עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים.

ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר.

-אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח.

-כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר

-מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10

-אופיס

יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23

אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש.

תודה מראש לעוזרים !

נערך על-ידי Sedex

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪224

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪386

מארז:

SilverStone Precision PS10 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪304

ספק כוח:

FSP HEXA 400W 80Plus A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪251

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪235

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪262

סה"כ: ₪2118

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2076 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/zw6vmkcx

לדעתי אמור להיות סבבה עבור הדרישות שלך, למרות שאולי כדאי שתציין באיזה תוכנות אתה משתמש ל"עבודה משרדית"

הלכתי בכוונה על מארז וספק קצת יקרים כי לדעתי עדיף להשקיע עכשיו ולקחת משהו איכותי שיותר סביר שיחזיק לאורך זמן.

הלוח ששמתי לך גם לא הכי זול, אבל הוא איכותי וזה חשוב. (במיוחד בלוחות מוקטנים מהסוג הזה...)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי, אפשר הסבר אבל למה אני צריך 2 זיכרון קשיח? ועוד כשאחד מהם הוא 250GB ועולה 456 ש"ח והשני 1TB ועולה 262 ש"ח

והאם יש צורב במחשב?

נערך על-ידי Sedex

פורסם

ה"זיכרון קשיח" כמו שאתה קורא לו ש ה- 250GB הוא לא כמו ההארדיסק הישן והפשוט של ה- TB, מדובר בטכנולוגיה שנקראת SSD.

היתרונות של הטכנולוגיה החדשה בין היתר מתבטאים במהירויות קריאה (במיוחד) וכתיבה גבוהות מאוד מה שנותן שיפור משמעותי של הביצועים של המערכת ואתה תשים לב לזה כבר מהרגע הראשון שתדליק את המחשב והוא יהיה מוכן לעבודה עוד לפני שתשים לב שהוא עלה.

הסיבה שהוא כל-כך קטן ביחס להארדיסק ה"קלאסי" המכאני הרגיל היא בגלל עלויות ייצור גבוהות יותר מה שמייקר מאוד את כונני ה- SSD ביחס לקשיחים של פעם.

אתה אולי תחשוב לעצמך שמדובר במותרות אך למעשה אין שימוש בעולם למחשב שלא הייתי ממליץ על SSD בשבילו פשוט כי זה נותן כל-כך הרבה תמורה למחיר (הגבוה) שלו שפשוט חבל לוותר על זה.

אני מניח שמן הסתם יצא לך לעבוד עם מחשב בעבר ואולי אפילו היו לך כמה, אני מבטיח לך שאתה תבין על מה אני מדבר כבר בתחילת השימוש הראשוני.

בקשר לצורב לא שמתי לך כי לדעתי מיותר אבל אם אתה רוצה מדובר בסה"כ בתוספת של עוד 80-100 ש"ח...

פורסם

ההבדל הגדול בביצועים בחיי היום יום, זה קריאה (בעיקר) מקבילית גבוהה, ז"א גישה לכמה קבצים במקביל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לעוזרים עד כה!

- הבנתי את החשיבות של כונן הSSD במחשב אך אני חושב שאין לי צורך בכ250 GB של מקום מכיוון שהתוכנות של המשרד לא שוקלות כלכך הרבה וכן גם כל המסמכים שעובדים איתם במהלך היום יום אשר לא עוברים לארכיון.

- הסתכלתי ובדקתי את המחירים של מעבדים מומלצים וראיתי שזהו מעבד זול יחסית (במפרט המומלץ כאן בפורום למעבד למחשב נייח משרדי הוא

Intel i3-4170 3.7Ghz Tray שמחירו 560 ש"ח

והמעבד שהוצע לי כאן הוא

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 BOX שמחירו 224 ש"ח)

רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את המעבד ולהוריד את הנפח של הכונן SSD על מנת לשמור על המחיר המוצע (בערך) ולשפר את ביצועי המחשב?

בנוסף רציתי להוסיף צורב למחשב מכיוון שיכול להיות ויהיה לי שימוש בו והבנתי שהמחירים לא כלכך גבוהים

פורסם

אתה יכול לשדרג את המעבד, למרות שנאמר הפ בפורום מס' פעמים שמעבדי הפנטיום החדשים מספיקים לשימוש משרדי ולדעתי אין סיבה להניח שלא.

אני לא הייתי ממליץ לך לקחת SSD בעל נפח קטן יותר משתי סיבות:

א. ככל שנפח האחסון ב- SSD קטן יותר, כך הביצועים שלו נמוכים יותר

ב. טכנולוגיית ה- SSD מגיעה עם תאריך תפוגה שהוא תוצר לוואי של הטכנולוגיה, ואני אסביר: כל תא ב- SSD מוגבל לכמות מסויימת מחזורי כתיבה ומחיקה, (מגבלה טכנולוגית, לא מסחרית) בכל פעם שאתה כותב מידע בתא מסויים ומוחק אותו אורך החיים של אותו התא יורד ולבסוף הוא הופך לבלתי שמיש כך עד שביום מן הימים כל התאים מסיימים את אורך חייהם והכונן כולו יהפוך בלתי שמיש ובגלל זה עצם העובדה שהכונן גדול יותר בקיבולת שלו, יש לו יותר תאים "לשרוף" עד סוף חייו.

והוספה של צורב זה באמת שטויות אתה יכול לבקש טלפונית מעובדי החנות ומדובר סה"כ בתוספת של 80 ש"ח בערך...

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לTMS בשביל להזמין את המחשב ונאמר לי שאוכל להשיג מחשב טוב יותר באותו המחיר, זה המפרט שהוצע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/y8r5ejcm/1

האם זה שיפור לעומת המפרט שקיבלתי בהתחלה?

פורסם

אחי התקציב שנתת הוא עד 2500 הצעת המחיר שהם נתנו לך יקרה בערך ב- 1000 שקל יותר מהתקציב שהגדרת...

פורסם

איציק......

סבלנות, תסתכל כמו שצריך על המפרט.

פותח הדיון תגדיר את התוכנות ואופי השימוש במחשב.

נערך על-ידי none77

פורסם

אני לא רואה אתה יכול להסביר בבקשה?

פורסם

זה עם מערכת הפעלה ואופיס.

צודק.....אני צריך ליישם על עצמי מה שרשמתי, חשבתי שרשמת יקר ב1000 מההצעה שלך, ראיתי שרשמת ממה שהגדרת.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

זה בגלל שיש שם OFFICE וWINDOWS אחי, את אלה אני התכוונתי לקנות בניפרד, בלי התוכנות האלה המפרט עולה 2152 ש"ח

פורסם

תענה על מה ששאלתי, מעבד לשימוש משרדי זה לא כזה טריוויאלי.

פורסם
  • מחבר

התוכנות שיפעלו על המחשב זה בעיקר אלה OFFICE, ועוד כמה תוכנות של משרד חקירות.. אם אני ארשום לכם שמות לא מאמין שתכירו אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים