עבור לתוכן

גיימינג וגרפיקה עד 4500 כולל עכבר ומקלדת

Featured Replies

פורסם

המפרט הזה:

מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150
לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150
זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz
כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz
דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE
באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE
קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X
ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 

מחיר סופי: למזומן 4437 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4525 ₪

מתטים לדרישות האלה?

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית קלה עד בינונית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,Adobe Ilustrator, Photoshop

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD Black ops , Rust, Battlefield 4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 \ 23 inch

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן עכבר ומקלדת HP Wireless Desktop C6010 אלא אם יש זול יותר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא נראלי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף START.PC אם יש זול יותר אז קרוב לחולון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד שבוע בערך

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3, כונן אופטי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך כונן אופטי הכי זול, צריך SSD טוב 250GB הבנתי שSamsung EVO 850 טוב. המסך שיתחבר יהיה Philips 234E5QHAW.

כטיס מסך אני מעדיף או GTX970 או R9 390

נערך ב11.1.2016 20:11

נערך על-ידי noni7070

פורסם

מצויין לדעתי, רק שמכוון שמסך זה לא משהו שמחליפים כל יום הייתי הולך בעוד תוספת לא גדולה על

מסך IPS איכותי שנותן יותר ממסך TN בסיסי, וכן משקיע עוד כמה שקלים בזוג רמקולים איכותיים שכן

גם אלה מוסיפים מאוד לחווית השימוש ומחזיקים המון שנים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

מצויין לדעתי, רק שמכוון שמסך זה לא משהו שמחליפים כל יום הייתי הולך בעוד תוספת לא גדולה על

מסך IPS איכותי שנותן יותר ממסך TN בסיסי, וכן משקיע עוד כמה שקלים בזוג רמקולים איכותיים שכן

איזה מסך הייה לוקח לדוגמה מהאתר Start.pc?

ואיזה רמקול הייתה לוקח?

נערך על-ידי noni7070

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

איך המסך הזה: ASUS 23.6'' VS247HR 2MS

או זה: BENQ 24'' GL2460HM 2MS HDMI

נערך על-ידי noni7070

פורסם
ציטוט של noni7070

שניהם אמורים להיות סבירים בתור מסכי TN. אבל כפי שרשמתי בשרשור הקודם שלך, לא ברור עד כמה מהירות שלהם שווה ויתור על איכות תמונה של מסך ISP. מסך הזה אמנם לא זמין בSTARTPC אבל כן נמצא ב-KSP ובמחיר קצת יותר נמוך בחנויות אחרות, אבל בהתאם למקום מגוריך יתכן ודמי משלוח מבטלים את ההפרש. אם לא מדובר בגיימינג תחרותי, הייתי שוקל אותו.

פורסם
ציטוט של noni7070

אם אתה רוצה IPS אז למשל זה- Dell 23.8'' LED P2414H IPS Black.

באתר שציינת הוא עולה 959, שזה 280 מעל התקציב שלך, אבל הצבעים שלו יותר טובים...

מצד שני, למה מיועד המחשב? אם זה למשחקים ואך ורק למשחקים, ז"א שלא כ"כ מעניין אותך לראות בו צילומים או וידאו שבהם הצבע הטוב יותר עוזר, ואם התקציב ממש לוחץ, אז אתה לא חייב IPS.

האמת - אני אישית, אחרי שעברתי ל-IPS... לא אחזור אחורה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

אם אתה רוצה IPS אז למשל זה- Dell 23.8'' LED P2414H IPS Black.

באתר שציינת הוא עולה 959, שזה 280 מעל התקציב שלך, אבל הצבעים שלו יותר טובים...

מצד שני, למה מיועד המחשב? אם זה למשחקים ואך ורק למשחקים, ז"א שלא כ"כ מעניין אותך לראות בו צילומים או וידאו שבהם הצבע הטוב יותר עוזר, ואם התקציב ממש לוחץ, אז אתה לא חייב IPS.

האמת - אני אישית, אחרי שעברתי ל-IPS... לא אחזור אחורה.

המחשב מיועד לגיימינג אבל גם לעבודות וסרטים מדי פעם.

הוצע לי המסך הבא:  https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14789 שהוא כולל רמקולים מה דעתכם עליו?

ובלי קשר למסך

יש הבדל משמעותי בין לוחות האם B85-HD3-A ו   B85-D3H?

פורסם
ציטוט של noni7070

המחשב מיועד לגיימינג אבל גם לעבודות וסרטים מדי פעם.

הוצע לי המסך הבא:  https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14789 שהוא כולל רמקולים מה דעתכם עליו?

ובלי קשר למסך

יש הבדל משמעותי בין לוחות האם B85-HD3-A ו   B85-D3H?

לגבי המסך - אישית לא מכיר אותו, לפי הנתונים שמפורטים שם הוא נראה טוב...

לגבי הלוח, יש הבדלים, אחרת לא היו עושים 2. השאלה אם ההבדלים חשובים בשבילך.

בכל מקרה במפרט המקורי כתבת B85M ועכשיו B85, ואני, שעה מחפש את הים... לא יכולת לשים שלט קטן - ים?

לא מצאתי B85 בלי M. ה- B85M זה מיקרו ATX, לוח קטן יותר שמתאים למארזים קטנים ויש עליו מן הסתם פחות פיצ'רים. אם השני הוא לא M אז זה ההבדל העיקרי (המארז שלך לא קטן, אז אתה יכול לקחת גם את הלוח הגדול).

לא מצאתי כ"כ את שני הלוחות אחד מול השני, קשה לי להשוות לך... אם תשים קישורים זה יהיה קצת יותר קל. בכל אופן, אם אין לך דרישות מיוחדות לדעתי אתה תסתדר מצויין עם שניהם, זה לא שיש הבדל ענק.

בלי לבדוק, אם זה אותו מחיר הייתי הולך על ה-B85-HD3-A - רק כי כנראה שהוא גדול יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

לגבי המסך - אישית לא מכיר אותו, לפי הנתונים שמפורטים שם הוא נראה טוב...

לגבי הלוח, יש הבדלים, אחרת לא היו עושים 2. השאלה אם ההבדלים חשובים בשבילך.

בכל מקרה במפרט המקורי כתבת B85M ועכשיו B85, ואני, שעה מחפש את הים... לא יכולת לשים שלט קטן - ים?

לא מצאתי B85 בלי M. ה- B85M זה מיקרו ATX, לוח קטן יותר שמתאים למארזים קטנים ויש עליו מן הסתם פחות פיצ'רים. אם השני הוא לא M אז זה ההבדל העיקרי (המארז שלך לא קטן, אז אתה יכול לקחת גם את הלוח הגדול).

לא מצאתי כ"כ את שני הלוחות אחד מול השני, קשה לי להשוות לך... אם תשים קישורים זה יהיה קצת יותר קל. בכל אופן, אם אין לך דרישות מיוחדות לדעתי אתה תסתדר מצויין עם שניהם, זה לא שיש הבדל ענק.

בלי לבדוק, אם זה אותו מחיר הייתי הולך על ה-B85-HD3-A - רק כי כנראה שהוא גדול יותר.

כן התבלבלתי זה או B85M-D3H או B85-HD3-A

לפי מה שהבנתי הHD3-A עדיף כי הוא לא למיני

או משהו אחר לגמריי, זול יותר שיתאים.

פורסם
ציטוט של noni7070

כן התבלבלתי זה או B85M-D3H או B85-HD3-A

לפי מה שהבנתי הHD3-A עדיף כי הוא לא למיני

או משהו אחר לגמריי, זול יותר שיתאים.

סתם לידע כללי אם זה כבר לא רלוונטי. גודל של לוח אם משנה רק למי שבפועל בונה את המערכת - קל יותר לעבוד אם לוחות מרווחים. אם מרכיבים לך ואתה לא הולך לפרק את המחשב כל שני וחמיש, זה לא צריך להיות שיקול. כל עוד הפוקנציות שאתה צריך (חיבורים, חריצי זכרון וכו') נתמכות, לוח מיקרו יעשה את העבודה בדיוק כמו הלוח הרגיל רק (לא תמיד, אבל בדרך כלל) בפחות כסף.

פורסם

תגיד לו את זה בעוד שנתיים כשהמאוורר של המארז ידפק והוא ירצה להחליף.. ואז צריך להכניס את היד למטה, ולחבר את הכבל החדש.... אוף, למה דווקא פה?

שניה, לא נכנס... מי תכנן את זה ככה...

פאק, יצא הזכרון, עכשיו צריך לפרק את המאוור של ה-CPU...

:)

פורסם

אוי, נו... בוא לא נגזים. הם לא עד כדי כך נוראים. אפילו עם mini ITX אנשים עובדים. ברור שיותר נוח לעבוד עם לוח מטר על מטר ומארז 2*2*2, אבל בתכלס בשביל שבעוד שנתיים (אולי) הוא ירצה לבצע איזה שינוי קטן וחד פעמי, לא שווה לשלם יותר, לדעתי. אז יקח לו שתי דקות במקום שניה. כלל האצבע שלי: אם יש אפשרות לקנות לוח מלא באותו מחיר - סבבה, אם לא והתקציב לוחץ mATX הוא בחירה טבעית.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

*נערך

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

לא כל כך ברור למה אתה מקפיץ. היה לך מפרט טוב בעבר ופתחת מספר דיונים נוספים עם בירורים כאלה ואחרים. משהו השתנה בדרישות? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים