עבור לתוכן

ביום בהיר אחד, הלפטופ הפסיק להשמיע אודיו

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?

תודה.

פורסם

אז ככה , קודם כל טכנאים משתמשים בזה המון , וכשאני אומר המון אני כמובן מתכוון למערכת ההפעלה UBUNTO ...

( לפחות אנחנו השתמשנו בה שהייתי טכנאי בחנות מחשבים ( שלא אציין איזו ))

זה ידוע שלמערכת ההפעלה של MICROSOFT ה-WINDOWS ישנם הרבה באגים ובעיות ,

אבל מה ואיך לבדוק את המחשב כשקוראת בעיה כמו שיש לך ?

האם להאשים את המערכת ההפעלה שלך בבאגים ?

האם להאשים את רכיבי המחשב שלך ?

מאיפה אני יודע היכן התקלה ומה אני צריך לעשות ...

ראשית כל אני רוצה לציין ש-ל-UBUNTO אין צורך בשום דריברים , זאת אומרת שאתה רק מתקין אותה על המחשב וזהו !

הכל צריך לעבוד ! כולל כרטיס הקול , כרטיס המסך ושאר הדברים ...

זה אומר :

אתה הולך , מתקין את המערכת הפעלה הזו על המחשב , מריץ אותה , פותח קובץ סאונד , במידה ויוצא לך צליל , זאת בעיה במערכת ההפעלה

WINDOWS , במידה ולא יוצא לך צליל , זאת בעיה בכרטיס הקול במחשב שלך ( לידיעתך - מחשבים של HP זאת צרה צרורה , והם נוטים להרס בלי חשבון

ככה סתם לפעמים , מנסיון ! ) ,

עכשיו נשאלת השאלה , איך בדיוק אני מתקין את הדבר הזה !?

האם לא תהיה לי בעיה להתקין אותה !?

מה פתאום להתקין מערכת הפעלה אחרת !?

יש לי כבר מערכת הפעלה !

אז זהו !! שאתה אפילו לא חייב להתקין אותה , מערכת UBUNTO כ"כ טובה שאתה פשוט יכול להריץ אותה מכונן הדיסקים שלך

ללא צורך ממש להתקין אותה פיסית על המחשב , והיא חינמית לגמריי !!!

כל מה שאתה צריך לעשות זה רק להריץ חיפוש קטן בגוגל ולצרוב אותה על כונן דיסקים או USB !!!!

משם הדרך לפתרון הבעיה קצר מאוד !

לכל שאלה או בעיה תמיד תוכל לפנות אליי בהודעה פרטית , אני יותר מאשמח לעזור לך !

מיכאל ...

נערך על-ידי crivac
תיקון בעיות לשוניות

פורסם

אוי אבוי לנו עם תגובות כאלו.

אני לא רוצה לדעת מה עובר על ה"לקוחות" שלך....

נערך על-ידי multicore

פורסם

קרה לי פעמיים שכרטיס הרשת (2 מחשבים שונים לגמריי, האחד Desktop עם לוח של Gigabyte והשני מחשב נייד של Acer) הפסיקו לעבוד עם כרטיס הרשת (הדרייבר לכאורה היה תקין). קרה גם ב-Win8 וגם ב-Win10. הפיתרון היה להתקין דרייבר מהייצרן כי כנראה אחד מהעדכונים של מייקרוסופט שיבש לי את העבודה של הרכיב.

ולתגובה ההזויה של מיכאל, הידעת שכל מערכת הפעלה אפשר לשים על דיסק און קי? תגובה מיותרת, באמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים