עבור לתוכן

רוצה לקנות בימים הקרובים את הlenovo y700 החדש מה דערתכם?

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו?

http://ksp.co.il/?uin=28858

נערך על-ידי orgo0126

פורסם

על הנייר טוב מאוד. אבל מדובר במחשב ממש חדש, הייתי ממתין מעט לביקורות. (כרגע ב Notebook review יש רק First Look, וב NotebookCheck רק ידיעה חדשותית. אני מאמין שזה לא ענין של הרבה זמן).

בנוסף, קח בחשבון שאמנם ה GTX 960M הוא חזק, אבל לא הכי חזק.

דבר נוסף, המחיר ב ivory מופרז, אם יש לך אפשרות להמתין עד שיהיה ניתן להשיג את המחשב באמאזון או איביי ולהביא מחו"ל זה שווה, כיוון שהמחשב הזה יתומחר בארה"ב סביבות ה 950$, כלומר בערך 3700 ש"ח, במקום 6300 באייבורי...

לגבי דגמים מקבילים קשה לומר כרגע, כיוון שהמחשב הזה הוא מהניידים הראשונים עם סקייליק, יקח זמן עד שיראו עוד דגמים בשוק.

ישנה אפשרות להביא מחו"ל ניידים של Sager, שזו חברה מעולה אך אין להם שום שירות בארץ, כלומר במקרה של תקלה תצטרך לשלוח את הנייד לחו"ל.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני לא יודע איך הגעת ל950 דולר הגדם הכי פשוט של הסדרה עולה 900 וזה אחד היותר מאובזרים שיש ולפי האתר שלהם הוא עולה 1200 - 1300 דולר דבר שני אני רוצה לקנו מחשב ב4 ימים הקרובים השאלה האם שווה לקנות אותו או יש משהו אחר יותר כדאי באותו סכום .....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים