עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
ציטוט של E71

צריכת חשמל גבוהה מדי לא שורפת כלום, חוץ מהספק (מתח גבוה מדי או פיקים בזרם כן, אבל המערכת שלו כבר עובדת, אני לא כ"כ רואה איזה שינוי צרכן נוסף של עוד 90 וואט יעשה שם, לדעתי זאת זהירות יתר).

ספקי כח גנרים נשרפים על ימים ועל שמאל וזה מניסיון. כשהתוספת של צריכה היא 25-30% מההספק, הרבה דברים יכולים להיעשות. המערכת נבנתה, ככל הנראה, כאחת שלא תדע מאמץ מהו, וגם ספק כח נבחר בהתאם - כזה שיספק את הימינימום שבמינימום. 

ציטוט של E71

ו-40FPS ב-FALLOUT זה לא רע, בשביל הוצאה של 800 ש"ח... המשחק יראה בסדר גמור. למה לבאס סתם את הבחור?

מדוע לבאס? להיפך, אני גם חושב ש 40FPS ב-FALLOUT זה לא רע בכלל, הנקודה הייתה שבשביל זה לא צריך לבזבז כסף לכרטיסים יותר טובים, כי את אותה החוויה יכולים לספק גם פשוטים יותר.

• תגובות 46
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שיחקתי FO4 אבל הבעיה זה לא בכרטיסים שלא מצליחים להריץ אותו ב 60FPS קבוע אלא בפיתוח למחשב (זה פורט?). המשחק רחוק מלהרשים גרפית ויש משחקים בני עשור שנראים טוב יותר.

פורסם

קיים 7950 ב-600 יד שניה אך הספק שלו גבולי במידה ולא ניתן לשדרג אין בדיוק לאן לקפוץ.

פורסם

אם אתה יכול להשקיע עוד טיפה לך על 7950 שווה כל שקל

פורסם
  • מחבר

יצא בסוף שקניתי hd 7730, איך הכי טוב להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקודם?

ומה אתם עוד ממליצים לעשות?

תודה רבה.

פורסם

תוריד תוכנה שנקראת ddu, תוריד את הגירסה העדכנית, ותסיר את הדרייבר במצב בטוח. אחרכך תתקין את הדרייבר הכי עדכני, ותבצע בדיקת 3dmark. אם התוצאה תקינה זה מספיק 

פורסם
  • מחבר

אני חייב להיות במצב בטוח?

פורסם

נשמע כאילו בסוף סתם הלכת לאייבורי ושאלת אותם מה הם ממליצים xD

פורסם
  • מחבר

ממש לא

פורסם
ציטוט של mosesgamer

ממש לא

אז איך אחרי כל ההמלצות יצא שקנית כרטיס שאף אחד לא הציע לך? :)

לא חשוב, תתחדש, העיקר שתהנה.

פורסם
ציטוט של mosesgamer

יצא בסוף שקניתי hd 7730, איך הכי טוב להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקודם?

ומה אתם עוד ממליצים לעשות?

תודה רבה.

קנית חרא כרטיס

תתחדש

פורסם
ציטוט של Niko1886

קנית חרא כרטיס

תתחדש

למה אתה מדבר ככה?

לפחות אני אמרתי לו את זה בצורה עדינה.

נערך על-ידי RDvd

פורסם

כי זה בצורה הכי ישירה.

אחרי שביקש המלצות וקיבל מחברים כאן, בחר בבחירה גרועה שכזאת שמשתווה לכרטיס מסך OB של אינטל.

בלי להעליב זו האמת

פורסם

תוצאה מאוד צפויה. :)

mosesgamer, תתחדש! 

פורסם

למה תוצאה צפויה? ובאמת חבל שלא לקח 7950

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים