עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית לתקשורת - תקציב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק:

* מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי).

* רזולוציית המסך? -לא חשוב.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין.

* משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA.

* Bluetooth? -לא משנה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה.

* כונן אופטי? -לא משנה.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? -לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? -לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? -לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -פירוט בהמשך:

חשוב שיהיה לפחות 8GB זכרון. עדיפות למסך מגע. היא אמרה שחשוב לה אחריות ארוכה ושירות בבית הלקוח. יש דבר כזה?

תודה מראש על העזרה! :)

נערך על-ידי Ofire

פורסם

מט וטאצ' לא הולך ביחד, בדרך כלל. 

זה יכול להיות נחמד: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2684

האחריות רגילה, ולא ברור לי האם היא בבית הלקוח.

אפשר לברר אצל החנות, כמדומני שבעסקיים של דל כגון זה ניתן להאריך לשלוש שנים באתר הלקוח. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

היי נחום, תודה על התשובה.

המט הוא חובה והטאצ' לא, אז לא צריך מסך מגע אם הוא בא על חשבון המט.

המחשב שקישרת נראה טוב, אבל הוא בא רק עם 4GB זכרון ואני צריך ש 8GB יכנס בתקציב.
גם בטח הרחבת אחריות תעלה לא מעט.
אני לא יודע איזה תוכנות צריכים סטודנטים לתקשורת אז יכול להיות שאני מדבר שטויות אבל לא נראה לי שהיא תצטרך כרטיס מסך של NVIDIA.
גם המעבד קצת ישן, לא עדיף מעבד סקילייק עם הכרטיס מסך המובנה של אינטל? ראיתי מחשבים עם i3-6100U שנמכרים במחירים סבירים, זה מעבד חדש יותר אבל האם הוא טוב?

פורסם

ישנם דגמים ספורים של ניידים עם מסכי מט שנמכרים במחירים שפויים בישראל, והתקציב שלך נמוך.

לא מצאתי נייד עם מעבד סקייליק שיעונה על הדרישות בתקציב שלך, והיות שכנ"ל מחירי הניידים העסקיים (שהם אלו שבדרך כלל מגיעים עם מסך בציפוי מט ואחריות של שלוש שנים באתר הלקוח) בישראל הם יקרים, האפשרות הריאלית היא לקחת נייד מדור קודם. אין הפרש ביצועים משמעותי בין הדורות האחרונים, ולפיכך חומרה מבוססת האסוול נותנת כיום את יחס העלות-תועלת הגבוה ביותר. 

בכל מקרה, זה הקרוב ביותר שמצאתי ראוי ועונה על הדרישות: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 (כולל אחריות שלוש שנים באתר הלקוח). 

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על הניסיון לעזור, נחום. בזמן שחיכיתי, חיפשתי מחשבים שמתאימים לצרכים של הבחורה (שהיא בת של חבר שלי) והמלצתי לאבא שלה על המחשב הזה.

אבל בסוף קרוב משפחה הציע לו לקנות את המחשב העסקי המשומש שלו במחיר של 1000 ש"ח. המחשב רק בן שנה אבל יחסית חלש (מעבד i3-4030U) והוא בחר לקנות אותו במקום מחשב חדש.

אז מבחינתי הסיפור נגמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים