עבור לתוכן

עזרה - בעיות אחרי מעבר ל-SSD

Featured Replies

פורסם

השתמשת בעצמך בתוכנה הזו ואתה יכול לערוב שהיא עושה את העבודה ולא דופקת / מוחקת שום דבר?

• תגובות 43
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע שבתחום הזה אין ערבון לשום דבר. אני כן יכול לומר לך שהשתמשתי בכלי בתשלום שלהם שעשה עבודה טובה.

פורסם

גודל הסקטור הוא גודל פיזי על הדיסק ואין לו קשר לבעיה.

במיניטול יש לו אופציה ALIGN כדי לתקן בקלות.

פורסם
  • מחבר

תודה, אנסה בערב (אחרי גיבוי כמובן)

פורסם
  • מחבר

עדכון ואזהרה !

הרצתי Align מה-MiniTool החינמי, לאחר סיום הפעולה התריע על קבצים פגומים ב-C, הרצת Chcdsk ביצעה תיקון קבצים אבל כנראה נדפקו קבצים קריטיים במערכת ההפעלה - cmd לא עלה ואפילו לא recovery כך שלא הייתה אפשרות לבצע תיקון ונאלצתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואת כל התוכנות, פעולה ששרפה לי את כל השבת ועדיין לא הסתיימה :angryfire:, שלא לדבר על עדכוני מערכת ההפעלה - יותר מ-230 בסבב הראשון בלבד ...

פורסם

כתבת שעשית גיבוי לא? סריקת הchkdsk מתבצעת תמיד אחרי שינוי במחיצות. בעיות מערכת הקבצים לא.

פורסם
  • מחבר

כמובן שעשיתי גיבוי אבל מערכת הקבצים נדפקה ולכן עשיתי התקנה נקייה, שאצלי מצריכה התקנה של הרבה תוכנה ודריוורים לחומרה ייחודית, לפני שמחזירים הגדרות מגיבוי (רוב החומר החשוב נמצא על RAID1 של דיסקים מכניים כך שזו לא הבעיה)

פורסם

טוב נו, ניסינו, למדנו.

בפעם הבאה, אולי במקום להתעסק עם כלים שונים ומשונים, פשוט תעשה את זה:

ציטוט של QttP

בד"כ כדי לסדר את זה מספיק לשכפל את המחיצה לכונן נוסף ואז חזרה, באמצעות כלי שיודע ליישר מחיצות של SSD. אני בטוח שהגרסאות העדכניות של כל הכלים המרכזיים יודעות לעשות את זה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ag43

לא עשית image?

עשיתי בגיבוי של Win7 אבל אף פעם לא ניסיתי לשחזר ממנו, בכל מקרה, לא נראה לי שזה רעיון טוב להחזיר Image עקום במחיר של כתיבות נוספות ל-SSD

בכל מקרה, ניצלתי את ההזדמנות להתקין גרסאות חדשות של הכלים שבשימוש ולהתפטר מהתקנות מיותרות.

גם את ה-Magician לא התקנתי - יש בכלל טעם להתקין ?

אני רוצה לעשות Image אחרי שהכול יהיה מותקן ומסודר.

מישהו יכול להמליץ על כלי טוב ללקיחת Image ? יש לי אלטיריס אבל נראה לי שהוא כבר לא תואם ל-Win7.

לפחות עכשיו המחשב טס - עולה ממש מידית. עדיין לא יודע אם זה רק ה-SSD או גם ההתקנה הנקייה - Windows פשוט מזדבל ומתנפח עם הזמן :S

פורסם

תתקין MAGICIAN בשביל הRAPID, זה נותן בוסט נחמד לביצועים. הוא גם מעדכן קושחה כשצריך.

פורסם
  • מחבר

עדכון - התקנתי (גרסה עדכנית שהורדה מ-Samsung) ועדיין נותן את אותן הודעות שגיאה

ה-SATA כאמור מוגדר כ-RAID (מכיוון שיש RAID1 של דיסקים) וזו התקנה נקייה של Windows.

פורסם

תעביר לAHCI, תפעיל את הRAPID ותחזיר לRAID.

פורסם
  • מחבר

תודה

עשה לי מספיק צרות ה-~!@# הזה

לא מתכוון להמשיך להתקשקש איתו

ועוד משהו - פתאום יש בעיות במערכת הקבצים בכונן המכני (RAID1 של שני דיסקים 4TB)

אין Bad Clusters אבל מערכת הקבצים נדפקה ויש בעיות בגישה לקבצים

באופן מוזר זה הופיע אחרי התקנת והסרת ה-Magician, יכול להיות שיש קשר ?:angry:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים