עבור לתוכן

דרישות המערכת הרשמיות ל-Star Wars Battlefront עלולות להפיל אתכם מהכיסא

Featured Replies

פורסם

ניתן להוריד את הביטא כבר עכשיו מOrigin

• תגובות 116
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אף אחד לא מכריח אף אחד לשדרג. אפשר להשתמש גם היום ב-5850 שיצא לפני 5 שנים ודברים יראו כמו שהם נראו בסטנדרט של 2010.

מי שרוצה יותר פרטים שישדרג

אם מתייחסים לדרישות המינימום של החברה המפתחת, אזי אין לי מה לחפש עם ה 6850 שלי.

אז אתה אומר שבעצם אין להתייחס לדרישות המינימום ?

מי יערוב לי שהמשחק אכן ירוץ ?

אני יכול לבדוק על הדמו, אך זה לא בהכרח ישליך על הגרסה הסופית...

פורסם

The comparison video is very interesting rroonnii, it seems that PS4 presents about same graphics as the PC on ultra, only the PC has slightly more detailed tessellation at distance and much less blurry DOF, which is good because DOF and motion blur are nauseating... other than that, even textures look on par in level of their detail, impressive...

פורסם

מתי יהיה ניתן להתחיל לשחק בבטא? מחר בשעה 17:00 שלנו?

מתי היא אמורה להסתיים?

פורסם

החל ממחר ב 17:00. הבטא מסתיימת ב 12 לאוקטובר. :silly:

פורסם
The comparison video is very interesting rroonnii, it seems that PS4 presents about same graphics as the PC on ultra, only the PC has slightly more detailed tessellation at distance and much less blurry DOF, which is good because DOF and motion blur are nauseating... other than that, even textures look on par in level of their detail, impressive...

ע"פ DigitalFoundry ב-PS4 מדובר ברז' 900p, ה-fps בין 50 ל-60, על הגדרות שפחות או יותר מקבילות ל-"High" ב-PC.

לביצועי PC ברזולציות נפוצות, הגדרות Ultra, ראו בנצ'מרק של Guru3D.

index.php?ct=articles&action=file&id=19005

פורסם

הביצועים ממש כמו BF4 . וה290X עובר משמעותית את ה970 .

פורסם

מקווה שהביצועים ישתפרו בצד הירוק עם עוד עדכון GAME READY של אנוידיה לדרייברים. אולי לא.

פורסם

אין סיבה שלא ישתפר. הצוות באנוידיה בדרך כלל כן יודע מה הוא עושה.

פורסם

יש לי הרגשה שהתוצאות הראשוניות היו נראות קצת אחרת עם MSAA... אולי יותר בכיוון של BF4 מבחינת הפרשי ביצועים בין המתחרות.

הבעיה היא שכרגע המשחק לא תומך ב-MSAA (הם עושים צחוק?), משמע הבדיקות של Guru3D משתמשות ב-FXAA.

לא לחינם הביצועים גבוהים באופן כללי, עם כל הכבוד לאופטימיזיות...

פורסם

יכול להיות שהגיעו ימות המשיח וניראה פורט שלישי ברצף (MAD MAX, MGS) "תקין" לPC? :cheesy:

פורסם

זה בלי

MSAA כפי שציינו פה . עכשיו זה יותר מובן . לשחק בלי MSAA ? גם עם, כרטיסי נוודיה מציגים תצוגה ירודה של MSAA וצללית

מרצדת

.. וזאת החברה בשוק שמובילה בהרבה מ AMD ..ועדיין AMD הכרטיסים שלה מציגים תצוגה יותר מרשימה מצד ה- AA .

פורסם

Yes i was aware of the resolution differences between the 1080p on PC and 900p on the PS4, granted the PC has superior hardware as we all know so we can expect higher frame rates as long as its a decent port.

Though i have to be honest when it comes to image quality even though claimed that the PS4 equals PC on High settings, aside from overuse of DOF and lower tessellation over distance, i do not see any real difference in image quality, still image that is, that's just me though.

Regardless the PC version looks much more to my taste with the less intensive DOF any day.

Now all we need is to hope for dedicated servers? if i encounter matchmaking shenanigans i will just have to cancel the pre-order sadly.

פורסם

אנוידיה שיחררה היום בצהריים עידכון שתומך בבטא של באטלפרונט

[ATTACH=CONFIG]9709[/ATTACH]

פורסם

סליחה על הבורות.. זה משחק fps טיפוסי עם קרבות של ספינות חלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים