עבור לתוכן

סרטים איטיים בחיבור אלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק)

מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ?

תודה

פורסם

הפתרון הכי טריוויאלי - להתחבר באמצעות כבל רשת ולא בחיבור אלחוטי.

פורסם

תנסה לחבר כבל ישירות למחשב הזה או לצפות באותו סרט כאשר הוא יושב על ההארד דיסק. האם זה רץ מעולה בלי תקיעות?

פורסם
  • מחבר

אכן,כשהסרט נמצא על המחשב הוא עובד חלק משמע הבעיה בחיבור השאלה מה קרה פתאום,כי עד עכשיו זה עבד חלק ולא התקנתי איזה משהו חדש

פורסם
אכן,כשהסרט נמצא על המחשב הוא עובד חלק משמע הבעיה בחיבור השאלה מה קרה פתאום,כי עד עכשיו זה עבד חלק ולא התקנתי איזה משהו חדש

אוקיי אז לפי מה שאתה אומר, המחשב מריץ מבחינת יכולת ביצועית שזה מעולה, אבל בחיבור wifi לא. אז ככה: תוכנות הורדה או שיתוף קבצים כמו ביטורנט utorrent כאלו ואחרות מנצלות הרבה משאבים וחונקות את האינטרנט גם שהן לא מורידות דבר אז דבר ראשון תוודא שהתוכנה הזו אם יש - סגורה גם מהשורה שליד השעון של המחשב.

תבדוק אפילו בתהליכים במנהל משימות שהיא לא רצה. וגם אני רוצה בכל מקרה שתפתח מנהל המשימות> תסמן "הצג תהליכים מכל המשתמשים"> ותצלם לי תמונה שמראה את כל התהליכים במחשב שרצות עכשיו (אפילו תגדיל את החלון מספיק שיראה את הכל) אני רוצה לבדוק את זה.

כמובן אם לא אמרתי קודם אז עכשיו אגיד לסגור תוכנות שאתה לא צריך באותו רגע.

יכול להיות שהאינטנרט לא מחזיק טוב עם הרבה מכשירים אז ככה אם יש טאבלט סמארט פון אז תוריד אותם מהאלחוטי של הבית, ומחשבים ניידים שאתה לא משתמש תוודא שגם הם לא מחוברים לאינטרנט האלחוטי.

אז אחרי שבדקת שbittorent (אם יש) סגורה, אחרי שסגרת תוכנות מיותרות לרגע זה, ואחרי שצילמת לי כמו שביקשתי את התהליכים - תנסה להריץ הרצה חלקה של הסרט מאלחוטי. את אותו אחד.

פורסם
  • מחבר

הוא מריץ טוב אולי פה ושם יש קצת לאגים אבל לא משמעותי בטח שלא כפי שהוצג שזה תקיעה של חצי דקה והלאה,מה שיש לו לפעמים זה כזה קטע שאולי כל המסך פתאום אפור ואז שהדמויות זזות זה חוזר לעצמו זהו.

תוכנות שיתוף אין בכל רשת המחשבים הזו רק בתוך מכונה וירטואלית וגם בה התוכנה סגורה וגם המכונה עצמה לא פועלת

הנה התהליכים

http://jpg.co.il/view/56104e866004c.jpg/

http://jpg.co.il/view/56104e866a3f0.jpg/

http://jpg.co.il/view/56104e866fd1e.jpg/

חוץ מזה לא מחובר שום מכשיר או מחשב אחר

והסט עדיין סורר

פורסם

כמה שאלות: malaware bytes זה אצלך בגרסא החינמית או שקנית אותה או שפרצת אותה?

הסרט שצפית בחיבור אלחוטי, הוא צפייה ישירה נכון? האם זה אותו מקור שממנו הורדת את הסרט לדיסק הקשיח?

כמה ram יש לך? זיכרון RAM אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

יש לו סריאל חוקי,הסרט נמצא במחשב אחד והוא לא צפיה ישירה,אותו הסרט הועבר ע'י דיסק און קי למחשב השני.

יש במחשב אחד 16 גיגה ראם ובשני 4

פורסם

אז הסרט נמצא במחשב אחד ואתה צופה בו במחשב השני דרך הרשת.

ממה שהבנתי, זה עבד תקין עד עכשיו והתקלה הופיעה פתאום.

תנסה להחליף ערוצים. יכול להיות ששכן החליף ראוטר ומשתמש באותו ערוץ.

פורסם
  • מחבר

זה כרגע על ערוץ אוטומטי,אז להחליף ערוץ בראוטר לקבוע ובכרטיס האלחוטי אני גם צריך לשנות משהו?

דבר שני אני לא חושב שמשהו הוחלף אצל השכנים (אני פשוט מכיר) אבל אנסה

פורסם

לא הבנתי. איזה מחשב נמצא הסרט וכמה זיכרון יש לו 4 או 16 והם הוא רץ במחשב הזה בצורה תקינה?

בוא פשוט תגיד לי מה הדגמים של המחשבים שאתה משתמש ותגיד לי גם את הפרטים שלהם כמו מערכת הפעלה זיכרון מעבד כרטיס מסך ותציין באיזה מהם נמצא הסרט ואיזה אתה צופה באלחוט.

ובמחשב שאתה צופה באלחוט תספר איך אם זה קישור לאתר מסויים או שזה משהו אחר.

ככה אני אדע שמות ותכונות וזה יהיה יותר פשוט להבין.

נערך על-ידי tk_mc

פורסם
  • מחבר

מחשב שבו נמצא הסרט:

i7-4790k

16 ראם,ssd250 סמסונג וזה המערכת הפעלה גם 8.1 , 2.5 TB , geforce 970, לוח אסוס meximus vii ranger ,

פה זה רץ בסדר גמור והמחשב הזה מחובר ישירות לראוטר

מחשב שני שהוא מחובר אלחוטית:

kingstone ssd 250 ששם המערכת

4 gb ram

1.5 TB

לוח של אינטל tom cove h55 אם אני זוכר

מערכת 8.1

מעבד i3-530

וזה מחובר אלחוטית,שהסרט עליו ע'י כך שהעתקתי זה עובד בסדר,ברשת בין שני המחשבים (תיקיה משותפת) זה נתקע.

פורסם

במחשב החלש תסגור את התוכנות:

- maleaware bytes

-תוכנת האנטי וירוס

תכנס להגדרות תצוגה ותשנה את הtheme שלך לwindows classic שזה ייראה כמו ווינדוס ישן (פחות אפקטים - יותר מהירות)

תעביר ערוץ באלחוטי לאחד שהוא פנוי - 11 או 6 ובנוסף תגדיל מ20 MHZ ל40 MHZ אם אתה רואה את ההגדרה שלו בתוך הנתב.

תעדכן אותי

פורסם
  • מחבר

את ההגדרה מ20-40 לא מצאתי,את השאר שיניתי,

מה קשור האנטי וירוס והmaleaware bytes?זה נכון שהם יושבים על הרשת אבל אני לא חושב שהם יפריעו לתנועה ברשת,אני עכשיו בודק

פורסם

יש תוכנות אנטי וירוס שיש להן פיירוול וכל מיני תכונות הגנה וזה יכול לגרום להפרעות ותקיעות למינהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים