עבור לתוכן

פיירפוקס 64bit

Featured Replies

פורסם

לא יודע עם ידעתם אבל יש גרסת 64bit מקורית של פייירפוקס בגרסת הdeveloper.

הורדתי אותה והוא טס לעומת ה32 שכל הזמן קורס לי, אבל השמחה שלי מהולה בעצב בעקבות בעיה בתוספים,

למשל, פלאש והולה לא עובדים כלל.

השאלה שלי אם אני יכול להנות משתי העולמות.

מצד אחד מהירות ללא קריסות ומצד שני את התוספים שלי.

אגב למי שמתעניין הורדתי מפה: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/all/

תודה לעוזרים

פורסם

לפי הדיווח שלך, הייתי בודק את התוספים. אולי דווקא התוספים הם אלה שגורמים לך לבעיות.

יש גם Watefox שהוא הbuild ה64ביט ה"מקורי" של פיירפוקס, שנשאר די צמוד אליו. כמו כן גם לPale Moon יש גרסת 64ביט, אם כי PM וFF התבדרו לפני זמן מה, וPM כבר לא עוקבים באדיקות אחרי גרסאות FF כמו שעשו בעבר. משמע, אם אתה רגיל לFF החדשים עם הממשק החדש והתוספים שלך מותאמים אליהם, סביר שPM לא יתאים לך.

לגבי תאימות של תוספים ל64ביט, ובכן לא מן הנמנע שחלק מהם (אלא שתלויי ארכיטקטורה) פשוט לא יעבדו, אם לא הוציאו להם גרסת 64ביט. מה שכן, לפלאש כן יש גרסה כזו ככל שידוע לי.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהגרסת developer כוללת אנימציות שונות ומרגישה קצת יותר מהירה מהרגילה גם ב32bit, אני נשאר עליה בנתיים.

הבנתי שזה בעיה בלפאגינים אבל זה נראה לי מצד אחד ליהיות "תקוע" על 32bit בגלל פלאגינים ומצד שני אני עדיין מספיק צריך אותם ככה שזה פוגע לי בחווית שימוש, חשבתי שיש איזשהו פתרון לעניין.

במקורי התכוונתי לmozzila, לא יודע הפלאש לא יורד לי כמו שצריך אבל מספיק היה לעבור לגרסת המפתחים בשביל להרגיש הבדל, כנראה הצריכת ראם השתפרה כדי שיהיו פחות קריסות או משהו.

אם למישהו יש המלצות בשבילי לפלאגינים שימושיים אני אשמח, אני משתמש הרבה זמן (שנים) בפיירפוקס ובגלל שימוש בהרבה טאבים פתוחים ובאמת שימוש אינטנסיבי בדפדפן חוויתי קריסות רבות בזמן האחרון בעיקר (מספיק בשביל לשקול לעבור לכרום [emoji26]) פחדי להוריד פלאגינים שיעמיסו עליו עוד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים