עבור לתוכן

המלצה למסך לעריכת תמונות וצפיה בסרטים - גודל 24" ומעלה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Rockstatement10, איזה מסך החליפו לך ל-U2515H?

פורסם
  • מחבר
יש לך גם U2715H.

ה-U2715H הוא באיכות ירודה/פחותה/נמוכה מה-U2713H, הן מבחינת טוחח הצבעים והן מבחינת אחידות התמונה, מה גם שנראה לי שהוא דורש כיול ע"מ למקסם את האיכות שלו בעוד ה-U2713H מגיע עם כיול לא רע כבר מהקופסא. בכלל נראה לי שדל מוציאים כ"כ הרבה דגמים כל שנה שזה נראה בבחינת תפסת מרובה לא תפסת.

פורסם

נכון, הU2715h הוא נחות יותר בגלל בעיות שונות שקשורות לאחידות המסך.

אני רוצה לציין שכדאי לך להדגיש שאתה מחפש מסך שהוא:

27 אינץ' ומעלה. רזולוציה של QHD ומעלה (האם 4K הוא אופציה? כרטיס מסך?)

10bit.

ושאר הנתונים שציינת.

IPS יהיה עדיף. אלא אם אתה מתעסק בצילום, ואז VA עם יחס ניגודי גבוה, בשביל שהצבעים יהיו יותר נאמנים למקור.

אני אציע לך להימנע ממסכים שיצאו מdell לאחרונה, עד היום. כל המסכים נבנו על בסיס תחרות השוק בין מחיר לאיכות.

פורסם
ה-U2715H הוא באיכות ירודה/פחותה/נמוכה מה-U2713H, הן מבחינת טוחח הצבעים והן מבחינת אחידות התמונה, מה גם שנראה לי שהוא דורש כיול ע"מ למקסם את האיכות שלו בעוד ה-U2713H מגיע עם כיול לא רע כבר מהקופסא. בכלל נראה לי שדל מוציאים כ"כ הרבה דגמים כל שנה שזה נראה בבחינת תפסת מרובה לא תפסת.

לגבי אחידות תמונה - זו בעיה שקיימת במרבית המסכים, וכמעט בכל המסכים של DELL, ומשתנה מיחידה ליחידה. אני לא סבור שהU2713H חף לחלוטין מהסיכוי לקבל מסך לא אחיד.

לגבי טווח צבעים - הU2713H אכן בעל טווח מורחב, אבל אתה ביקשת sRGB. למרות שיש לו אמולציית sRGB, לא בטוח שהטווח המורחב עדיף לך ממסך עם טווח צבעים רגיל (שיהיה זול יותר).

על הכיול של DELL מהקופסה לא הייתי סומך בכל מקרה. אך אל תבין אותי לא נכון - הU2713H מסך מעולה. השאלה היא האם יש לו מספיק יתרונות על הU2715H כדי להצדיק תוספת מחיר של כ1000 שקלים. אם המחיר לא מפריע לך - אני חושב שאתה יכול ללכת עליו בראש שקט.

אופציה נוספת היא הU2413, שמקביל לU2713H רק ב"24. חסכון של כ1000 שקלים על חשבון גודל ורזולוציה.

פורסם
Rockstatement10, איזה מסך החליפו לך ל-U2515H?

U2414H

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח אם היתה לי האפשרות להשוות את המסכים זה לצד זה, אך לצערי לא נתקלתי בחנויות שבהן יש יותר ממסך אחד או שניים לתצוגה, וגם אלו לרב מסכים יותר קטנים או LOW END. לדוגמא, באופיס דיפו ראיתי הכי הרבה מסכי תצוגה, אך רק אחד מהם בגודל 24".

מעבר לזה לרכוש 2 מסכים ולהשוות ביניהם, ולהחזיר את המסך שפחות מוצא חן בעיני לא אפשרי בארצנו.

פורסם
...

מעבר לזה לרכוש 2 מסכים ולהשוות ביניהם, ולהחזיר את המסך שפחות מוצא חן בעיני לא אפשרי בארצנו.

ובאיזו מדינה כן ניתן לרכוש שני מסכים ולהחזיר אחד מהם (בלי "טריקים" של להגיד שלא פתחת אחרי שכן פתחת, כי את זה אפשר לעשות גם בישראל)?

קח בחשבון שבסבירות גבוהה, במדינה הזו יש50% מהסטוק של הסוחרים במסכים שעברו כבר בבית של איזה לקוח...

פורסם
  • מחבר

E71, בארה"ב בנקל ניתן להשוות בין מסכים בחנות, ומעבר לזה ניתן בארה"ב להחזיר מוצר גם לאחר שנפתח. קוראים לזה OPENBOX והוא נמכר במחיר יותר זול.

וכמו שאמרתי, המצב הזה היה נמנע אם היתה חנות שבה יש מגוון של מסכים בתצוגה.

פורסם

להשוות בחנות ולקנות-להחזיר זה לא אותו דבר, תסכים איתי בבקשה...

ולגבי Open box, אתה בעצמך כותב שהם נמכרים במחיר נמוך יותר. מי לדעתך סופג את ההפרש?

ההחזרה אפשרית גם בארץ, אבל היא מיועדת למי שרוכש בתום לב ולא מרוצה מהרכישה...

זה רק בחנויות מסויימות, כמובן ותלוי במוכר.

פורסם
  • מחבר

להשוות בחנות ולקנות ולהחזיר זה לא אותו דבר, אך שניהם אפשריים בארה"ב. ה-OPENBOX נמכר במחיר של כ-10% פחות. ההפרש מגיע בד"כ מהקונה. הלוואי ואחד מ-2 המצבים היה קיים בארץ. לגבי OPEN BOX אני בשמחה הייתי קונה כזה מוצר. האחריות עליו היא בדיוק אותה אחריות שיש על מכשיר חדש, בניגוד למחודש, REFURBISHED, בו האחריות היא בת 90 יום.

תגיד לי אתה, איזה אפשרות יש לי בארץ לבדוק מסך מסויים (שלא לומר להשוות צד לצד מסך אחר, שזה בלתי אפשרי)? או שאני רואה אותו אצל חבר, או שהוא ממש במקרה עומד באיזה תצוגה (ואין לי מושג היכן אני יכול לראות אותו בתצוגה) או שאני הולך על עיוור וקונה על סמך המלצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים