עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

אחזור על דעתי, לפני שמתמקדים בשאר הדברים הייתי מתחיל דבר ראשון במעבד וכרטיס, ניתן למשל לרדת בכרטיס ואם ניצול החריגה לקחת מעבד i7 5960x אני לא בטוח שזה הצעד הנכון מכיוון שיש לך רינדור כבד בזמן אמת ואולי זה קריטי הכרטיס בעיקר שיש לו 6GB זכרון, אולי כן עדיף קאדרו, לכן חכה לעוד תגובות, אין מניעה להתייעץ עם איש מקצוע במידה ויש משהו תעלה לפה לבדיקה, אתה יכול לבדוק מה מציעות תחנות עבודה ייעודיות, אני בספק אם בתקציב הזה הן יתנו יותר.

פורסם
הספק הזה ספק כניסה במערכת כל כך יקרה לא הייתי שם ספק כניסה, שוב קאודרו לא בהכרח עדיף באותו מחיר לעריכת וידאו, זה תלוי תוכנה, שימושים וכו'.

אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון ספק כניסה גבר.GTX980 TI זה כרטיס של 600W עם 650W זה מצויין 700 יותר טוב.:)

אם יש לך דגם אחר של ספק שכן תשים במערכת הזאת פשוט תביא לינק ונראה.:) מעבד 5960x זה כנראה מוגזם ברמות גבר גג אולי 5930K.:)

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם

למחוק בבקשה

נערך על-ידי Itzik68

פורסם

מה זה מוגזם? אם זה ישפר לו את זמני הרינדור בעשרים אחוז זה לא שווה? נדרש מקסימום שניתן המונחים שלך לא ברורים לי, ספק כניסה זה ספק לא ג'נרי אבל בתחתית הספקים מבחינת רמת יציבות המתח שהספק נותן שמשפיעים על יציבות המחשב וגורמים לשאר הרכיבים להתאמץ פחות, מבחינת איכות החלקים שמשפיעים על הסיכוי שלו לשרוד יותר שנים, מבחינת הגנות וכו', לא כל הספקים באיכות שווה בלי קשר להספק, לא כל ספק 650 זה אותה איכות, לא שהמחשב היה מתפוצץ או לא עובד או בהכרח לא שורד ארבע שנים או מוריד פסולת גרעינית, בעיני מחשב כזה בעיקר לפרנסה מצדיק ספק high end לא entry level, תבדוק בגוגל מה ההבדלים בלי קשר להספק שדרוש.

פורסם
  • מחבר

איציק, לא התכוונתי לקנות ב KSP

פשוט היה לי נוח להרכיב שם ולא הכרתי אתרים אחרים לעשות את זה. תכננתי את המחשב עצמו לקנות במקום אחר. תודה על הלינקים

לפי הערות שלכם כנראה שבאמת אפנה לאחת החנויות שבלינקים ואבנה את המחשב יחד עם איש מקצוע

תודה לכולם על העזרה

פורסם

8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 ללוח אם X99 שזה DDR4 גבר?

פורסם

אתה לא ממש מקשיב, סה"כ אמרתי שתחכה לעוד תגובות, לא הייתי בונה על אנשי החנויות האלה שיבנו לך מחשב עדיף לצרכים שלך, אם כבר תפנה לאיש מחשבים פרילנס שמתמחה בגרפיקה.

איציק, איך הגעת ל850W? חברה אנחנו סתם טוחנים מים, למה קירור מים? אני יכול להמשיך אבל חבל על המילים, נדרש להסגר על מעבד וכרטיס.

נערך על-ידי none77

פורסם

למחוק בבקשה

נערך על-ידי Itzik68

פורסם

פותח הדיון תציין בכותרת מפרט לגרפיקה כדי שיתבייתו על זה (עריכת ההודעה הראשונה).

פורסם

המעבד כבר די סגור לפי דעתי גבר אין מה לעלות לI7-5930k בטח לא ל5960x הכרטיס מסך גרפי אני לא רואה Quadro או FirePro בסביבות

המחיר של 980TI בטח לא 6GB זיכרון אז כנראה כדאי להישאר אותו יותר טוב עם ספק איכותי יותר כמו ש

none77 המליץ כאן

:)

פורסם
  • מחבר

OK אני אמשיך לחקור על הרכבת מחשב וגם אחפש פרלינאס שאפשר לסמוך עליו

סה"כ הדיון כאן מאוד כיוון אותו ועזר לי, למדתי הרבה

פורסם

תוסיף גרפיקה בכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים