פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים Vיייש לי ואני משתמש בתוכנת הדואל EBOX כדי להתחבר לחשבון הדואל שלי בנטויז'ן. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא איך לשנות את הסיסמא. כפי שחלקכם יודעים - אין טעם להתקשר לתמיכה הטכנית שלהם כי הם מייבשים אותך במשוך שעות בהמתנה וכמובן אינם חוזריםץ בכל מקרה, ברצוני לשנות את הסיסמא. אשמח לעזרה.תודה.
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים כמה שזכור לי (מהתקופה הרחוקה שהייתי לקוח שלהם), הסיסמא לדוא"ל שלהם היא הסיסמא שלך לשירותי הISP.
פורסם 2015 בנובמבר 1610 שנים מחבר יתבן והסיסמא היא כפי שאתה אומר. העיניין הוא שבתוכנה (ebox( לא ניתן, או לפחות אני לא מצאתי איך, למרות שניסיתי, לשנות את הסיסמא.
פורסם 2015 בנובמבר 1610 שנים איזה תוכנה? זה שירות דוא"ל סטנדרטי עם ממשק web.https://www.ebox.co.il/ נערך 2015 בנובמבר 1610 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 בנובמבר 1610 שנים הסיסמה של כל לקוח נטוויז'ן אי פעם בו נתקלתי כולל עצמי לשעבר היא 102030עריכה:אופס קראתי מחדש וראיתי שאתה רוצה לשנות סיסמה. למיטב ידיעתי עליך לפנות לנטוויז'ן. מקסימום שלח להם מייל או פנייה בפייסבוק והם יחזרו אליך. נערך 2015 בנובמבר 1610 שנים על-ידי Googleness
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.