עבור לתוכן

Windows 10 לא מתעורר ממצב שינה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שדרגתי לאחרונה מחשב מדגם Dell Inspiron 3542 לווינדוס 10. יש לציין שלאחר השדרוג ביצעתי התקנה חדשה נקייה של המערכת.

מאז, המחשב לא מתעורר ממצב שינה - ועליי לבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש כדי שאוכל להשתמש בו שוב.

אציין כי התופעה מתרחשת רק כאשר אני סוגר פיזית את מכסה המחשב לפרק זמן ממושך. כאשר הסגירה היא לפרק זמן קצר המחשב פועל כהלכה. גם במידה ואני מכניס את המחשב למצב שינה באופן יזום (Start->Sleep Mode) הדברים פועלים כשורה.

נתקלתי ברחבי הרשת במקרים דומים רבים עם ווינדוס 10, אך אף אחד מהפתרונות לא עבד.

אולי מכאן תבוא הישועה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

דרייבר של הכ. מסך?

פורסם
שלום לכולם,

שדרגתי לאחרונה מחשב מדגם Dell Inspiron 3542 לווינדוס 10. יש לציין שלאחר השדרוג ביצעתי התקנה חדשה נקייה של המערכת.

מאז, המחשב לא מתעורר ממצב שינה - ועליי לבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש כדי שאוכל להשתמש בו שוב.

אציין כי התופעה מתרחשת רק כאשר אני סוגר פיזית את מכסה המחשב לפרק זמן ממושך. כאשר הסגירה היא לפרק זמן קצר המחשב פועל כהלכה. גם במידה ואני מכניס את המחשב למצב שינה באופן יזום (Start->Sleep Mode) הדברים פועלים כשורה.

נתקלתי ברחבי הרשת במקרים דומים רבים עם ווינדוס 10, אך אף אחד מהפתרונות לא עבד.

אולי מכאן תבוא הישועה?

תודה מראש לעוזרים.

ניסית לדבר עם השירות שלהם? יכול להיות שהבעיה ב-bios של המחשב (firmware) או בדרייבר שאתה צריך להתקין.

בלי קשר, תסתכל בהגדרות של ה-power ב-control panel, אם תחפור קצת בהגדרות המתקדמות אולי תמצא משהו. לא יועיל - לא יזיק.

פורסם

הבעיה היא בעברית של מיקרוסופט.....

יש שינה

ויש מצב שינה

ושתיהן יכולות להיות מוגדרות ביחד באותו הזמן.!

בשינה - נורית שמסמנת שהמחב דולק מהבהבת

ב"מצב שינה" - הנורית הנ"ל כבויה.

אז על איזו שינה שלא מתעוררת אתה מתלונן ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על ההתיחסות.

הדרייבר של כרטיס מסך מעודכן. כנ"ל דרייבר של הביוס.

מהשירות של דל בארץ לא הצלחתי לקבל תשובה יותר מועילה מ'אז תחזור לווינדוס 8'.

אציין כי הבעיה אינה מתרחשת כאשר אני מעביר את המחשב לsleep mode או לhibernate באופן יזום, אלא רק במידה והוא עובר לשינה באופן אוטומטי לאחר רבע שעה של חוסר שימוש.

למישהו יש עוד רעיון?

פורסם

יכול להיות שהרמקול היה על MUTE?

אתמול בערב כיוונתי את השעון באייפד לצלצל ב- 06:00 אך שכחתי לבטל את מצב ה MUTE ברמקול, ולכן הבוקר לא התעוררתי ממצב שינה

:smiley1::smiley1:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כן, ללכת למעבדה של דל, להראות להם שזה קורה ולבקש שיתקנו את זה. יש לך אחריות, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים