עבור לתוכן

איכות מזעזעת במסך חדש philips 243v5

Featured Replies

פורסם

היום התקלקל מסך הCRT שלי סוף סוף. מתוך לחץ, הלכתי וקניתי ללא שום קריאת ביקורות(לא היה לי מסך חליפי להשתמש בו) מסך 23.6 של פיליפס מדגם 243V5. אני לא רגיל למסכי LCD, אך יצא לעבוד עליהם קצת, ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה:

מרכז המסך בהיר ביותר, בעוד שהשוליים ממש כהים. ההבדל בצבעים כל כך בולט, עד שאני רואה איך אובייקט מסוים על המסך נהיה "כהה יותר" כאשר אני גולל את התמונה למטה או למעלה. כמו כן, בזמן הגלילה אני רואה שהבצעים של הטקסט ממש משתנים ומקבלים מין גוון ירקרק מוזר שכזה. אני זוכר שלLCD יש בעיה של "אחידות"- אבל שום דבר ברמה הזאת לא זכור לי.

כמו כן, הקונסטרוקציה של המסך נוראית: המעמד כל כך לא יציב, שאפילו כשאני מקליד על המקלדת- המסך "מקפץ" טיפה.

השאלה שלי לכם היא האם לדעתכם מדובר פשוט בדגם גרוע ביותר, או שיש תקלה כלשהי ועלי להחליפו? אציין שכשאני מחפש את הדגם הזה בגוגל, מסתבר שכל התוצאות הן מישראל או מדינות "עולם שני". אין שום NEWEGG או משהו בסגנון. שום ביקורת אמיתית....

דבר נוסף: המסך הגיע רק עם כבל VGA. אין לי כבל DVI או HDMI. האם מעבר לחיבור דיגיטלי עלול לשפר את נושא אחידות התאורה?(אני בספק)..

פורסם

יכול להיות שבעיית התאורה מעידה על תקלה, שווה לפנות לנותן האחריות. כבל דיגיטלי ישפר את החדות, אבל לא ישפיע על עניין הבהירות. לגבי המעמד הלא יציב, ככל שהבנתי, למסך יש חיבור VESA סטנדרטי, אז אפשר לקנות מעמד אחר או זרוע לתלייה על קיר. לא שהייתי משקיע יותר מידי במסך שהוא "לא להיט". יש מסכים מומלצים יותר באותו סדר גודל של מחירים.

פורסם
  • מחבר

תודה, בכל אופן החלפתי את המסך לדגם אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים