פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים היי יש לי עבודה לכתוב תוכנה למשחק הקלפים מלחמה הגעתי למצב שיש לי 2 חבילות של 26 כלפים (לכל שחקן יש לו מערך משלו) עכשיו אני תכלס אמור להתחיל את ה משחק רק שאין לי מושג איך אני צריך להוציא כל פעם את הקלף הראשון מתוך המערך משני החבילות ולהשוות בניהם איך אני מוציא את הקלף מהמערך? ואיך אני גורם לכל שאר המערך להתקדם תא??? חייב עזרה תודה נערך 2015 בדצמבר 229 שנים על-ידי Eliran Dahan
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים שלום וברוך הבא לפורום. בבקשה ערוך את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה. (לחץ על הלינק "ערוך" בהודעה הראשונה, ושם תוכל לשנות את הכותרת)
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים יותר טוב לשאלתך: למערכים יש גודל קבוע - אי אפשר לשנות גודל של מערך. מצד שני, זה שיש לך מערך בגודל מסויים לא אומר שאתה חייב להשתמש בכולו. תחשוב איך אתה משתמש במערך לייצג את הקלפים בצורה שבה כשאתה מוציא את הקלף ה"עליון", שאר המערך לא צריך להשתנות.
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים מחבר עשיתי לכל שחקן מערך של 52 מקומות כי במצב של ניצחון אמור להיות לו את כל ה52 קלפים הבעיה שלי שאני לא יודע איך להוציא את הקלף הראשון במערך כל פעם ואיתו למעשה לשחק. ואז לקדם את כל המערך מקום אחד
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים מחבר לפני שחילקתי את הקלפים איפסתי את כל המערך ואני אמור להוסיף COUNTER לכל מערך
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים סבבה. נניח שיש לך עכשיו מערך עם 26 קלפים (דהיינו הערך של המונה הזה הוא 26). איזה קלף אתה יכול "להוציא" מהמערך בלי שתצטרך להזיז אף אחד מהקלפים האחרים ממקומו?
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים מחבר מה שאני חשבתי לעשות זה להוציא את הקלף הראשון (ואיתו אני משחק) וכל שאר הקלפים מתקדמים תא אחד. לפי העבודה שיש לי השחקן שמנצח מקבל את הקלפים ככה שהקלף שלו הולך לסוף החבילה והקלף של השחקן שהפסיד מונח אחריו
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים הבעיה היא שכאמור להוציא את הקלף הראשון דורש להזיז את כל שאר הקלפים - קלף 1 הופך להיות קלף 0, קלף 2 הופך להיות קלף 1, וכן הלאה. אז אני שואל שוב: איזה קלף אתה יכול להוציא בלי שתצטרך להזיז אף קלף אחר?
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים אתה המתכנת. אתה זה שמחליט מהו "הקלף הראשון". אף אחד לא אמר שהקלף הראשון צריך להיות קלף מספר 0 במערך.
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים מחבר "2. שני השחקנים מגלים את הקלף שנמצא בקצה העליון של החבילה שלהם )התא ה-0( . מי שהוציא קלף גדול יותר – מנצח. התוכנית בודקת מי ניצח, ומעבירה לו את הקלפים בהתאם. ביצוע העברת הקלפים משחקן אחד לשני תיעשה ע"י העברה " זה מה שהוא מבקש הוא רוצה שהקלף הראשון יהיה מתא 0
פורסם 2015 בדצמבר 229 שנים טוב, זה עקום, אבל אם זו הדרישה - זה מה יש. אז כאמור, הדרך היחידה היא להזיז קלף קלף. קלף 1 צריך לתפוס את מקומו של קלף 0, קלף 2 צריך לתפוס את מקומו של קלף 1, וכן הלאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.