עבור לתוכן

בעיות בחיבור של מודם+ראוטר TP LINK TD-W9980 לבאנדל של 012

Featured Replies

פורסם

קצת ארוך, השתדלתי לקצר :)

רציתי להתחבר לבאנדל של 012, ומכיוון שאני לא אוהב את עניין השכרת המודם החלטתי לקנות מודם לבד.

רכשתי בבאג מודם משולב TP LINK TD-W9980, שעל הדף הוא מודם מצויין - תומך ב VDSL ואחורה (אני צריך רק ADSL כי התחברתי ל 15M), שקעי USB, פורט ל WAN, שני תדרים ל WIFI...

בקצרה, כשחיברתי והגדרתי אותו, הוא לא הצליח להתחבר ל DSL (נורת ה DSL מהבהבת, ובעמוד של המודם הסטאטוס שלו הוא initializing->Disconected וחוזר חלילה).

דיברתי עם 012 והם שלחו לי טכנאי של בזק, שחיבר מודם אחר והצליח להתחבר. הטכנאי קבע שהמודם שלי מקולקל ושאלך לחנות להחליף.

הלכתי לחנות והחלפתי אותו בחדש, וגם החדש עשה בדיוק את אותן הבעיות.

יצרתי קשר עם השירות הטכני של היבואן, והם טענו שבזק מפעילה לי פרוטוקול ווקטורינג על הקו ומכיוון שהמודם לא תומך בו, הוא לא יצליח להתחבר. הנציג ביקש שאצור קשר עם בזק ואבקש שיכבו לי את הווקטורינג.

אז יצרתי קשר עם 012 (כי אין לי דרך להגיע לתמיכה הטכנית של בזק כשאני מחובר בבאנדל :( ), והם דיברו עם מוקד חיבורים של בזק, שטענו שאין ווקטורינג על הקו.

אז אני כרגע עם מודם שלא מתחבר, עם 3 גורמים שאני לא יודע את מי מהם להאשים, ובלי אינטרנט בבית...

אשמח לעצה או תובנות כלשהן בעניין

תודה,

אריאל

פורסם

אתה צריך להגדיר אותו לחיבור ADSL. תוודא שה-VPI/CPI של הנתב מוגדרים כ-8 ו-48. למיטב זכרוני הוא מגיע עם הגדרה של 0 ו-35.

פורסם

נראה שטעית בהגדת הספק, המשתמש או הסיסמה.

הנתב מגיע מקונפג מראש ל ADSL וגם ל DSL ואין צורך לשנות בו הגדרות אלה.

תבדוק בלוג של הנתב מה הבעיה בהתחברות.

נערך על-ידי Ivan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים