עבור לתוכן

מחיריהם של מכשירי ה-Nexus החדשים נחשפים

Featured Replies

• תגובות 80
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"כפועל יוצא"? מה הקשר?

פורסם

ממתי 500-600 דולר לנקסוס זה "בלבד"? מאכילים אתכם חרא ואתם אומרים תודה....

בהפרש זניח לחלוטין מ-500 דולר אפשר לקנות את מכשירי הפרימיום של היצרניות הגדולות (S6/G4/Z5) ורק חנונים-טורבו יעדיפו את הנקסוסים אפילו במחיר הזה רק בגלל "העדכונים המהירים יותר".

פורסם

אני מאוהב אוהב את הנקסוסים... אבל מחירים לא משהו.

פורסם

אכזבה. חשבתי שיהיה תחליף לנקסוס 5 שלי.

פורסם

מה הבעיה בנקסוס 5 שאתה צריך להחליף אותו?

אין טעם ברזולוציה טובה יותר לכזה מסך קטן,הסוללה בסדר גמור,הביצועים מעולים,הוא מקבל עדיין עדכונים,אין קפיצת מדרגה בתחום החומרה.

פורסם

אני מניח שהוא רוצה להתקדם לשנת 2015 ולפתוח את הטלפון באמצעות טביעת אצבע במקום הקשת קוד מעצבן.

גם המצלמה של הנקסוסים אף פעם לא היתה ממש נקודה חזקה..

פורסם

רוצה אבל לא בטוח שבא לי להוציא 400 דולר על מצלמה טובה יותר, וסורק אצבע (מעניין עד כמה טוב הוא עובד בכלל).

פורסם

כמו ההשקה של אייפון החודש . אין פה ממש חידוש. מירוץ אחר מעבד מהיר יותר כבר חסר משמעות .קורא טב"א לא עובד טוב עם מגן מסך .

פורסם

מה הקשר בין מגן מסך לקורא טביעת אצבע?

אתה מתכוון מגן ל*מכשיר*? מאיפה אתה יודע אם זה עובד טוב או לא במכשיר שהושק לפני חצי שעה?

פורסם

נחכה שיהיו ביקורות למצלמה, יהיה לי קשה לחזור לנקסוס אחרי המצלמה בגלקסי s6

פורסם
מה הבעיה בנקסוס 5 שאתה צריך להחליף אותו?

אין טעם ברזולוציה טובה יותר לכזה מסך קטן,הסוללה בסדר גמור,הביצועים מעולים,הוא מקבל עדיין עדכונים,אין קפיצת מדרגה בתחום החומרה.

הנקסוס 5 עדיין מכשיר מעולה אבל אני גם רוצה להתקדם למכשיר עם מצלמה טובה יותר ומסך גדול יותר.

אני מניח שהוא רוצה להתקדם לשנת 2015 ולפתוח את הטלפון באמצעות טביעת אצבע במקום הקשת קוד מעצבן.

גם המצלמה של הנקסוסים אף פעם לא היתה ממש נקודה חזקה..

בדיוק.

פורסם

מצלמה טובה יותר-לא הייתי בונה על זה,בכל זאת זה נקסוס.

מסך גדול יותר- אתה לא תרגיש בכלל את ה0.2 אינצ'ים האלו.

קורא טביעות אצבע-באמת תקנו טלפון חדש בשביל הגימיק הזה? ועוד בנקסוס כשהמיקום שלו גרוע?

פורסם

קורא טביעות טביעות זה אחלה דבר, הרבה יותר נח מכל שיטה אחרת.

פורסם

בסדר,אני לא אומר שלא,אבל לקנות מכשיר חדש בשביל גימיק כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים