פורסם 2015 בנובמבר 1910 שנים אתה משוגע!אתה לא משחק ולא כלום למה אתה צריך מערך כזה?לפחות אתה משתמש במסך 4k?
פורסם 2015 בנובמבר 249 שנים לפעמיים עושים דברים בשביל בכיף והתחביב, לא תמיד מהיגיון בכל מקרה הם בהחלט יחממו אחד את השני, קירור נאות יועיל במקרה ותרצה לעשות OC.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים מחבר כרטיס אחד נדפק לי בגלל טעות בהתקנת קירור עליו.רוצה לציין שלג׳יגהבייט יש חרא של שירות.נקנה באמזון אמזון לא אחראיים אחרי 30 ימים וגיגהבייט שולחים אותך לאמזון.זאת התגובה שלהם:Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, because our warranty service is provided by the original supplier and the distributor in that area, if you want to RMA/repair/replace your product, please contact with your original supplier (where you bought this product) for further help. Regards,GIGABYTEפשוט חוצפה, בחיים שלי לא נתקלתי בכזה יחס מזלזל לבן אדם שהשקיע מעל 14,000₪ בכרטיסי מסך.אין עם מי לדבר והכרטיס היום יכול לשמש כמעמד לכוס קפה.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים מחבר תנסה עם היבואן בארץ.היבואן אפילו לא ירק לכיוון שלי אחרי שקניתי מוצר מחול ולא ממנו.זה אוכל בשבילם
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים לקח לכולם לקנות evga מחו"ל.הייתי מציע לך לאפות אותו, אבל נראה לי יקר מדי בשביל זה ואולי כן תפתור את הבעיה (לא באפיה).לא מומחה לאלקטרוניקה נראה לי שזה גם לפי מה שקרה זה לא משהו שאפייה תעזור....
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים מחבר לקח לכולם לקנות evga מחו"ל.הייתי מציע לך לאפות אותו, אבל נראה לי יקר מדי בשביל זה ואולי כן תפתור את הבעיה (לא באפיה).לא מומחה לאלקטרוניקה נראה לי שזה גם לפי מה שקרה זה לא משהו שאפייה תעזור....מה הקטע הזה עם האפיה? נתקלתי כבר בכמה סרטונים כאלו.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים אחי תפנה לGIGABYTE המרכזית. יש להם את המעבדה המרכזית בחיפה. תעשה גוגל ותלחץ עליהם. יש מצב שיעזרו לך שם.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים בלי קשר תשאל את הסופורט של גיגהבייט על המעבדה בחיפה ממה שאני יודגע זה מעבדת שקשורה יותר לחברה בח"ול מאשר ליבואנים פה בארץ.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים מחבר אחי תפנה לGIGABYTE המרכזית. יש להם את המעבדה המרכזית בחיפה. תעשה גוגל ותלחץ עליהם. יש מצב שיעזרו לך שם.בדיוק מה שעשיתי אמרו לי תביא ננסה לעשות מה שאפשר לא מבטיחים כלום.יפה מצידם
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים לפחות הם אמרו שינסו. במקביל תגיד לגיגהבייט חול שיש את המעבדה שלהם בחיפה שישלחו להם מייל ויחייבו אותם לתקן.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים בנוסף ממה שאני יודע יבואן/מעבדה רשמית מחוייבת לתת את האחריות על המוצר . אפילו שנקנה בחו"ל.
פורסם 2015 בנובמבר 259 שנים מחבר בנוסף ממה שאני יודע יבואן/מעבדה רשמית מחוייבת לתת את האחריות על המוצר . אפילו שנקנה בחו"ל.אני קצת מכיר את ״הסחורה״ של היבואנים בארץ שלנו ולצערי אם השיחה איתם מסתיימת בניתוק בפנים המצב עוד סביר.בנוגע למעבדה השאלה היא אם המעבדה הזו אכן מטעם ג׳יגהבייט העולמית או מטעם היבואן (זה מה שאמר הנציג איתו דיברתי).בכל מקרה מחכה לתשובה מגיגהבייט העולמית.התגובה שלהם לא הפתיע אותי ממש.קראתי קצת על ה RMA שלהם והשירות לא בשמיים.רוב הפורומים העולמיים משבחים את השירות של EVGA.
פורסם 2015 בנובמבר 299 שנים רק רוצה להמליץ לך בפעם הבאה לקנות משהו רק אם ברור לך מה הצורך שלך, ולא לעשות דברים פזיזים כמו התקנת קרור על כרטיס שמותקן עליו קירור צד ג
פורסם 2015 בדצמבר 169 שנים אז מה נסגר עם הכרטיס, תיקנו? אגב, אני קונה רק כרטיסים של EVGA בגלל האחריות הבין לאומית שלהם. כבר יצא לי לממש אחריות והכל הלך חלק. קניתי GTX670 בארה"ב בNewEgg וכשפתחתי RMA אמרו לי לשלוח לגרמניה להחלפה. אחרי שבועיים קיבלתי לידי כרטיס אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.