עבור לתוכן

המלצה למחשב גיימינג וגרפיקה 7K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטאל וואר וכו'.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני פחות מבין בזה בשביל לתת תשובה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש לי של המחשב הישן, אבל כן הייתי רוצה עכבר ומקלדת טובים ונוחים, כמו גם אוזניות לגיימינג.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, כונן דיסקים ורמקולים, הארד דיסק רגיל.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הכי טוב שאפשר בהתאם לדרישות. אני אעדיף ביצועים על שקט.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא נראה לי.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה חוקית. אופיס יש לי חוקי בבית. הרכבה בחנות עדיף.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה לי.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? הייתי רוצה שזה יקרה בחודש הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לשמור על אופק שדרוג.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני התרשמתי מאוד לטובה מלוחות אם של אסוס, יש לי אחד במחשב הנוכחי ששרד את כל השדרוגים שעשיתי והוא ממשיך לתת בראש (Asus maximus formula 1 ), כן הוא כזה ישן. אז במידה ואפשר הייתי שמח להמשיך עם אסוס. כמובן שאני כבר הרבה זמן לא יודע מה קורה בשוק אז ייתכן שהם כבר לא כל כך טובים כמו פעם.

אני מודה מאוד לכל מי שיגיב וייתן את דעתו!

נערך על-ידי Godforsaken

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף, עד היום השתמשתי בכרטיסי מסך של ATI. אני לא נעול על זה או משהו, אבל בזמנו הם היו מאוד שווים מבחינת עלות מול תועלת. התחרות עדיין צמודה?

פורסם

שמתי מעבד להמהרה עם לוח לא תומך כי התדר שלו גבוהה יותר והוא במחיר טוב, אתה יכול לרדת ל6700 או לעלות בלוח ממליץ על z170x-gaming 3 תהיה בחריגה, ניתן להשאיר ככה.

לגבי הציוד היקפי שביקשת, אישית לא מבין בזה עדיף לפצל את התקציב, אם יורד מהמחשב תציין בכמה, ההבדל מחיר באוזניות עצום.

לגרפיקה כיום בכללי עדיף nvidia לא שamd לא יעבוד ברוב התוכנות.

אם אתה עולה לz בלוח הייתי בוחר את ה2x8 בתדר 2400 MHz

ניתן לרדת קצת במארז לantec gx500 או משהו אחר.

לגבי מערכת הפעלה תבדוק הבדלים בגרסאות בין הפרו והרגיל, אם אתה חלק מדומיין בטוח נדרש pro, ברשת רגילה תבדוק, מחשב עסקי בחברת מחשבים אחרים עדיף pro, מחשב בודד בבית לא בהכרח.

לגבי הלוחות אני מעדיף להתמקד בדגם לא בחברה, אישית אני רגיל לgb בלי סטטיסטיקה מיוחדת, הלוח שבחרתי נראה לי מתאים מבחינת אזור הvrm (מה שמספק מתח למעבד), בתאוריה בלי קשר להמהרה אם תשקיע בלוח שמיועד לעומס יותר גבוהה הלוח ישרוד יותר, אין לזה גבול מבחינתי בלי המהרה הלוח שבחרתי מתאים לשיקולך להשקיע יותר.

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1719 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151

לוח אם: 610 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-H170-D3H S1151

זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz. כמות: 2

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III

דיסק קשיח: 399 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

מארז: 385 ₪ - Corsair Graphite 230T Compact Black

ספק כוח: 390 ₪ - Seasonic S12G-550 550W Active PFC 80+ Gold

קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER CNPS10X Optima

תוכנה: 449 ₪ - * חדש במלאי * - Windows 10 64 bit English

מחיר סופי: 6857 ₪ למזומן

6994 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי none77

פורסם

לפותח הדיון,

ציין דגם מסך שיש ברשותך, זה יכול להיות קריטי עבור הכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת!

אני אבדוק בנוגע למסך ברגע שאני אגיע הבייתה.

בנוגע ללוח אם. אתם חושבים ששווה להמתין ל Asus Maximus VIII - Ranger?

נערך על-ידי Godforsaken

פורסם
  • מחבר
לפותח הדיון,

ציין דגם מסך שיש ברשותך, זה יכול להיות קריטי עבור הכרטיס מסך...

לשאלתך, הדגם של המסך שלי זה LG Flatron W2443t

פורסם

המסך שלך הוא FHD 1080P, אתה לא צריך יותר מכרטיס GTX970.

בנוסף, אם אתה לא מבצע אוברקלוק למחשב, אז אין טעם לקנות מעבד עם מכפלה פתוחה K.

SSD הייתי מחליף EVO850 של סמסונג.

הקירור לדעתי גם קצת יקר, אפשר להסתפק בקירור זול יותר.

פורסם

במקרה הזה יש טעם בגלל ההפרש תדר גם בטורבו.

פורסם

מנסה לחסוך לו עוד 130 ש"ח, על הבדל לא מורגש אם הוא לא מבצע אוברקלוק.

לדעתי הוא לחוץ בתקציב, אפילו אין חריגה בתקציב אז אפשר לחסוך לו, K זה סתם מותרות במקרה הזה.

נערך על-ידי urib

פורסם

יש הבדל מהירות בטורבו של כ8% ז"א מעבד חזק במאמץ רציף באותו יחס לשיקולו.

בלי טורבו 4/3.4=1.18

טורבו ליבה אחת 4.2/4=1.05

טורבו 4 ליבות 4/3.7=1.08

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

אני פספסתי את העובדה שיש לי כבר הארד דיסק במחשב הנוכחי, אז אני מניח שאני רק אצתרך SSD ולא עוד אחד נוסף (קניתי אותו שנה שעברה). אני תקנתי את זה גם בפוסט הראשון.

הרכבתי מחשב על בסיס הנתונים שציינתם פלוס העובדה שאני קצת fanboy בכל מה שקשור ב Asus. דבר נוסף הייתי רוצה לדעת איך המארז ש @none77 המליץ עליו? הפחד שלי זה מפלצת מסורבלת כזאת מפוצצת בכבלים כמו שיש לי עכשיו.

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1719 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151

לוח אם: 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150

זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz. כמות: 2

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III

מארז: 385 ₪ - Corsair Graphite 230T Compact Black

ספק כוח: 390 ₪ - Seasonic S12G-550 550W Active PFC 80+ Gold

קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER CNPS10X Optima

תוכנה: 449 ₪ - * חדש במלאי * - Windows 10 64 bit English

מחיר סופי: 7018 ₪ למזומן

7158 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי Godforsaken

פורסם

אין בחנות הזאת לוחות אסוס עבור תושבת 1151, מה שבחרת לא מתאים, אם אתה חייב אסוס תדבר עם החנות אם מגיעים לוחות או שתחליף חנות.

המארז שבחרתי מארז מאוורר בגודל קטן בינוני מהבינוניים (מארז mid), תמיד מומלץ לראות עוד תמונות וביקורות.

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2013/10/14/corsair-graphite-230t-review/1

לגבי החוטים, מה שיש אצלך זה כבלים מהספק (בעיקר) וכבלים של מאווררים דיסקים וכו'. סידור נכון, מעבר חוטים מאחורי הפלטה הצידית וכו' בשילוב עם מארז שמותאם לסידור נורמלי מקטינים מאוד את הבאלגן, עוד שלב זה לקנות ספק מודולרי שניתן לחבר רק את הכבלים הרצויים.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

הבנתי. הלוחות האלה היו חלק מהאופציות שהיה ניתן לבחור בבניית מחשב באתר החנות. אבל אני אבדוק את העניין.

אני מניח שספק מודולרי יעלה את המחיר. במידה ויש לי אפשרות להעלות את התקציב, על איזה ספק היית ממליץ?

נערך על-ידי Godforsaken

פורסם

יש ספק שמבוסס על הפלטפורמה הזאת עם כל מיני קיצוצים, לא יודע בדיוק מה, אולי קבלים פחות איכותיים וכו'.

SeaSonic 550W 80+ Gold SSP-550RT

יש ספק כמעט זהה לא ראיתי אצלם אתה יכול לשאול

seasonic g-550W

יש ספקים פחות איכותיים מודולרים לא הייתי מעדיף אותם.

אם אתה רוצה רמה אחת מעל seasonic x-650

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים