עבור לתוכן

מישהו מכיר את ה- APC BACK-UPS Pro 1500VA אל פסק

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את ה-APC BACK-UPS Pro 1500VA אל פסק

הוא מפעיל לי NAS, הבעיה היא שבגלל המזג אוויר כל הזמן נופל החשמל,

אני לא ממש מכיר מה האל פסק הזה מסוגל , מישהו יכול לכוון אותי קצת .

הבנתי שהוא מסוגל לעשות כיבוי למחשב בצורה נכונה, איך הוא עושה את זה?

האם קיים דבר כזה { סתם פרי דמיוני} או יש איזה רעיון שאני יכול לקבל טלפון , SMS. או משהו ברגע שיש הפסקת חשמל, וככה אני יכול לכנס למערכת NAS שלי ולעשות לה כיבוי נכון בלי לחשוש שמא ידפקו לי 12 טרה של דיסקים..מה גם שזה לא בריא לNAS

תודה רבה

פורסם

אייל היי ,

בלי שום קשר אשמח לדעת היכן רכשת אותו והאם הוא מתאים לשקעים בארץ בנוסף לעלות שבה רכשת והיכן , במידה וכן ברשותך כמו שציינת אשמח אם תשתף אותי באיזה סוג NAS אתה מחבר לUPS.

תודה זה מאוד יעזור לי

פורסם
  • מחבר

קניתי את הציוד הזה ועוד כמה דברים לטובת פרוייקט שנפל בתרם התחיל

כמו שאמרתי

APC BACK-UPS Pro 1500VA אל פסק במחיר של 1520 ש"ח

הNAS-

Iomega StoreCenter px6-300D 0TB(6 x 0TB) Desktop במחיר של3.024

קח בחשבון שזה מחירים של לפני שנה {9.14} קניתי את זה בציפ מחשבים בראשון

פורסם

תודה לא ידעתי שהם מספקים מוצרים מסוג זה

פורסם

מבחינת הספק, אני מניח שהוא יכול להחזיק NAS ללא בעיה (אם זה לא שרת ענקי...). אם אתה רוצה הערכה יותר ממוקדת - מה הסוללות שיש בו ?

ה UPSים בדר ך כלל מגיעים אם יציאת USB למחשב ותוכנה (התוכנה לוינדוס מגיעה ם ה UPS, תוכנות ללינוקס יש בדרך כלל מ repositories חיצוניים בהתאמה לסוג ה UPS, רוב ה UPSים של אדוויס הם UPSים של Powercom מתחת למדבקה)

בתוכנה עצמה בדרך כלל יש אפשרויות דיי מוגבלות - רק תצוגה או כיבוי המחשב וכו'. אבל אם יש אפשרות להריץ פקודה מתוך התוכנה, בפקודה הזאת אתה יכול להפעיל כל תוכנה אחרת שתשלח את ה SMS

פורסם

יש לי את ה Pro 900 כבר כמה שנים. מחזיק את המחשב שלי, את ה NAS, מסך מחשב אחד ועוד כמה שטויות קטנות בלי בעיות.

לגבי התחברות לאל פסק APC מלינוקס (כולל כמובן יכולת להורדה אוטומטית של המחשב בהתקיים תנאים מוגדרים), ראה את APCUPSD - http://www.apcupsd.org/

חפש בהפצה שבה אתה משתמש את החבילה המתאימה, התקן, ועדכן את קובץ ההגדרות לפי צרכיך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

האל פסק מחובר ישירות ל- NAS בלי מחשב או משהו כזה.

שוב האל פסק שלי הוא

APC BACK-UPS Pro 1500VA

לא ניראה לי שיש לו איזה משהו כזה של שליחה SMS, או שמישהו יכול לחדש לי

מה שכן אני כבר מברר על איזה משהו שמתריע שיש הפסקת חשמל וככה אני יכול לכנס לNAS דרך הטלפון ולעשות כיבוי נכון למערכת במקום שהיא תיפול ברגע שיגמר הסוללות לאל פסק

פורסם

ואל פסק למודם ולראוטר יש לך ? איך תחכה מרחוק nas ללא אינטרנט ?

פורסם

האם יש מחשב (על UPS אחר) שנמצא באותה רשת ? אם כן, המחשב האחר יכול להריץ פקודה לכיבוי ה NAS כשהוא מקבל את ההתראה מה UPS שלו

פורסם

למה מה קרה ? ה NAS שכח שהוא גם מחשב ?

אם יש לו את החבילה המתאימה שציינתי קודם, אז הוא ידע טוב מאוד להוריד את עצמו לפי מצב האל פסק. רק אם אין - יש טעם לחשוב על פתרונות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים