עבור לתוכן

עזרה בחיבור מחשב לטלוויזיה קיימים ריצודים

Featured Replies

פורסם

שלום,

חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה באמצעות כבל VGA

הכבל מחובר טוב ורואים טוב, אבל כשמתחיל לראות סרט או כל תוכן וידאו בטלוויזיה נראים פתאום סימני ריצודים.

ניסיתי להחליף את הכבל אך לא עזר.

הדרייברים הכי מעודכנים נמצאים על המחשב (ווינדוס 10).

בהגדרות תצוגה ביצעתי "הרחב צגים" במקום "שכפל צגים" ופתאום הריצודים פסקו, אבל כשאני מחזיר לשכפל צגים המצב חוזר.

בנוסף זה עובד טוב רק כאשר הטלוויזיה הוא הצג השולט והמחשב הוא המורחב.

מישהו יודע איך מסדרים את זה?

תודה רבה.

פורסם

אולי הטלויזיה מקבל השראה חשמלית מהממיר או המחשב עצמו.

אגב למה אתה לא משתמש בחיבור HDMI/DVI? המחשב או הטלויזיה לא תומכים ?

פורסם

במקרה הזה לא נראה לי כמו השפעה חשמלית.... לחשמל לא אמור להיות אכפת אם הוא "מרחיב צגים" או "משכפל צגים", וכאן זה כן משפיע

פורסם

אני לא מתווכח עם המומחה ;)

- מה דגם הכרטיס ?

-היות וכתבת תוכן וידאו אז אולי ניסית להפעיל וידאו ב VLC או להשתמש חבילת מקודדים ? K-Lite Codec Pack

פורסם

נשמע משהו טבעי - כאשר אתה עושה שכפול הטלוויזיה לא ברזולוציה הטבעית שלה, רק במצב הרחב כן. בתצוגה סטטית זה כנראה לא מתבטא.

פורסם

קשור לרזולוציה ולתדירות.

תבדוק בתםריט יש שם הרבה אפשרויות לשינוים בתדירות וברזולוציה

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה על תשובותיכם.

הכרטיס שברשותי 8800 GT ללא יציאת HDMI, קיימת יציאה אחת DVI ויציאה אחת VGA (שניהן מנוצלות אחת למחשב ואחת לטלוויזיה)

ניסיתי לשנות רזולוציה אין הבדל, בנוסף תדירות אי אפשר לשנות האופציה היחידה היא 60HZ.

מבחינת מקודדים והכל קיימים ומותקנים, בנוסף אני צופה בתוכנה KODI, למרות שניסיתי גם ביוטיוב וקיבלתי אותם תוצאות.

פורסם

מופיעים ריצודים כשאתה גולל באתר אינטרנט ? (ריצודים מחוץ לשטח החלון של האתר)

פורסם

אני זוכר שהיתה לי בעיה דומה בעבר עם כרטיס מסך ישן שיכלתי לחבר לטלויזיה רק עם כבל VGA

יתכן והוא היה כרטיס של AMD. אבל היה בתפריט של הכרטיס מסך עם הרבה אופציות של רזולוציות ותדרים ושם זה הסתדר.

בינתיים החלפתי מחשב ושם יש HDMI. הבעיה לא חזרה.

פורסם
  • מחבר
מופיעים ריצודים כשאתה גולל באתר אינטרנט ? (ריצודים מחוץ לשטח החלון של האתר)

שלילי. הכל רץ חלק למעט עד שאני רואה סרט.

פורסם

ובזמן סרט על מסך לא מלא - הריצוד על כל שטח המסך או רק בתוך הסרט ?

פורסם
  • מחבר

רק בתוך הסרט. בדקתי עכשיו.

פורסם

נראה כמו בעיית דרייברים/תוכנה כלשהיא שמגבילה את הביצועים שאתה יכול לקבל מהכ מסך. מה קורה כשאתה רואה סרט באיכות נמוכה יותר ? (אם ניסית 1080p נסה 720p או 360p למשל)

מה רמת ניצול ה CPU בזמן שאתה רואה את הסרט ?

פורסם
  • מחבר

דרייברים הכי מעודכנים שיכולים להיות. אני גם משתמש ב Driver Booster ככה שהוא שומר על הכל מעודכן.

ברזולוציות נמוכות אין שינוי, אבל שמתי לב שהריצודים הם לא קבועים רק אם יש תנועה דרסטית בסרט (לחימה, ריצה וכו'..)

ניצול CPU כ-30%

פורסם

אם הביצועים בסדר (בסך הכול לרוב השימושים הם מוגבלים על ידיי החומרה הרבה יותר ממה שהם מוגבלים על ידיי הדרייברים) דיי מיותר לקפוץ בין דרייברים רק בגלל ש 1 מהם חדש מהאחר...... לכן אני לא חושב שהתוכנות לשמירה על דרייברים עדכניים מועילות במשהוא. חוצמזה הרבה מהן מגיעות אם malware...

בכל מקרה תנסה גם גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, אולי בהן אין את הבעיה... זה קורה

כמה ליבות ה CPU ?

מה ניצול ה CPU כשאתה במצב של שכפול המסך / מסך יחיד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים