עבור לתוכן

המלצה לפקס, משולב או יעודי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הידע שלי במכשירי פקס שואף ל0, ולכן אני זקוק לעזרתכם.

יש לי צורך במכשיר פקס לצורך שליחה/קבלה של מסמכים פעם ב... (יכול להיות פעם בחודש)

ראיתי שמכשירי פקס יעודים גדולים ויקרים. לא כ"כ משתלמים לשימוש שלי.

ישנם מכשירים זולים בהרבה, שמשלבים גם מדפסת וסורק.

איך המכשירים הנ"ל?

האם הפקס שלהם עובד טוב? ז"א המסמכים נשלחים/מתקבלים באיכות טובה?

מכשיר לדוגמה : http://ksp.co.il/?uin=22643&BlackFriday2016

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

טוב האמת שזה לא בשבילי אלא בשביל ההורים, יש להם קו טלפון ביתי. והם מדי פעם צריכים לשלוח מסמכים.

ללמד אותם להשתמש און ליין זה יהיה סיפור, שבסופו בכל מקרה בכל שליחה הם ירימו אלי טלפון, כדי שאני אדריך אותם בדיוק על מה ללחוץ :lol:

אני לגמרי מסכים שזמנו של הפקס עבר, אבל לך תשכנע אנשים מבוגרים :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה לא נכון שהפקס עבר מהעולם, הרבה חברות עדיין משתמשות בפקס כולל חברות ממשלתיות.

משתמשים בפקס פעם בכמה חודשים, אבל עדיין כשצריך פקס אז מברכים אתהרגע שעשינו את הקנייה.

מדפסת משולבת (פקס + סורק) זה דבר מעולה וממה שאני יודע אין הבדל משמעותית באיכות הפקס, ובכל המכשירים יש אפשרות להגדיר את איכות הצילום.

פורסם

חברות ממשלתיות הן לא אינדיקציה לכלום...

וכשצריך לשלוח פקס - יש שירותים אינטרנטיים שעושים את זה.

אפילו סורק כבר לא צריך בימינו, יש אפליקציות (חינמיות) שמאפשרות סריקה של מסמכים דרך הטלפון - אתה מצלם רגיל והאפליקציה מטפלת בקובץ, מסדרת את החיתוך והפרספקטיבה והקונטרסט וכו' - זה יוצא בול כמו סריקה במכונת צילום רגילה.

פורסם

נוסף על מה שנאמר, אם בכל זאת קונים מכשיר פקס לא כדאי לקנות מכשיר ייעודי, הם גרועים ומגושמים. המשולבים טובים יותר.

רק תבדוק ספציפית לדגם שאתה מתכוון לקנות שהוא יכול לסרוק \ לשלוח פקס גם כאשר אין דיו במחסנית. 

פורסם

אם מדובר בשימוש אקראי, יש יתרון מסויים למכשיר פקס יעודי; במדפסות הזרקת דיו שעומדות בלי שימוש, הדיו מתייבש והמכשיר הופך חסר שימוש. במכשיר פקס יש לרוב שימוש בדיו בצורת גליל שלא מתייבש גם אחרי שנים.

פורסם
לפני 4 שעות ZiggyMan אמר:

אם מדובר בשימוש אקראי, יש יתרון מסויים למכשיר פקס יעודי; במדפסות הזרקת דיו שעומדות בלי שימוש, הדיו מתייבש והמכשיר הופך חסר שימוש. במכשיר פקס יש לרוב שימוש בדיו בצורת גליל שלא מתייבש גם אחרי שנים.

מכשיר פקס יעודי הוא על אחת כמה וכמה (וכמה!!!) כבר עבר מהעולם מימים ימימה ולא יחזור יותר לעולם, הדיון שעוד איכשהו לגיטימי הוא על מדפסות משולבות לאנשים שבמילא אולי צריכים גם סורק נניח ואז הכל כבר משתלב להם ביחד במחיר זול. אבל מכשיר פקס יעודי? אף אחד בעולם כבר לא קונה כאלה לשום מטרה.

פורסם

אבל מה הקשר למה שאמרתי? בכלל קראת את מה שציטטת?

פורסם
לפני 6 שעות ZiggyMan אמר:

אבל מה הקשר למה שאמרתי? בכלל קראת את מה שציטטת?

כתבת שיש יתרון למכשיר פקס יעודי בגלל שהדיו לא מתייבש. זה מגוחך. אין שום סיבה בעולם שמישהו יחזיק בשנת 2015 (אוטוטו 2016) מכשיר פקס יעודי. ולא משנה איזה "יתרונות" מטופשים יש לו לטענתך.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מכשיר משולב הינו עדיף, ניתן לתפעלו גם דרך המחשב ולשלוח ישירות מקובץ.

כמו-כן עלות מכשיר משולב נמוכה בהרבה ממכשיר פקס יעודי, ל-CANON יש מדפסות משולבות פקס בפחות מ-300 ש"ח ומגיע עם 3 שנות אחריות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים