פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים אחרי שהלפטופ שלי נהיה איטי להחריד, בעיות בבוט (תקוע על הלוגו של לנובו), תקוע בכיבוי ואיטיות בכניסה למצב שינה ויציאה ממנה (Sleep) אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין clean install את windows 8.1.כמה שאלות:א. איך נכנסים ל-BIOS של הלפטופ? בשביל לשנות ב-Boot Priorityב. האם windows 8.1 תומך בכל הדרייברים?ג. מה יש במחיצה "Lenovo"? להשאיר אותה?בתודה מראש
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים כל הלפוטופים העדכניים מגיעים עם מחיצת recovery ולכן אין באמת צורך לפרמט אלא רק לעשות שחזור להגדרות מפעל (שווה ערך לפירמוט והתקנה מחדש של המערכת)http://www.tomsguide.com/faq/id-2330507/factory-reset-lenovo-windows-laptop.html
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים מחבר ^כלומר זה clean install? כולל כל ה-Bloatware של לנובו?ד"א בעיות ה-Boot שדיברתי עליהם מאיפה אתה חושב שזה נובע - מה-BIOS או ה-Windows? נערך 2015 באוקטובר 2110 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים 1.זה כולל הכל, זה בעצם להחזיר את המחשב למצב כאילו הוצאת אותו מהקופסא, זה יותר מהיר ובטוח אבל מפירמוט רגיל לפי דעתי.2.לגבי מקור הבעיה- אני לא יודע להגיד לך בוודאות אבל בעיה כמו שאתה מתאר היא או תוכנתית או הארדיסק גוסס בדרך כלל ככה שאם תפרמט והבעיה תמשיך תחשוד לכיוון ההארדיסק.
פורסם 2015 באוקטובר 2210 שנים מחבר מצטער על ההקפצה פשוט ניסיתי לחיצה ארוכה על F8 או כל לחצן אחר, לא Recovery ולא BIOS ואין שום תפריט...ועוד נקודה - לפי מה שאני מבין השדרוג ל-8.1 חינם ומ-8.1 ל-10 גם חינם אז אני יכול לבצע התקנה נקייה של"Windows 10 Core" במסגרת הרישיון החוקי שקיבלתי מ-Lenovo? נערך 2015 באוקטובר 2210 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 באוקטובר 2210 שנים כדי לשחזר אין צורך להיכנס לביוס זה נמצא בהגדרות הרגילות של המחשב וכדי להיכנס לביוס תנסה איך שאתה מדליק את המחשב ללחוץ .לא לחיצה ארוכה אלא כמה פעמים ברצף על f8 או 10 ותנסה גם עם delete ביחד אתה לא חייב למחוק את המחיצה אם תמחק יתכן ויהיו חסרים דרייברים אין בווינדוס את כולם לגבי הרישיון לא אמורה להיות בעיה זה אותו מחשב גם אחרי פרמוט
פורסם 2015 באוקטובר 2310 שנים מחבר ^תודה, אתה יודע איפה אני יכול לבדוק את התמיכה של לנובו בדרייברים של Windows 10?והייתי כבר מעדיף התקנה נקייה בגלל שנראה לי שהתמלא לי הרבה זבל במחשב, מה עודשהוא נהיה איטי בצורה בלתי נסבלת נערך 2015 באוקטובר 2310 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 באוקטובר 2310 שנים מחבר ^אתה מתכוון שאני צריך לעשות קודם התקנה נקייה/שחזור להגדרות מפעל של windows 8 ואז לבצע התקנת שדרוג?וזה עדיין לא עונה לי על השאלה - האם יש תמיכה או לא כי בכמה ת'רדים שנפתחו ב-Lenovo קצת אחרי השחרור שלWindows 10 לא הייתה תמיכה מלאה, לא יודע מה המצב עכשיו... מה עוד שאני לא יודע אם תיפטר לי הבעיה עם הבוטים
פורסם 2015 באוקטובר 2310 שנים מחבר ^אפילו אם אני יעשה בעצמי התקנה נקייה של Windows 10?מה ההשלכות? זה ימחק את ה-recovery של Lenovo?דרך אגב בנוגע לדרייברים הת'רד הזה כבר רלוונטי?https://forums.lenovo.com/t5/Windows-10/Lenovo-G500-WIndows-10-drivers/td-p/2129381ו-Windows Update יכול להתקין את הדרייברים שחסרים? נערך 2015 באוקטובר 2310 שנים על-ידי Avi952
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.