עבור לתוכן

האם מפרט המחשב הנוכחי שלי מתאים למכשיר האל פסק שלי?

Featured Replies

פורסם

מאז שהחלפתי מסך ל-Samsung SyncMaster T220P, והתקנתי כרטיס USB 3.0, אני קצת חושש שמכשיר האל פסק הנוכחי שלי (Advice PRD650), קטן מדי בשביל המחשב והמסך ביחד, בהתחשב גם בעובדה שהסוללה האחרונה שבו, שהותקנה ע"י טכנאי מחשבים פרטי, החזיקה פחות משנתיים (משך החיים הממוצא של סוללה של מכשיר אל פסק, על פי מה שהבנתי פה בפורום, הוא שנתיים בממוצע).

האם המכשיר הנוכחי מתאים למסך שלי ולמפרט המחשב שלי (כולל ציוד נלווה בעל צריכת אנרגיה שעלולה להיות גבוהה)?

ספק כוח: Huntkey CP 400HP V2.3
לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0
מעבד: Intel Pentium DualCore E5400 2700MHz
כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce GT 220
זיכרון: Kingston DDR3-SDRAM 4GB (שני מודולים)

כרטיס USB 2.0 ארבע יציאות.

כרטיס USB 3.0 שני יציאות.
דיסק קשיח: TOSHIBA DT01ACA100 ATA Device (שני מחיצות: מחיצה C של 234GB ומחיצה D של 697GB, סה"כ 931GB)
כונן תקליטורים: LG GH22NS50 DVD-RAM
עכבר: Microsoft USB Basic Optical Mouse
מקלדת: Logitech Classic Keyboard 200

מצלמת אינטרנט: LifeCam HD-3000

דיסק קשיח נייד: WD My Passport Ultra (בחיבור ל-USB 3.0)

החסן נייד: Sandisk Extreme (בחיבור ל-USB 3.0)

פורסם

לא מכיר את האל פסק הספציפי הזה אבל בשלי (שאת הדגם אני לא זוכר) אפשר פשוט לסמלץ ניתוק מהחשמל כדי לראות שהאזעקה עובדת ושהבטריה מחזיקה מספיק זמן עד כיבוי אוטומטי

פורסם

UPS כזה מספק כ 250W מקס'

מעבד : 65W

כ מסך : 60W

יתר המחשב : 50W

____

175W

ספק בנצילות נניח 0.7

____

175 / 0.7 = 250

מסך 45W

ביחד : 300W

על פי חישוב : לא, זה יותר מידי

מציאותית : אם אתה לא משחק במחשב, צריכת החשמל של המחשב נמוכה יותר וסביר להניח שהיא תהיה בסביבות 100W. במקרה כזה לא תהיה בעיה להשאיר את ה UPS הנל

פורסם
  • מחבר

אני משחק בעיקר במשחקי דוס דרך DOSBox ובדום דרך Doomsday Engine.

אני מבין שאני גם צריך להחליף את ספק הכוח שלי?

פורסם

לא נראה לי שהמשחקים האלה מנצלים את החומרה משמעותית. אם הייתי בוחר UPS היום הייתי בוחר גדול יותר, אם ה UPS כבר קיים, הוא יחזיק גם אם הוא לא בדיוק תואם לחישוב

ומה הבעיה בספק ?

פורסם

מישהו באמת קונה UPS במטרה להשאיר את המחשב דולק?

הוא כולה צריך להספיק ל60 שניות עד ששומרים את העבודה ומכבים את המחשב

פורסם

השאלה היא כמה מהר הוא יגיע למצב שהוא לא מחזיק גם 60 שניות. הסוללות שיש בהם לא מיועדות לפריקה של יותר מ ~20A..25A. אם מנסים להוציא ממנה יותר מזה, 1. זה מקצר את אורך החיים שלה, 2. מספיק שהיא תהיה "לא חדשה" בשביל שהיא כבר לא תחזיק מעמד כלומר : מחליפים את הסוללה לפני הזמן, כשעדיין יש בה אורך חיים לא מנוצל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים