עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

דרושה חוות דעת על המפרט, האם כל הרכיבים תואמים? האם המחשב מתאים לדרישות המצויינות? האם ניתן להוזיל את המחיר? וכל הערה אחרת שמצאתם לנכון, כולל החלפה של חלקים

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, הייתי שמח גם לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ל 12K עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב - גרפיקה ותלת מימד, עבודה עם HIGHPOLY MESH, רינדורים כבדים גודל קובץ 75X50 300DPI (כרגע לוקח לי לרנדר פריים אחד 72 שעות, הייתי שמח לצמצם זמן זה באופן משמעותי)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - משתמש כבד לצורך מקצועי + לימודים, תוכנות:ADOBE, MAYA, ZBRUSH, KEYSHOT, WORLD MACHINE ואחרות.

ב) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- שני מסכים רזולוציה 1920-1080 כניסות HDMI

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כללתי במפרט מאוורר אחד למעבד, לא יודע אם צריך מאוורר נוסף או לא,

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא אבל אני לא פוסל OC בעתיד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - השרון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא, אלא אם יומלץ לי להחליף את אחד הרכיבים

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא יודע כרגע

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: דרוש מחשב מהיר לרינדורים בתלת מימד ועבודה עם HIGHPOLY MESH

מפרט

מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box

קירור נוזלי Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler

לוח אם Gigabyte GA-X99-SLI LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E

זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit

כרטיס מסך Gigabyte GTX980 Ti 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E

כונן קשיח למחשב נייד HGST Travelstar 7K1000 HTS721010A9E630 1TB 7200RPM

כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III

צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM

ספק כח אקטיבי Corsair 650W 80+ VS650

מארז ללא ספק Corsair Graphite 230T Mid Tower צבע שחור / כתום

כרטיס רשת TP-Link TG-3468 PCI Express 10/100/1000Mbps

המחיר של הנחשב ב KSP הוא 10666 ש"ח

תודה מראש

נערך על-ידי Guy Amir

פורסם

ספק בסיסי מדי למערכת.

מה לוקח לך 72 שעות?

תפרט בבקשה על המפרט הנוכחי.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

לוקח לי 72 שעות לעשות רינדור של פריים אחד ב KEYSHOT לגודל קובץ 20X15 300DPI

כמו כן, ב ZBRUSH בלתי אפשרי לעשות רינדורים בגדלים כאלו ל HIGHPOLY MESH, לא ניתן לשלוט ב MESH ולמקם אותו לפריים, וב MAYA המחשב נתקע כשאני משתמש בטקסטורות באיכות גבוהה.

המחשב שכרגע אני משתמש בו ישן, לפחות בן 6

8GB RAM ddr2

מעבד - intel core2 duo cpu e7500 2.93ghz

כרטיס מסך - nvidia quadro 600

לוח אם - gigabyte ep43-ud3l

המחשב חייב ללכת ולפנות מקום למפלצת חדשה

על איזה ספק היית ממליץ?

פורסם

בשביל מה TP-Link TG-3468 שזה כרטיס רשת רגיל יש אחד כזה כבר מובנה בלוח אם.:)

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5332#sp

~Intel® GbE LAN chips (10/100/1000 Mbit ולמה הארדיסק למחשב נייד?

קח סיגייט ברקודה 7200RPM 3.5 אינץ או WD 1TB Blue.:)

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם
  • מחבר

צודק,אופיר לא שמתי לב שזה הארד דיסק לנייד

לגבי כרטיס רשת, אני לא מבין בזה, פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב

בלוח אם יש כרטיס רשת WIFI? המחשב לא יהיה ליד הנתב כך שאני לא יכול לחבר ישירות

פורסם

הכרטיס רשת ששמת הוא רגיל לא אלחוטי גבר ואתה לא צריך אותו.

בלוח אתה לא תמצא כרטיס רשת אלחוטי לא אבל אתה יכול לחפש אחד אחר כמו זה למשל:

http://ksp.co.il/?uin=16635 או סטיק יואסבי כזה:

http://ksp.co.il/?uin=12699 או כזה:http://ksp.co.il/?uin=17614 אם יש לך ראוטר דואל באנד

תלוי במלאי של החנות שבחרת כמובן.:)

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם
  • מחבר

תודה אופיר, החלפתי את הכרטיס רשת למה שהמלצת

פורסם
  • מחבר

מה לגבי המאוור למעבד, הוא מספיק טוב?

פורסם

אמור להיות בסדר כן.:)

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את המפרט לפי ההמלצות, הייתי שמח לדעת מה עוד ניתן לשפר, לייעל, אולי להוזיל בהתאם לצרכים שלי

כרגע אני במסגרת התקציב

דברים ספציפיים - העירו לי שהספק לא מספיק חזק, מה הייתם ממליצים ולמה

[TABLE=width: 834]

[TR]

[TD=align: right]מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]קירור נוזלי Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]לוח אם Gigabyte GA-X99-SLI LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]כרטיס מסך Gigabyte GTX980 Ti 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]כונן קשיח Seagate Desktop SSHD 1TB Sata III MLC/8GB ST1000DX001[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]ספק כח אקטיבי Corsair 650W 80+ VS650[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]מארז ללא ספק Corsair Vengeance C70 Gunmetal Black[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]כרטיס רשת אלחוטי TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אני לא יודע אם יש בעיה עם הספק מקסימום תיקח Corsair או Seasonic 700W ולא מעבר לזה.

אתה יכול לחזור למארז הקודם הוא כנראה כן תומך בקירור מים שלך פשוט לקח קצת זמן לגלות את זה.

אם המחשב הוא אך ורק לגרפיקה למה אתה לא לוקח כרטיס מסך קוואדרו במוקם 980TI זה גם יקח

הרבה פחות הספק כנראה.:)כונן SSHD זה מיותר זה לא משנה כמעט כלום בביצועים כונן סיגייט ברקודה

2TB או 1TB או WD Blue 7200 זה מספיק בהחלט כנראה.:)אתה גם לא חייב לוח אם תומך Sli אולי

יש דגם זול יותר כי SLI דורש ספק 850W בעיקרון וכמובן עוד כרטיס מסך יקר מאוד אם אתה לוקח 980TI.:)

וכנראה גם קירור נוסף למארז או לכרטיסים עצמם.:)

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם

לזרוק שם של חברה עבור ספק זה ססמאות, טענתי שהוא לא מספיק איכותי לא שההספק לא מספיק, הדבר העיקרי שצריך קודם להיות סגורים עליו זה המעבד והכרטיס, אתה משתמש במנוע רינדור שתומך gpu?

גם ההנחה שלגרפיקה עדיף באופן אוטומטי קואדרו מוטעית. אני מציע שנסגר קודם על מעבד וכרטיס ונמשיך משם, להבנתי נדרש גם מעבד חזק עם הרבה ליבות וגם כרטיס חזק עם הרבה vram, המעבד שבחרת זה מינימום השאלה כמה ואם כדאי לרדת בכרטיס בשביל לעלות במעבד, תתכונן לנצל את כל ה12k, נחכה לעוד תגובות.

המחשב לפרנסה?

נערך על-ידי none77

פורסם

אין שום דבר לא איכותי בספק Corsair כזה ולדרישות שלו הוא צריך מעבד 6 ליבות 15 מגה L3 עם 12 טרדים וGpu שמתאים יותר לעריכה מאשר משחקים ב4K.:)

פורסם

הספק הזה ספק כניסה במערכת כל כך יקרה לא הייתי שם ספק כניסה, שוב קאודרו לא בהכרח עדיף באותו מחיר לעריכת וידאו, זה תלוי תוכנה, שימושים וכו'.

פורסם
  • מחבר

עכשיו איבדתי אתכם לגמרה, זרקתם מושגים שאני לא מבין בהם

התוכנות שאני עובד איתן בעיקר הן: keyshot, zbrush, maya, תוכנות ADOBE (עבודה עם קבצים גדולים של יותר משני ג'יגה לדפוס) ואחרות.

אני זקוק לרינדורים מהירים ויכולת עבודה מהירה עם highpoly mesh

המחשב הוא בעיקר לפרנסה אבל משמש גם ללימודים ותחביבים (בהם גם נעשה שימוש שדורש מהירות רינדור ועריכה)

בלינק תוכלו לקבל מושג מהו סוג העבודה שאני עושה

https://www.facebook.com/GuyAmirDigitalArt/photos_stream?tab=photos_albums

הייתם ממליצים לי לפנות לאיש מקצוע שירכיב לי מחשב במקום לנסות בעצמי?

כרגע הניסיונות שלי להרכיב מסתכמות בסכומים שבין 10000-11000 ש"ח שזה בתקציב שלי עם חריגה קלה שאני יכול לספוג לכיוון 12000 במידה והשדרוג אכן יהיה משמעותי למהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים