עבור לתוכן

מחשב לעריכת וידאו - עד 5K (יש מפרט וצריך דעה)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה אפשרי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו- פרמייר פרו (או תוכנות דומות) בדו מימד בלבד!

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך

Dell P2314H

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בסט מקלדת+עכבר ורמקולים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וצורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בשנתיים הקרובות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חיפשתי בפורום מפרט ומצאתי מפרט מTMS שאותו צירפתי. האם המפרט הוא אכן המתאים ביותר עבור הצרכים שלי?

אציין שאני כרגע התחלתי ללמוד את פרמייר, הצורך שלי הוא כרגע לא לפרנסה אבל ייתכן ובעתיד כן.

מה שחשוב לי הם זמני רינדור מינימליים ככל האפשר.

אשמח לעצות לגבי המפרט

תודה רבה

נערך על-ידי nikola7

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי אם רואים את תמונת המפרט אז אני מצרף ניסיון נוסף

56056ab9f25d1.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ את המודעה כיוון שלא קיבלתי תשובה עדיין.

האם להשאר עם מפרט מבוסס דור המעבדים הזה או שאפשר להרכיב מפרט מבוסס דור חדש בתקציב?

תודה

פורסם

אם תרצה עזרה מ TMS אתה יכול לשלוח מייל ל kirill@tms.co.il עם לינק לתר'ד פה

יום טוב

פורסם
  • מחבר

תודה קיריל,

אך אשמח לעזרה מאחד מחברי הפורום שאין לו קשר ישיר למקום בו אני קונה את המחשב.

אתם חנות אמינה מאוד ולכן אני חוזר אליכם על מנת לקנות את המחשב, אך עדיין הייתי מעדיף שלא יהיו ניגודי עניינים בהמלצת המפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים