פורסם 2015 בדצמבר 99 שנים שלום. ברשותי מחשב ישן HP COMPAQ 8000. לאחרונה הוספתי לו עוד HD. אחרי כמה זמן של עבודה, המארז ממש מתחמם. קיים רק מאוורר אחד בגב המארז. לשאלתי, האם מישהו מכיר פיתרון זול (שלא כולל קדיחות במארז) של הוספת מאוורר? למשל משהו כזה אבל עם חיבורי SATA http://www.ebay.com/itm/Dual-Cooling-Fan-PC-SATA-IDE-3-5-HARD-DISK-DRIVE-HDD-COOLER-/191482743511?hash=item2c9542cad7:g:dCwAAOSwmrlUtykB תודה.
פורסם 2015 בדצמבר 119 שנים לפני ב-9.12.2015 at 17:11 fedora אמר: למשל משהו כזה אבל עם חיבורי SATA http://www.ebay.com/itm/Dual-Cooling-Fan-PC-SATA-IDE-3-5-HARD-DISK-DRIVE-HDD-COOLER-/191482743511?hash=item2c9542cad7:g:dCwAAOSwmrlUtykB זה לא יכניס או יוציא יותר אוויר, כך שאם הבעיה שלך היא שכל המארז מתחמם, זה לא יעזור הרבה. אני אשאיר למישהו שמבין יותר לקבוע אם זה באמת שווה משהו, אבל זה נראה כמו פתרון רלוונטי אליך: http://www.ebay.com/itm/Antec-Super-Cyclone-Blower-Dual-Expansion-Slot-Cooler-Fan-NEW-RETAIL-PACKAGED-/300954488753?hash=item4612490fb1:g:uXEAAMXQPW5SHg3g כמו כן, אני מניח שזו שאלה מיותרת, אבל מה עם להחליף את המאוורר שיש לך לאחד עם ביצועים טובים יותר?
פורסם 2015 בדצמבר 139 שנים מחבר תודה על התגובה. זה אכן יכול להוסיף לקרור המארז. הבעיה שאין לי חיבורי IDE בספק כוח ולא יהיה לי איך לחבר אותו. אני עדין חושב שיותר מומלץ לדאוג לקרור הכוננים הקשיחים... המאוורר היחיד של המארז (שמורכב בגב במארז) גם אם יוחלף, הקרור שלו כנראה לא יהיה מספיק טוב\חזק בשביל לקרר את הכוננים ולהוסיף סתם מאוורר לתוך מארז סגור לא יועיל לי במיוחד... האם קיימים מאווררים\מערכות קרור פשוטות (לא קרור מים) שיכולות לעזור לי במקרה הזה? כמו בתמונה שצירפתי של קרור מעבד עם מאוורר שמכניס את הקרור מבחוץ. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.