פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים איזה נחשבת היום הכי מוצלחת? Daemon tools הבנתי שמעצבנת פיצוצים, פשוט אחת שתעשה Mount לדיסקים ויהיה לה Tray Icon
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים אני אישית משתמש כבר הרבה זמן ב virtual clone drive, והיא עובדת מצויין לשימושים שלי. לא ניסיתי שום דבר אחר לאחרונה, אז לא יודע להשוות. אמנם היא לא תומכת בהרבה סוגי קבצים כמו Daemon tools, אלא רק בדברים הבסיסיים כמו ISO או BIN/CUE, אבל כבר מזמן לא ראיתי סוגי קבצי דיסקים מוזרים אחרים, אז הצורך לא עלה בכלל.
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים החל מווינדוס 8 דאבל קליק על קובץ iso אוטומטית יוצר דיסק וירטואלי ועושה mount לקובץ. לסוגי קבצים אחרים אני פשוט ממיר ל iso. זה לא נורא כל כך כי גם ככה אני כמעט ולא משתמש בזה.
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים אני אישית משתמש כבר הרבה זמן ב virtual clone drive, והיא עובדת מצויין לשימושים שלי. .+1
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים מחבר מנסה אותה עכשיו, תודה נערך 2015 בנובמבר 1510 שנים על-ידי Screw_Master
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים החל מווינדוס 8 דאבל קליק על קובץ iso אוטומטית יוצר דיסק וירטואלי ועושה mount לקובץ. לסוגי קבצים אחרים אני פשוט ממיר ל iso. זה לא נורא כל כך כי גם ככה אני כמעט ולא משתמש בזה.+2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.