עבור לתוכן

יצירת IMAGE של ווינדוס 10 עם תוכנות

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מעוניין ליצור IMG של ווינדוס 10 שיתקין ביחד עם ההתקנה מספר מסויים של תוכנות שאני יקבע

או לחלופין אם ישנה איזושהי דרך להתקין את כל התוכנות שאני בוחר בבת אחת בלי להתחיל להריץ כל אחת בנפרד (זה משגע אחרי התקנות חוזרות)

אני מכיר את האופציה של ACRONIS TRUE IMAGE אבל את זה אני אעשה אחרי שהכל כבר יהיה חלק

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

ממש לא מבין מה השאלה שלך.

תתקין כל מה שנחוץ לך ואז תיקח אימאג עם אקרוניס

פורסם
  • מחבר

אז אני אסביר יותר טוב

יש איימגיים של התקנות , נגיד מותאם ספיציפית למחשב עם חומרה מסוימת (לדוגמא של חברת DELL למקט מסויים שלה)

רציתי לדעת איך אפשר ליצור כזה דבר

או (או בנוסף)

ליצור רשימת התקנות של תוכנות בלחיצה אחת

פורסם

לי אתה לא מובן.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

וואלה?

מוזר

אני ינסה שוב פעם:

אופציה א': ווינדוס לא משנה איזה גירסה. שמתקין ביחד עם המערכת הפעלה עוד תוכנות ודרייברים אשר הוכנסו מראש להתקנה של המערכת הפעלה (אני יוצר את הIMG של ההתקנה מקובץ IMG של ווינדוס שלי ומוסיף לו את התוכנות שאני רוצה).

אופציה ב': חבילת התקנה/קובץ BATCH , לא משנה איך תקרא לזה שמריץ התקנות של מספר תוכנות אשר אני אבחר מראש, בלי צורך לעבור אחד אחד על ההתקנות של כולם.

פורסם
לי אתה לא מובן.

הוא רוצה ליצור התקנת "תבנית" כמו שעושים בשחזור של מחשבי מותג.

משהו סטייל התקנה > קנפוג + תוכנות > sysprep > יצירת install.wim מותאם אישית עם dism > יצירת קובץ תשובות ב Image Manager > יצירת קובץ Diskprep לפי הצורך ואז לארוז את הכל בדיסק התקנה מותאם אישית.

פורסם
  • מחבר

^בדיוק

ואיך עושים את זה?

פורסם

חחחח זה הסבר ארוך מאוד.

תיקח כל שלב שכתבתי ומה שלא מובן תגגל לך את המינוח.

כשתתקע בשלב מסוים תשאל פה וננסה להציע עזרה בפתרון הבעיה.

פורסם
חחחח זה הסבר ארוך מאוד.

תיקח כל שלב שכתבתי ומה שלא מובן תגגל לך את המינוח.

כשתתקע בשלב מסוים תשאל פה וננסה להציע עזרה בפתרון הבעיה.

אבל אתה מטעה את הבנאדם ואז הוא סתם יתבלבל בחיפוש בגוגל.

Sysprep מתחילים עוד בסוף התקנת מערכת ההפעלה. לאחר שהמערכת עולה אחרי אתחול ומופיעה ההודעה עם אופציית ה-generalize, אז מתחילים להתקין תוכנות ואז לוחצים generalize, הולכים לmini windows או למערכת הפעלה אחרת, ואז עם imagex יוצרים קובץ wim מתוך ה-partition של מערכת ההפעלה שהכנת.

אם כבר, זה הסבר הרבה יותר הגיוני ומובן ממה שרשמת.

פותח הדיון, אם אתה צריך עזרה כלשהי, תרשום. רמז: חפש בגוגל על sysprep.

פורסם

יותר לא משתמשים בimagex, היא הוחלפה בdism.

פורסם

תוכל לדעתי למצוא המון מידע בפורום mydigitallife

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים