשמית, G920FD. היתה תקופה שהוא עלה כמו הרגיל (הזמנתי לחבר את הרגיל והגיע ה Duos). 

נכון, בדקתי עכשיו, אבל זה מייקר את העניין בעוד 400 שקל. לא משתלם לי...

בגלל שאין אפשרות להרחבת זכרון אני מתלבט אם לשלם 340 שקל נוספים וללכת על 64GB...... לא סגור על זה בכלל האמת. יש המלצות בעניין הזה?

פורסם

לי יש G4 ואני בהחלט ממליץ עליו.

לי יש G4 ואני בהחלט ממליץ עליו.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל נכתבו פה לצערי לא מעט שטויות, יחד עם זאת השעה 2:15 ואין לי עצבים (גם בלי קשר לשעה) להתחיל לפרט על כל הדברים השגויים / הזויים שנכתבו פה...

בכל אופן, שתכיר, חוץ מהגלקסי S6 הנפלא (שהוא לטעמי הטלפון הכי טוב שיש היום זמין, וזאת בניגוד גמור לכל הטלפונים מסדרת הגלקסי שהגיעו לפני ה-6 והיו מחורבנים) כמעט כל שאר הטלפונים של השנה האחרונה מבוססים על soc של קוואלקום שהיתה להם שנה מחורבנת עם ה-sd8xx. אני ממליץ לך בחום (תרתי משמע מה שנקרא) אם זה אפשרי פשוט לדלג על השנה הזאת.

ממש בקרוב (פברואר) הולכים להגיע לשוק המכשירים של הדור הבא, מבוססי ה-sd820 וכמובן הגלקסי 7 (שלא קשור לצרה הזאת אבל יהיה מין הסתם טוב יותר מה-6 וטיפשי לקנות טלפון שבועיים לפני שהמחליף שלו יוצא לשוק במחיר שיהיה כנראה זהה).

פורסם

עד שlg יואילו בטובם להבהיר את סיפור המוות הפתאומי אי אפשר להמליץ על g4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים