עבור לתוכן

מה צריך בשביל להפעיל 4 צגים?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות.

אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך?

שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?

פורסם

אתה צריך לחבר לכרטיס מסך כאשר לפחות שתי מסכים יחוברו עם חיבור DISPLAY PORT.

לגבי חיבור לכרטיס שתיים וללוח שתיים אתה צריך לאפשר בBIOS שהמחשב יעלה גם את שתי המאיצים הגרפיים. ז"א PCI-E+INTEGRATED( לא ניסיתי אף פעם האמת).

פורסם
  • מחבר
אתה צריך לחבר לכרטיס מסך כאשר לפחות שתי מסכים יחוברו עם חיבור DISPLAY PORT.

לגבי חיבור לכרטיס שתיים וללוח שתיים אתה צריך לאפשר בBIOS שהמחשב יעלה גם את שתי המאיצים הגרפיים. ז"א PCI-E+INTEGRATED( לא ניסיתי אף פעם האמת).

יש אפשרות לחבר עם DVI וHDMI מהלוח-אם ובדיוק אותו הדבר לגבי הכרטיס מסך או שזה מחייב DISPLAY PORT?

מה בנוגע לAMD או NVIDIA? אם איזה חברה יותר נוח לעבוד בריבוי מסכים?

שאלה נוספת, יש לוח-אם שהוא מומלץ לכך או שכל לוח-אם בעל 2 יציאות וידאו דיגיטליות יעשה את העבודה?

פורסם

הרבה לוחות עם חיבור DVI ו-HDMI לא יכולים להפעיל את שניהם במקביל.

אולי תוכל לחבר מסך אחד ללוח ועוד 3 לכרטיס המסך.

יש גם כרטיסים שתומכים ב-4 מסכים בעצמם.

בכרטיסים של AMD צריך לחבר מסך אחד לפחות עם DIPLAYPORT.

ב-NVIDIA אני לא בטוח שצריך.

בכל מקרה צריך לבדוק בכרטיס הספציפי שאתה קונה כמה חיבורים פיזיים יש לו.

פורסם

אני לא מומחה בזה אבל בחיבורי ה HDMI ו הDVI של הכרטיס מסך אתה לא יכול להשתמש בשלושה "רגילים"נניח שתי HDMI ו DVI אחד.

ממה שאנ ייודע החיבורים האלה מסתמכים על אותו ערוץ שידור מהכרטיס ויכולים לחבר רק שתיים לא?

יכול להיות זה רק ב NVIDIA ככה. סתם חושב בקול רם...

פורסם

ככל שידוע לי, כרטיסי NVIDIA החדשים (סדרה 600 ומעלה) יודעים להפעיל עד 4 צגים בלי שום מגבלות על סוג החיבור, מלבד, מן הסתם, מה שנובע מהיציאות הזמינות על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

חברים בבקשה עזרו לי בכדי שאקנה את המחשב ואוכל להפעיל אותו כמו שהסברתי. אני באילת כרגע ואני רוצה לקנות בצורה הכי משתלמת וחכמה. בבקשה, תגיבו ועזרו לי להבין מה אני צריך לקנות

פורסם

אז כנס לחנות ותבקש כרטיס עם חיבור ל-4 צגים.

לאילו צגים אתה צריך לחבר את המחשב?

פורסם
  • מחבר
אז כנס לחנות ותבקש כרטיס עם חיבור ל-4 צגים.

לאילו צגים אתה צריך לחבר את המחשב?

אני לא יודע אם אני בכלל רוצה כרטיס מסך עם חיבור ל4 צגים כי אולי יש פיתרון זול יותר בעזרת היציאות מהלוח-אם.

הצגים זה מסכי מחשב בעלי חיבור dvi וhdmi

פורסם

אני לא ניסיתי אף פעם לחבר חלק למובנה וחלק לכרטיס מסך. אני לא רואה סיבה שתהיה בעיה אבל תשאל מישהו שעשה את זה...

פורסם

הייתי אצל חבר שחיבר בטעות את ה-DVI ללוח במקום לכרטיס 960 וזה עבד גם בחיבור ללוח.

כך שיש לוחות שבהם הכרטיס המובנה של אינטל נשרא פעיל למרות שמחברים PCIE.

פורסם

בכל הלוחות העדכניים של אינטל אפשר לחבר במקביל גם לכרטיס המובנה וגם לכרטיס מסך נפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים