עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ושוב פיגוע דקירה

Featured Replies

פורסם
וכאן הביזיון שצריך לחשוש מהרשעת מחבלים ברצח.

הפוך גוטה

חוששים שלא יצליחו להרשיע אותם ברצח

• תגובות 151
  • צפיות 18.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה ?. אם זה כאן בישראל, אז מה הבעיה ?.

תענה על השאלות .

אגב, התחזיות הזהויות שלי קורות. אתה פשוט מדחיק אותן.

במשפחות שכלי יריה לא מוחזק כראוי, הילד משחק בו ופוגע באנשים (היו מקרים כאלה בחו"ל. היו גם מקרים כאלה בארץ, בבתים של אנשי כוחות הבטחון).

נשק זולג מצה"ל באופן קבוע לעבריינים. פחות בשנים האחרונות, כי יש על זה הרבה לחץ.

שימוש לא ראוי - ברור שיש.

חטיפות נשק היו הרבה כאלה בזמן האחרון.

פורסם
הפוך גוטה

חוששים שלא יצליחו להרשיע אותם ברצח

זו כוונתי.

SE - אתה יכול להמשיך עם נבואות הזעם שלך עד מחר. בפועל אחוז המקרים שאתה מתאר הוא אפסי ביחס לכמות הנשקים. אגב, אל תדאג לעבריינים - הם משיגים נשק לבד בלי בעיה. למה אתה לא מרים קול זעקה על כל הנשק הלא חוקי שמסתובב במדינה?

פורסם

שאלת אותי על הנשק הלא-חוקי ?.

אני חושב שצריך לגייס חטיבה, לעבור בית-בית ולקחת אותו. או בקיצור : לעשות מאמצים גדולים לאסוף אותו.

אגב, אין לי בעיה אם אזרח ישלם עשרות אלפי שקלים , יעבור קורס של שבועיים לכל הפחות, ירכוש כספת לאחזקת הנשק , ציוד ייעודי לנשיאה וישלם ביטוח עליו.

כמה אזרחים אתה מכיר שיעברו את כל זה, עבור הזכות לשאת גלוק ?.

נערך על-ידי Second Edition

פורסם

המטרה היא להכשיר אזרחים שידעו איך לירות באקדח ויהיו מודעים למגבלותיהם. הויכוח הזה עקר - כבר שנים שאזרחים נושאים נשק והנבואות שלך לא מתממשות. אחוז השימוש הלא ראוי בנשק\תאונות הוא אפסי. אגב, רוב האחוז הקטן הזה הוא בכלל של מאבטחים עם רישיון ארגוני ולא אזרחים. אולי כדאי גם לבטל את המאבטחים?

פורסם

SE פשוט לא מודע לכמה אנשים יש בארץ עם רובה (חיילים, אלפים) מאבטחים (מאות אם לא אלפים) וכמה תאונות (קרוב לאפס) יש

פורסם

הבעיה היא שכולם מוכשרים.

אגב, בשנים האחרונות יש התמעטות של מספר כלי הנשק ברחוב.

לא כל גובניק יוצא הביתה עם נשק.

חלק נכבד מהמאבטחים משאיר אותו בעבודה, אני מקווה.

אגב,

עוד פעם אני אגיד : כל האנשים הללו הם אנשים שעברו הכשרה כזו או אחרת ואתה מתעלם מזה.

פורסם

בפעם האלף - אתה מוכן להביא נתונים שתומכים בך? עדיין לא ענית על שאלת המאבטחים.

פורסם

מאבטחים עוברים הכשרה. מאבטחים הולכים עם ציוד ייעודי עליהם.

בקשר להחמרה בצה"ל. פה. נניח שקראת חלק מזה.

דיון של חרשים. פרשתי.

פורסם

מאבטחים? הכשרה? אין לך שמץ של מושג מה קורה בשטח.

פורסם

אגב מאבטחים עם הכשרה, הנה אנקדוטה מעניינת משהו- עובד איתי בחור מוסלמי דתי, זקן והכל. הבנאדם מוסלמי די אדוק אבל יחד עם זאת סובלני ועם ראש פתוח, אישית אני סומך על האמינות שלו. לפני כמה ימים הוא סיפר לי שכשהוא הלך לתומו, עטוי גלביה, מול בית המשפט המחוזי בחיפה, המאבטח הצופה-סורק בתחילה היה עם הצד אליו אבל איך שזיהה אותו מיד שם יד על האקדח והוריד אותה לאחר כמה שניות. זה אומר שהמאבטח כנראה נלחץ ואז התעשת. כל מי שמכיר נוהל שימוש בנשק יודע שלשים יד על האקדח זה איום בנשק לכל דבר וענייין, אם מאבטח *בית-משפט* שבר נוהל בסיטאציה כזו אני חושב שזה עניין של זמן עד שאיזה אזרח עם פתיל קצר ונצרה משוחררת ימשיך עם זה מעבר ללשים יד על הנשק.

פורסם
יש לי הפתעה בשבילך - לחימה היא תמיד מבולגנת. בטח ובטח כאשר מדובר בסביבה אזרחית. אדם צריך לדעת מה כושרו ומגבלותיו ולא לעבור אותם, זה הכל. למנוע הוצאת רישיון נשק מסודרת במדינה כמו שלנו זה חוסר אחריות.

אתה רוצה לחלק לעדר ישראלים היסטרים כלי נשק? אתה אמיתי?

נערך על-ידי lev-27

פורסם

.

נערך על-ידי IlyaN

פורסם
מאז שסבי "חזר בשאלה" (אז המושג הזה עוד לא היה קיים, כמובן) בגיל 17, אף אחד מבני משפחתי לא האמין בשום דת, כמו רובם המוחלט של תושבי ברה"מ דאז. על כן, לא השתייכנו לשום דת. אכן, החזקנו באזרחות של ברית המועצות. היום יש ערבים שמחזיקים באזרחות שוודית, בעודם מרגישים בדיוק אפס שייכות לחברה השבדית. האם הם שוודים?

חוסר אמונה לא מבטל את השייכות לדת היהודית לא מבחינה ההלכה ולא מבחינת חוק השבות. לאחר התמוטטות ברית המועצות עשיתם עלייה וקיבלתם אזרחות ישראלית על סמך שורשים יהודים. אם לא הייתם יהודים היית מקבל אזרחות של רוסיה.

ערבים מבוגרים אולי לא מרגישים שייכות לחברה השוודית, אבל הילדים כן ירגישו שייכות. בדיוק כמו שרוסים מבוגרים לא מרגישים שייכות לחברה הישראלית, אבל הילדים שלהם יהיו צברים לכל דבר.

אתה ממשיך להתחמק מסוגיית האזרחות של הפלסטינים. איך אתה מציע לנטרל את פצצת הזמן הפלסטינית? בבקשה אל תגיד טרנספר... יש גבול לכמה בן אדם מסוגל להיות מנותק מהמציאות.

נערך על-ידי lev-27

פורסם

^אתה באמת טוען שמוסלמים צעירים באירופה מרגישים שייכות לחברה האירופאית, הערכים שלה והדמוקרטיה שבה?

האם אתה יודע מדוע המוסלמים מהגרים לכל העולם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.