עבור לתוכן

התלבטות בקניית מסך מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, 

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, מסך קעור. 

אני מתלבט כרגע בין שני דגמים:

Samsung S34E970C

LG 34UC97

אני יודע ששניהם מצויינים אבל אני לא בטוח במה לבחור. 

אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי. 

פורסם

לידע כללי, כזה נוגע להשוואה בין מחיר למה שאתה מקבל בפועל, קניית 2 מסכים נפרדים בדרך כלל יוצא זול יותר.

נערך על-ידי meir_l

פורסם
  • מחבר
ציטוט של meir_l

לידע כללי, כזה נוגע להשוואה בין מחיר למה שאתה מקבל בפועל, קניית 2 מסכים נפרדים בדרך כלל יוצא זול יותר.

כיום יש לי 2 מסכים אבל אני החלטתי שיותר קל לי לעבוד עם מסך אחד גדול. 

פורסם

וסוג השימוש?

הLG נראה כמו הבחירה היותר טובה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של meir_l

וסוג השימוש?

הLG נראה כמו הבחירה היותר טובה

עריכת סרטים, תכנות בסביבת האינטרנט...

ה-LG גם יותר יקר, השאלה אם ההבדלים הם עד כדי כך משמעותיים?

נערך על-ידי Yehonatan Menachem

פורסם

זה אותו הדבר  תיקח מה שיותר זול

פורסם

יש הבדלים משמעותיים, אבל לא ברמה של "המסך הזה יותר טוב מהשני", אלא שניהם מציעים תוכן שונה. 

במסך של LG, יש יותר הדגשה לכיוון איכות תצוגת הצבעים/גוונים שהתמונה מציגה.

במסך של Samsung, יש יותר הדגשה לגוון השחור (לכלל התמונה). התמונה תהיה יותר נאמנה למקור, אבל לא בהכרח תראה יותר טוב בהשוואה לLG. לכן המסך של LG (בגלל הפאנל) עדיף.

--- לIPS יש גם חסרונות, אגב, כמו IPS GLOW. זה משהו שיכול להיות גלוי במסך קעור שכזה. אם קנית וראית שהבעיה קיימת, תדאג להחליף. כנ"ל לזליגת אור או כמות מוגזמת של פיקסלים מתים.

נערך על-ידי meir_l

פורסם

IPS Glow (להבדיל מזליגת אור מוגזמת או פיקסלים מתים) זה לא משהו שמשתנה מיחידה ליחידה, אז אין טען להחליף מסך על זה (אלא אם כן זה לדגם אחר).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של meir_l

יש הבדלים משמעותיים, אבל לא ברמה של "המסך הזה יותר טוב מהשני", אלא שניהם מציעים תוכן שונה. 

במסך של LG, יש יותר הדגשה לכיוון איכות תצוגת הצבעים/גוונים שהתמונה מציגה.

במסך של Samsung, יש יותר הדגשה לגוון השחור (לכלל התמונה). התמונה תהיה יותר נאמנה למקור, אבל לא בהכרח תראה יותר טוב בהשוואה לLG. לכן המסך של LG (בגלל הפאנל) עדיף.

--- לIPS יש גם חסרונות, אגב, כמו IPS GLOW. זה משהו שיכול להיות גלוי במסך קעור שכזה. אם קנית וראית שהבעיה קיימת, תדאג להחליף. כנ"ל לזליגת אור או כמות מוגזמת של פיקסלים מתים.

אני לא חושב שב-LG החדש יש glow ברמה שזה מפריע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים