עבור לתוכן

התייעצות לגבי האינטרנט של בזק...

Featured Replies

פורסם

שלום!

הייתי מנוי לבזק במהירות 15M לפני שבוע וחצי שדרגתי לעד 100M (בזק+טריפל C) וקיבלתי את המודם שלהם של Dlink DSL225 שהוגדר מראש כמודם ומחובר לנתב של לינקסיס WRT1900AC

בקיצור הובטח לי מהירות של בין 50-70M בפועל...

אחרי כל הבעיות של ההתחברות הראשונה (בהודעה עם השם משתמש והסיסמה של החייגן השם משתמש הגיע הפוך ולא הצלחתי להתחבר הבעיה נפתרה אחרי שעה וחצי בטלפון)

אחרי שהתחברתי בבדיקת מהירות רגילה מהירות הגלישה הייתה בין 10-20M בפועל

התקשרתי לבזק והבנתי שבשביל הבדיקה הבחור בתמיכה הטכנית הוריד את המהירות בשביל הבדיקה(בסדר הגיוני)

אחרי שהוא העלה אותה עדיין לא היה שיפור במהירות(גם בבדיקה של מחשב שחובר חוטית ישירות למודם שלהם עם חייגן של הוינדוס)

איש תמיכה טכנית בכיר יותר אמר שהוא זיהה בעיה בקו ותיאמתי איתו טכנאי שיגיע אליי

הטכנאי הגיע ביום רביעי 28/10 היה קצת גשום או שלא יודע מה היה הוא החליף כמה חוטים ודברים(אני הייתי בעבודה ואבא שלי היה איתו) בשיחה איתו הוא אמר לי שאני מקבל 60M מהארון תקשורת שמחוץ לבית

בכל אופן הוא הלך ואמר לאבא שלי שהוא צריך להגביר את המהירות מאצלם וזה ייקח כמה ימים ואם זה לא יעזור שנקרא לטכנאי שוב...(מה שנראה לי כמו תירוץ ללכת ושאיש בן 67 לא באמת מבין בזה)

שחזרתי מהעבודה בדקתי שוב את המהירות ועדיין לא היה שיפור....

חיכיתי כמה ימים והיום אחרי הסוף שבוע התקשרתי אליהם(חשבתי שאולי הטכנאי דיבר אמת) עונה לי נציג ופתאום אמר לי שהראוטר שלי (הלינקסיס) "יש איתם הרבה בעיות" שזה ממש לא נראה לי.... לראוטר ברמה הזאת שעולה כמו 10 ראוטרים

ויותר גרוע שאצלו תועדה מהירות של 30M בערך שקיבלתי בבדיקות הקודמות עם הנציגי תמיכה הקודמים שדיברתי איתם(שאני קיבלתי במקסימום 20M בבדיקה באתר של בזק שדיברתי איתו)...

ועוד חוצפה ש30M "שאני מקבל" היא המהירות המקסימלית שאני יכול לקבל באזור שלי...

חשוב לציין שאני גר בקדימה שזה באזור השרון (בין נתניה לרעננה) ולא באיזה מקום נידח שאפשר להבין...

בקיצור כנראה שמחר אני יתנתק מהם ויעבור להוט...

אני לא מחפש לעשות שיימינג או משהוא כזה אני רק רוצה לדעת

אם יש פה עוד אנשים באזור שלי ומה המהירות שהם מקבלים בפועל מבזק כדי לדעת אם לדרוש שיגיע שוב טכנאי או שעדיף לעבור להוט?

ואם באמת יש בעיות עם הלינקסיסים כמו שאמר לי איש התמיכה?

ומה הייתם עושים במקום שלי?

תודה לעוזרים!

פורסם

אין שום קשר ל-LINKSYS שלך. את המהירות קובע המודם וטיב החיבור אל קו הטלפון. אם במקטע הזה יש בעיה, לא יעזור שום דבר וגם נתב אחר לא יפתור את הבעיה. תבדוק איזה מהירות אתה מקבל בחיבור חוטי של הנתב אל ה-225.

פורסם
  • מחבר

תודה!

בכל אופן עברתי להוט והוטנט ...

ד"א הבדיקת מהירות שהנתב עושה מהממשק שלו היא ישירה מהמודם נכון?

זה כמו שאני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס ועושה בדיקת מהירות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים