עבור לתוכן

איך להפוך hot box של הוט למודם בלבד ולקנפג ראוטר של tplink ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

רכשתי את ה archer c8 של tplink , אתמול העברתי את הHOT BOX של הוט ל bridge mode , חיברתי את היציאה מס'1 של המודם לכניסת ה "internet" של הנתב , קינפגתי אותו כ LT2P , בכתובת ה domain הזנתי cable.netvision.net.il הכנסתי שם משתמש וסיסמא .

הנתב לא מצליח להתחבר לאינטרנט , מה עשיתי לא נכון?

תודה

פורסם

היה מוגדר L2TP בהוטבוקס?

פורסם
  • מחבר
היה מוגדר L2TP בהוטבוקס?

לא

בהוט בוקס מוגדר DHCP

אבל אין אפשרות כזו בנתב

פורסם

אני חושב שבנתב זה אמור להיות מוגדר בתור Dynamic IP.

פורסם

אני די בטוח שזה משהו שהוט עושים לך מרחוק וללא תשלום.

כשנדפק לי הראוטר הרמתי טלפון להוט ותוך שלוש דקות ההוטבוקס הפך ממודם לראוטר.

פורסם

תתקשר להוט.

זה שירות שהוא בתשלום ובד"כ חלק מחבילת טריפל וכולי. עדיף שהם יגדירו לך שלא יווצר מצב שאתה משלם על שירות שאתה לא משתמש.

פורסם

אתה לא צריך שום שירות מהוט ולא לשלם להם סתם.

מה מהירות החיבור שלך להוט?

בכל מהירות מעל 30 מגה החיבור הינו ללא חייגן, ולכן לא צריך להגדיר חייגן .LT2P

פורסם
  • מחבר
אתה לא צריך שום שירות מהוט ולא לשלם להם סתם.

מה מהירות החיבור שלך להוט?

בכל מהירות מעל 30 מגה החיבור הינו ללא חייגן, ולכן לא צריך להגדיר חייגן .LT2P

100 מגה

אז פשוט להעביר למצב bridge ובנתב לקנפג dynamic IP?

פורסם

ושוב אני אסביר.

הוט גובים דמי מנוי על שירות הנתב, אפילו אם תעקוף אותו ידנית אם זה מוגדר במערכת של הוט הם ימשיכו לגבות תשלום.

לכן מתקשרים ו5 דקות לאחר מכן זה מסודר.

פורסם

יש כולה שתי אפשרויות - או שהוא משלם על ההוטבוקס כראוטר ואז יקחו לו פחות כסף או שהוא לא משלם ואז לא יהיה שינוי בתשלום.

לא מבין למה להסתבך בכח.

עריכה: Googleness הקדים אותי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא מחייבים אותי על הנתב עצמו.

שאלה , אני אמור לחבר את יציאה 1 של המודם של הוט ל כניסת internet בנתב כן?

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצטער על ההקפצה אני פשוט אחרי מלא נסיונות.

כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם של הוט עכשיו אני מקבל IP ויש אינטרנט , כשאני מחבר אותו לנתב ובוחר ב dynamicIp אין לי אינטרנט וזה מראה לי שה WAN IP הוא 0.0.0.0

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה

פורסם

יש לך פורט בנתב בצבע כחול תחבר את ההוטבוקס לשם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עליתי על הטעות שלי , ארשום פה למקרה שמישהו גם יתקל באותו תרחיש.

אז מה שצריך זה להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד , לא צריך בשביל זה שום שירות ושום נציג (אחרי שיחה איתם הם גם ככה לא מבינים כלום מעצמם) , מתחברים להוטבוקס ועושים apply bridge only mode.

לאחר מכן , כאמור לחבר את הנתב למודם (לחבר את ה WAN או internet כמו שהוא נקרא בנתב) ולבחור ב dynamic IP .

הקטע החשוב פה זה לעשות clone mac address, כי כפי שנאמר פה החיבור הוא ללא חייגן והוא משויך ל כתובת MAC ספציפית .

מעבר לזה עוד טיפ אחרון , אם אתם רוצים במקרה להפוך בחזרה את המודם למצב נתב לא צריך להתקשר לשירות ולא כלום (הנציג שדיברתי איתו גם לא ידע את זה) , אפשר פשוט ללחוץ על כפתור ה reset למשך 10 שניות והמודם חוזר למצב נתב אבל עם factory defaults .

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

רק הבהרה קטנה.

כאשר מכל סיבה שהיא ההוטבוקס מבצע ריסט (וזה יכול לקרות אחת לכמה חודשים), כאשר הוא עולה בחזרה הוא מתחבר לשרתים של הוט ומקבל מהם את הקונפיגורציה שמוגדרת שם.

כך שאם אצל הוט הוא מוגדר כראוטר, הוא יחזור להיות ראוטר, ואם הוא מוגדר כמודם, הוא יחזור להיות מודם.

לכן הדרך הנכונה זה לבצע את השינויים דרך הוט כדי למנוע תקלות בהמשך, כי לעקוף את ההגדרות זה רק מעקף אבל זה לא פתרון נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים