פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים לא יודע אם זה הפורום המתאים,אם לא אשמח להעברה למקום הנכון..יש לי תרגיל שאני לא מצליח לפתור-אני צריך להזין 3 אינטגר'ים ב3 טקסטבוקסים,ללחוץ CALC ולראות-המספר הכי גדולהאם המספר הכי גדול מבין ה3 הוא תוצאת החיבור של 2 האחריםהאם המספר הגדול הוא תוצאת ההכפלה בין 2 המספרים האחריםאני עושה אותו בwindows app ולא בקונסול.קצת עזרה עם הקוד,נתקעתי קצת בנתאים של הIF ELSE וזה לא כל כך יוצא לי.תודה!
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים כאן המקום המתאים.תכתוב כאן את הקוד שלך (תשתמש בטג קוד כדי שיראה טוב) ותסביר איפה הסתבכת.
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים מחבר private void btncalc_Click(object sender, RoutedEventArgs e) { int a = int.Parse(tbNum1.Text); int b = int.Parse(tbNum2.Text); int c = int.Parse(tbNum3.Text); int greatest = a; if (b > greatest) greatest = b; if (c > greatest) greatest = c; txtGreatest.Text = "The Greatest Number Is: " + greatest;הצלחתי להגדיר מה יותר גדול אבל לא יודע איך להמשיך עם 2 הסעיפים הבאים.. נערך 2015 באוקטובר 2110 שנים על-ידי RED-JUNIOR
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים הקוד שלך אכן נראה סבבה.תחשוב על זה ככה: אם c הוא הכי גדול, מי שני הקטנים? אם b הוא הגדול, מי שני הקטנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.