עבור לתוכן

שדרוג מאולץ לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת כרטיס מסך מומלץ למערכת קיימת, היות והכרטיס הנוכחי שלי EVGA 560GTX TI נשרף אחרי עדכון תוכנה (כן כן, ולמיטב הבנתי וקריאה מרובה ברשת זה קרה לעוד מספר לא קטן של אנשים עם העדכון האחרון של Nvidia).

המפרט שברשותי:

לוח אם: z77x-d3h

ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w

מעבד: I5 3550

קירור מים למעבד: corsair H60

זכרונות: corsa geil 2x4GB 1600mhz

דיסק קשיח 1T WD

ושתי כונני SSD אחד 64GB ושני 120.

ברשותי גם מסך 144HZ של אסוס 24 אינצ'.

אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך של Nvidia (אני אנטי AMD וזאת למרות שאני יודע שהם ניחנים בכרטיסי מסך לא פחות טובים).

השימושים הם בעיקר למשחקים, המחשב מחובר באופן קבוע גם למסך מחשב וגם לטלויזיה 42 מעל.

אפשר שהמחיר יהיה נע בין 1000 חריגה של עד 500 ז"א אפשר שיהיה מצב שהכרטיס יעלה 1500.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

ב1129 יש לך GTX 960 4GB בסטארס PC.

הקפיצה הבאה זה 970. בערך 1500 באילת, ו1600, גם בסטארט PC

פורסם
  • מחבר
ב1129 יש לך GTX 960 4GB בסטארס PC.

הקפיצה הבאה זה 970. בערך 1500 באילת, ו1600, גם בסטארט PC

היי תודה על המענה.

יש לי דילמה קטנה לגבי איזה לקנות, 2G, או 4G?

היות ואני משחק משתמש בטלויזיה 42 אינצ', אני מניח ש-4G ייטיב? (רזולוציית 1080P)

או שלא יהיה הבדל משמעותי כלל?

פורסם

לא משמעותי, אבל אם אתה מתלבט בין 960 ל970 קח את ה970 הבדלי ביצועים ניכרים

פורסם

במשחקים של היום 4GB זה די MUST. ב1080P זה לא משנה אם זה 42, 66, 150 או 20. זו אותה רזולוציה בדיוק.

נסה לחפש גם 970 יד שנייה כחדש יכול להיות שתמצא בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב לשניכם, בסרטונים ביוטיוב ראיתי שהכרטיס מסך בגודלו הוא מסיבי (בהרבה מה560GTX שיש לי כרגע).

יש לי מארז של COOLMASTER basic CM690 II.

אני מפחד לקנות את הכרטיס ושאולי יהיה גדול מידי עבור הלוח אם שלי, ישנה דרך לוודא זאת?

שוב תודה רבה.

פורסם

יכנס בלי בעיה. גם 970 נכנס לשם.

תראה פה בתגובות:

פורסם
  • מחבר
יכנס בלי בעיה. גם 970 נכנס לשם.

תראה פה בתגובות:

תודה רבה אני אלך על ה-970.

היה לי את ה-EVGA ב-560gtx, אני ערכתי חיפוש קצרצר וב-970 לא נותנים ביקורות כ"כ מלהיבים על ה-EVGA.

יש אומרים שGIGABYTE הכי מרשימים, היות ואני לא מצליח להחליט מה דעתך בנושא?

אני באופן אישי הייתי ממש סגור על זה עד שראיתי תגובות של אנשים בחיפוש קצרצר ב-tom hardware.

הייתי סגור על הכרטיס הזה:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099

וזאת לאחר שעיינתי בזה:

http://www.evga.com/articles/00872/EVGA-GeForce-GTX-980-970/#2978

מה דעתך?

עריכה: או שללכת על Gigabyte או MSI או אחר?

פורסם

היה לי את הדגם של g1, גם הוא וגם msi טובים.. כל הדגמים עם הקירורים צד שלישי הם טובים, אין פער משמעותי אחלה כרטיס, תרגיש טוב מאוד את העלייה בביצועים

פורסם

לי יש 970 של EVGA והוא מעולה.

גרסת ה ACX 2.0 SC

אני ממש לא אוהב את החברות המצועצעות- MSI SAPPHIRE וכו. אבל אולי זה עניין אישי שלי.

הקירור של גיגה בייט טוב במידה ויש לך מארז גדול עם זרימת אוויר טובה יחסית, ואני לא חושב שזה המצב שלך.

(אלא אם כן תפתיע אותי ותגיד לי ששיפרת את מערכת הסירקולציה במארז).

במקרה הזה, הקירורים של EVGA או של ASUS עדיפים בהרבה. הם דורשים פחות זרימה אוויר ומתבססים על קירור סטאטי בצורה משמעותית יותר. הבעיה שהם משמעותית יותר יקרים. אם התקציב שלך קצת גמיש אז הייתי קונה אותם במקומך.

במידה ולא- כלומר החלטת ללכת על 970 אבל אתה כן קצת לחוץ כלכלית, אז אלו לדעתי העסקאות הכי טובות בארץ היום ל970 עם קירור טוב ושקט:

כרטיס מעולה עם קירור מצויין של חברה אמינה מאוד-

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3361

970 עם WF3 של גיגה בייט מסטארט PC (שלדעתי יש להם את השירות הכי טוב בארץ)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לשניכם, אני מאוד רגוע שהזמנתי עכשיו את ה-970 של ה-EVGA.

אני הזמנתי את הFTW.

פורסם

גרסה מעולה ושקטה. הסר דאגות מליבך.

פורסם

מה זה נשרף?

איזו תוכנה?

פורסם
  • מחבר
מה זה נשרף?

איזו תוכנה?

בדרך כלל אני לא מתלהב לעשות עידכונים, בטח שלא למכונה שעובדת מצויין, זה רק יכול להזיק.

מאיזה שהיא סיבה לא ברורה החלטתי לאשר עידכון של NVIDIA לכרטיס המסך גרסת 358.50 (להזכיר ברשותי EVGA 560gtx 1GB TI).

לאחר העדכון עד כמה שזכור לי לא נגעתי במחשב.

ביום למחרת, קראתי חדשות והפעלתי את ה-FIFA 16 זה העלה את ה-ORIGIN ואת ה-Launcher של ה-FIFA.

לאחר כמה שניות התבצע ריסטרט אוטומטי, אחרי שהלוגו של הווינדוס נעלם ולפני ה-חלון ה"ברוך הבא" הופיע לי מסך כחול עם מספר הודעה 0x116

ואם אני זוכר נכון קובץ nvlddmkm.sys שבעצם מונע ממני להכנס בכלל לווינדוס במצב נורמלי ולאחר כמה שניות שמופיע המסך הכחול וכל מיני פיקסלים משנים צבעים, ריסטרט אוטומטי שוב מתבצע.

אני לא זוכר אם לפני המסך הכחול התחילו לי פיקסלים ירוקים אבל בכל מקרה, כרגע, הפיסקלים מופיעים גם בביוס וגם לפני שהווינדוס בכלל עולה.

יש לי אפשרות לעלות ל-Safe mode (הכרטיס מסך מזוהה) ולעשות roll back ל-driver, זה יאפשר לי להכנס לווינדוס במצב נורמלי לאחר מכן, אבל הכרטיס מסך לא יזוהה.

ניסיתי הכל, בין אם החלפת כבלים, ניקוי בעדינות בחריץ של הכרטיס מסך, ואת הכרטיס מסך עצמו - לא עזר.

חשבתי שאולי הבעיה היא במסך עצמו, החלפתי מסך אך הבעיה עדיין קיימת במסך אחר (כשחיברתי מחשב נייד למסכים הם עבדו כשורה).

כשצילמתי תמונת מסך ושלחתי לחבר, הוא לא ראה את הבעיה בתמונה, אז צילמתי דרך המצלמה של הסמרטפון: (מתנצל מראש על האיכות)

http://postimg.org/image/ecm11123z/

חשוב לציין שלפני שביצעתי את העדכון הכרטיס עבד מצויין, אז אני מזהיר אתכם ואולי עדיף שתעלו איזושהי אזהרה בפורום, הבעיה הזאת נפוצה לכל מי שיש כרטיסי מסך ישנים.

אני העלאתי גם פוסט לגבי המצב בפורום של NVIDIA, מסתבר שזה לא קרה רק לי, לרבים נוספים אחרים.

עושה רושם שהכרטיס נשרף.

שורה תחתונה, אני לא יכול להאשים אף אחד חוץ מעצמי.

פורסם

זה בעצם התקנת דרייבר חדש? מוזר שזה קרה.. אבל בהתחשב בזה שזה חומרה ישנה אין לדעת באמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים